Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ تو این تاپیک هرکدوم از ما ها 1ضرب المثل می نویسیم و نفر بعدی با آخرین حرفش ضرب المثل بعد رو میگه... ببینم اطلاعات کی از همه تو این زمینه بالاتره حالا نفر اول کیه؟ خودم:icon_pf (44): چو دانی و پرسی سوالت خطاست.. 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ كوزه گر از كوزه شكسته آب ميخوره! بعدي ه بده 7 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ ایول . خیلی تاپیک باحالیه . دمت گرم روزي كه نيامده از سالي كه گذشته طولانيتر است بعدی با " ت " 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف .. بعدی با "ف" 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ فرزند بي ادب مثل انگشت ششمه، اگر ببري درد داره ، اگر هم نبري زشته ! بعدی با " ک " 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هیچ ارزونی بی علت نیست و هیچ گرونی بی حکمت 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تف سر بالا، بر ميگرده به ريش صاحبش 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی بر سر شاخ و بن مبرید...! 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر آنکس که دندان دهد نان دهد 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هر آنکس که دندان دهد نان دهد در کوزه بگذار آبش را بخور. مفهوم : اين چيزي را که نشان مي دهي براي من بي ارزش وبي اعتبار است، من آن را نمي خواهم ارزاني خودت :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رفتم ثواب کنم ، کباب شدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده