EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ فیلم سینمایی «اخراجیها 3» به کارگردانی مسعود دهنمکی پروانه نمایش گرفت تا برای اکران نوروزی آماده شود. شبکه ایران: فیلم سینمایی «اخراجیها 3» به کارگردانی مسعود دهنمکی پروانه نمایش گرفت. مسعود دهنمکی بعد از نمایش فیلمش در جشنواره تغییرات اندکی در«اخراجیها 3» داد و قرار است نسخه 118 دقیقهای «اخراجیها3» اکران عمومی شود. فیلم مسعود دهنمکی یکی از گزینههای اصلی اکران نوروزی است که به احتمال فراوان در گروه آفریقا روی پرده خواهد رفت. در «اخراجیها 3» بازیگرانی چون اکبر عبدی، امین حیایی، محمدرضا شریفینیا، لیلا اوتادی، رضا رویگری، بهنوش بختیاری، نیما شاهرخشاهی، علی دهکردی، سید جواد هاشمی و حسام نوابصفوی ایفای نقش میکنند. داستان این فیلم سالها بعد از پایان اسارت اخراجیها و بازگشت آنها به تهران روایت میشود. این فیلم که در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر پذیرفته شده بود به دلیل طولانی شدن مراحل فنی مورد داوری قرار نگرفت و تنها برای چند اکران محدود در روز پایانی فستیوال آماده شد. . 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اخراجی ها از نظر من یه جک طولانی بود! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خاک بر سر این ده نمکی........ از این عکس ها معلومه که داره چه کسانی را مسخره میکنه. متاسفم برای کسانیکه بروند سینما و برای این فیلم پول بدهند. حتی اگر خودم رفتم،لعنت بر من. 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ بمیرم نمیرم پول بدم این فیلمو ببینم در عوض میرم فیلمای دیگه را چند بار میبینم فروشش بره بالا هر چند میدونم از الان دارن تو ادارات دولتی بلیط میدن با تخفیف برای این فیلم 6 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از مزخرفترین و بی معنی ترین فیلم های تاریخ بشریته این فیلم و قبلیاش. این ده نمکی پاچه خوار بیشتر به درد نمکی شدن میخوره تا کارگردانی. البته نمکی ها خیلی بیشتر از این ده نمکی حالیشونه! :167: 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ من دو رو هم ندیدم چه برسه به این یکی!!!!!! پول و مقام مفت مثل اینکه زیر زبون این آقا خیلی مزه کرده! با این یکی که اینجور که از عکساشم پیداست ارتقا مقام هم میگیره! ! 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا این فیلم رو الکی انقدر بزرگش کردن خیلی عجیبه من اصلا از دیدنش لذت نمیبرم حالا 1 و 2 و 3 فرقی نداره... 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ جالبه که همه از این فیلم بدشون میاد. ولی رکورد فروش رو هم می شکنه همیشه. حیف پول که بخواد بره تو جیب این مردک چماق به دست. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ ایشششششششششششش شده مثل یه سریال بی مزه که هی به زور می خوان بگن به به چه قشنگه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده