EOS 14528 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 فیلم سینمایی «اخراجیها 3» به کارگردانی مسعود دهنمکی پروانه نمایش گرفت تا برای اکران نوروزی آماده شود. شبکه ایران: فیلم سینمایی «اخراجیها 3» به کارگردانی مسعود دهنمکی پروانه نمایش گرفت. مسعود دهنمکی بعد از نمایش فیلمش در جشنواره تغییرات اندکی در«اخراجیها 3» داد و قرار است نسخه 118 دقیقهای «اخراجیها3» اکران عمومی شود. فیلم مسعود دهنمکی یکی از گزینههای اصلی اکران نوروزی است که به احتمال فراوان در گروه آفریقا روی پرده خواهد رفت. در «اخراجیها 3» بازیگرانی چون اکبر عبدی، امین حیایی، محمدرضا شریفینیا، لیلا اوتادی، رضا رویگری، بهنوش بختیاری، نیما شاهرخشاهی، علی دهکردی، سید جواد هاشمی و حسام نوابصفوی ایفای نقش میکنند. داستان این فیلم سالها بعد از پایان اسارت اخراجیها و بازگشت آنها به تهران روایت میشود. این فیلم که در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر پذیرفته شده بود به دلیل طولانی شدن مراحل فنی مورد داوری قرار نگرفت و تنها برای چند اکران محدود در روز پایانی فستیوال آماده شد. . 8
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 خاک بر سر این ده نمکی........ از این عکس ها معلومه که داره چه کسانی را مسخره میکنه. متاسفم برای کسانیکه بروند سینما و برای این فیلم پول بدهند. حتی اگر خودم رفتم،لعنت بر من. 7
Aartemis 6639 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 بمیرم نمیرم پول بدم این فیلمو ببینم در عوض میرم فیلمای دیگه را چند بار میبینم فروشش بره بالا هر چند میدونم از الان دارن تو ادارات دولتی بلیط میدن با تخفیف برای این فیلم 6
SPEEDY 3334 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 یکی از مزخرفترین و بی معنی ترین فیلم های تاریخ بشریته این فیلم و قبلیاش. این ده نمکی پاچه خوار بیشتر به درد نمکی شدن میخوره تا کارگردانی. البته نمکی ها خیلی بیشتر از این ده نمکی حالیشونه! :167: 8
ooraman 22216 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 من دو رو هم ندیدم چه برسه به این یکی!!!!!! پول و مقام مفت مثل اینکه زیر زبون این آقا خیلی مزه کرده! با این یکی که اینجور که از عکساشم پیداست ارتقا مقام هم میگیره! ! 6
pianist 31129 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 نمیدونم چرا این فیلم رو الکی انقدر بزرگش کردن خیلی عجیبه من اصلا از دیدنش لذت نمیبرم حالا 1 و 2 و 3 فرقی نداره... 7
سیندخت 18786 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 جالبه که همه از این فیلم بدشون میاد. ولی رکورد فروش رو هم می شکنه همیشه. حیف پول که بخواد بره تو جیب این مردک چماق به دست. 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 ایشششششششششششش شده مثل یه سریال بی مزه که هی به زور می خوان بگن به به چه قشنگه 5
ارسال های توصیه شده