vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ از دوستان خواهش ميكنم اگه نظري راجع به نوشته زير دارن بگن ترفند عاشقانه مرد و زن جواني سوار بر موتور در دل شب مي راندند .آن ها عاشقانه ... يكديگر را دوست داشتند زن جوان : يواش برو من مي ترسم مرد جوان : نه اين جوري خيلي بهتره زن جوان : خواهش ميكنم من خيلي مي ترسم مرد جوان : خوب ، اما اول بايد بگويي كه دوست دارم زن جوان : دوست دارم ، حالا ميشه يواشتر بروني مرد جوان : مرا محكم بگير زن جوان : خوب ، حالا مي شه يواش بري [font=comic sans ms]مرد جوان : به شرط اين كه كلاه كاسكت مرا برداري و روي سر خودت بگزاري ، آخه نمي تونم راحت برونم اذيت مي كنه[/font] روز بعد واقعه اي در روزنامه ثبت شده بود برخورد موتور سيكلت با ساختمان حادثه آفريد . در اين سانحه كه به دليل بريدن ترمز موتور سيكلت رخ داد يكي از دو سرنشين زنده ماند و ديگري در گذشت مرد جوان از خالي شدن ترمز آگاهي يافته بود . پس بدون اينكه زن جوان را مطلع كند با ترفندي كلاه كاسكت خود را بر سر او گذاشت و خواست تا براي آخرين بار دوستت دارم را از زبان او بشنود و خودش رفت تا او زنده بماند. 15 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اگه جای خانومه بودم مطمئنم دووم نمی اوردم 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اگه جای خانومه بودم مطمئنم دووم نمی اوردم چرا؟ خب تا شقايق هست زندگي بايد كرد نظرت چيه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چه قدر این مردها ساده و مهربونند. خدا خیرشون بده. 6 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چه قدر این مردها ساده و مهربونند. خدا خیرشون بده. موتور سوارا رو ميگي اسي جون؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چرا؟خب تا شقايق هست زندگي بايد كرد نظرت چيه؟ خودتو بزار جاش تموم تنت اتییش میگیرهقلب ادم وای میسته 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ موتور سوارا رو ميگي اسي جون؟ نه بابا همه مردهارو میگم،که چه قدر مهربون و از خودگذشته هستند. اما کو کسی که قدر بدونه...... 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چه قدر این مردها ساده و مهربونند. خدا خیرشون بده. ساده !!! مهربون !!! اسی اینو شوخی کردی دیگه !!! 6 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ داستانی برای رفع کسالت همين كه از كسالت در اومدي ما را بس است 3 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا همه مردهارو میگم،که چه قدر مهربون و از خودگذشته هستند. اما کو کسی که قدر بدونه...... آره والا دخترا الان بايد جواب بدهند ها 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ آره والادخترا الان بايد جواب بدهند ها اسی یه چیزی گفت محض خنده تو چرا جو گیر شدی:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اسی یه چیزی گفت محض خنده تو چرا جو گیر شدی:banel_smiley_4: خب راست ميگه اسي دست گذاشت رو نكته حساسي اسي جان ممنون:ws2: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خب راست ميگه اسيدست گذاشت رو نكته حساسي اسي جان ممنون:ws2: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ساده !!! مهربون !!! اسی اینو شوخی کردی دیگه !!! نه مگه علما با عوام شوخی دارند؟ :w00: 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نه مگه علما با عوام شوخی دارند؟ :w00: راس میگیااااا . علما کلا این مردا رو خیلی ساده می پندارن !!! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نظرمو صادقانه بدم: ا از این شانسا نداریم اگه کلاه ما رو برنداره کلاهشو به ما نمیده 5 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نظرمو صادقانه بدم: ا از این شانسا نداریم اگه کلاه ما رو برنداره کلاهشو به ما نمیده دمش گرم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ نظرمو صادقانه بدم: ا از این شانسا نداریم اگه کلاه ما رو برنداره کلاهشو به ما نمیده من عمامه ام را به تو میدم،به جای من برو بالای منبر..... سرم شلوغه،به اکثر کارهام نمیرسم. 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ من عمامه ام را به تو میدم،به جای من برو بالای منبر..... سرم شلوغه،به اکثر کارهام نمیرسم. اسي جان از اين كارا اين روزا زياد انجام ميدن كار جديدتري بهش محول كن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده