Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ هر کسي رو توي قبر خودش مي خوابونن ! 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ در ديزي بازه ، حياي گربه كجا رفته 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ هرکه بامش بیش برفش بیشتر ره برو بي ره مرو هرچند كه ره پيچان بود ! 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ درویش هر کجا که شب آید سرای اوست...... 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ يار در خانه و ما گرد جهان ميگرديم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مثل لوطی انتر مرده میمونه ............ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مثل لوطی انتر مرده میمونه ............ این ضرب المثل وجه تسمیه اش چیه؟؟؟ هر که بامش بیش برفش بیشتر(کاش برف میومد) 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ این ضرب المثل وجه تسمیه اش چیه؟؟؟هر که بامش بیش برفش بیشتر(کاش برف میومد) والا من هم جریانشو نمیدونم ولی به شخصی میگن که خیلی افسرده باشه مثل این (گلیه نکن اینا امتحان الهیه) روزه بی نماز ، عروس بیجهاز ، قورمه بی پیاز...... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ والا من هم جریانشو نمیدونم ولی به شخصی میگن که خیلی افسرده باشه مثل این (گلیه نکن اینا امتحان الهیه) روزه بی نماز ، عروس بیجهاز ، قورمه بی پیاز...... عجب ضرب المثلایی!!!!!!!:ws28: زهی خیال باطل!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ عجب ضرب المثلایی!!!!!!!:ws28: زهی خیال باطل!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (خیلیاشو از مادربزرگم یاد گرفتم....) لا سیبیلی در کردن........ 3 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ (خیلیاشو از مادربزرگم یاد گرفتم....) لا سیبیلی در کردن........ قبلا زير سيبيلي رد مي کردنا حالا جديد شده نازک نارنجي 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ قبلا زير سيبيلي رد مي کردنا حالا جديد شده نازک نارنجي آخه زیر سیبیلی با ل شروع نمیشد.ما هم اندکی در ادبیات دست بردیم....(ولی این ورژنش هم من شنیدم)..... یه مویز و چهل تا قلندر........... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده