Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ فقط کافی هست که پست های این تاپیک را بخونید که متوجه بشید افراد همه فرشته و ملائکه هستند. نه دوست عزیز... گفتگو کردن در این مورد فک نمیکنم فرشته بودنه مارو برسونه تمامه افراد خودشونو خوب میشناسن چه جورین.. اونجا هم اشاره کردم کسایی که خودشونو میخوان به نحو احسن نشون بدن و در مورد مطالبی که گفتین میگن وای نه.. اینکارا چیه.. بده زشته.. خدا نکنه تماما دروغه چون بسی از رفتارشون خجالت میکشن و یا تا حدی میخوان اونی که هستنو نشون ندن... تا اینجا هم که من در این انجمن عضو بودم .. مخالفتای خودمو داشتم چه اعتقادی چه رفتاری 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ درسته که همه اومدن گفتن ما خوبیم !! اما این دلیل نمی شه که فکر کنیم دارن دروغ می گن! من که به شخصه نگفتم من خوبم و فرشتم! بلکه گفتم اینجا دقیقا مثل واقعیتم...(حالا دیگران قضاوت کنن اگه اینجا بدم، پس حتما تو واقعیتم بد هستم :JC_thinking:) 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ولی من هم اینجا هم تو دنیای واقعی دروغی نبستم و از دروغ متنفرم حالا هر شرایطی میخواد باشه واسم فرقی نمیکنه چون دلیلی واسه دروغ ندارم... 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا به این نکته دقت کردید.مثلا بحث دوست دختر و دوست پسر میشه. 99 درصد پسر ها و دختر ها میگن نه ما تا حالا نداشتیم. تازه وقتی یکی میاد اعتراف میکنه.شروع میکنند به نصیحت کردنش. ولی وقتی تو جامعه میگردی.خودت را میکشی ولی یک دختر یا پسر بدون دوست پیدا نمیکنی. ولی سوال میکنند شما از چی متنفری .همه میگن دروغ. در حالیکه چیزی که تو جامعه برای ما عادی شده همین دروغ هست. .همه تا اسم س ک س میاد .انگار که حهان به اخر رسید. اصلا از اون تاپیک فرار میکنند.حتی حرف زدن در مورد این موضوع را گناه بزرگ کبیره میدونند. در کل مثال زیاد میشه زد. ولی من نمیدونم .شاید اینترنت همون بهشت باشه و من هم دارم با بهشتیان دارم بحث میکنم. در کل سوالم این هست که چرا همه در نت فرشته وملائکه هستند؟؟ 100٪ موافقم (الان موافق این بودنم هم یعنی فرشته بودن) واقعا چرا؟ 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ هرچند من فرشتم تو دنیای واقعی اگه مجبور بشم دروغ میگم اما اینجا چه فرقی به حالم میکنه که دروغ بگم دوس پسرم داشتماون موقع طفول بودم الان ندارم دست بزنم دارم:167: 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا یه سری خصوصیات من تو نت خیلی بدتر از دنیای واقعیمه اینجا تا عصبانی میشم نیشم رو میزنم ولی تو دنیای واقعی جیکم در نمیاد دوست پسرم نداشتم، مخالفشم نیستم. به من چه! ولی موافق اینم نیستم هر روز بریم با یکی.. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا من تو دنیای واقعی خیلی فرشته تر از دنیای مجازی هستم. اینجا شیطنت و روح اهریمنی تازه در من دمیده میشه..... من فکر کنم جوش منحرفه اینجا...... 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چون دلیلی نداره تو دنیای مجازی بیای درمورده بعضی چیزا همه زندگیتو واسه دیگران توضیح بدی !!....چون با راست گفتن ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیری...البته نمیخوام بگم همه به این دلیل دروغ میگن یا خودشونو به قول شما از هر چیزی مبرا و پاک جلوه میدن بعضیا ذاتا مریضن و از دروغ گفتن و سر کار گذاشتنه دیگران تو دنیای مجازی لذت میبرن! خود من تو دنیای مجازی با واقعیت تفاوت چندانی ندارم....تازه تو واقعیت یه چیزایی و رعایت میکنم ولی تو نت یه کمی راحت ترم.... مثل نحوه صحبت کردنا ...شوخی کردنا و .... شاهدم دارم تازه 9 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ منم همینجا اعتراف میکنم که اصلا و ابدا تو نت و واقعیت فرشته نیستم و اصلا خیلی وحشتناک هستم. جدی میگم. انقدم ترسناک و مخوفم که تصورشم نمیتونین بکنین. :icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ قربونت برم هنوز تو دنیا واقعی اش ، تو فرشته و جهنمی بودن هیچ کسی رو نمیتونی تشخیص بدی، از دنیای مجازی گلایه میکنی؟ 11 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ میخواستم بیام ببینمت دیگه نمیام:banel_smiley_52: :ws44: من مگه چه گناهی کردم. خوب همه که فرشته نمیشن. اصلا من فرشته ها رو دوس ندارم چون الکی میگن فرشته هستن ولی اصلا هم نیستن و تو لباس فرشته ها دارن همه رو اذیت میکنن... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ چون دلیلی نداره تو دنیای مجازی بیای درمورده بعضی چیزا همه زندگیتو واسه دیگران توضیح بدی !!....چون با راست گفتن ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیری...البته نمیخوام بگم همه به این دلیل دروغ میگن یا خودشونو به قول شما از هر چیزی مبرا و پاک جلوه میدن بعضیا ذاتا مریضن و از دروغ گفتن و سر کار گذاشتنه دیگران تو دنیای مجازی لذت میبرن!خود من تو دنیای مجازی با واقعیت تفاوت چندانی ندارم....تازه تو واقعیت یه چیزایی و رعایت میکنم ولی تو نت یه کمی راحت ترم.... مثل نحوه صحبت کردنا ...شوخی کردنا و .... شاهدم دارم تازه آفرین منم همینطوررررررررررررررررررررر:62izy85: اینو یادم رفته بود بگم 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من از لحاظ شخصیتی و اخلاقی تا حدود زیادی توی دنیای واقعی متفاوت ترم اما در مورد عقاید و نظراتم توی دنیای مجازی و واقعی هیچ تفاوتی با هم ندارن تنها توی دنیای مجازی ازادی بیان بیشتری دارم (شاید به این دلیل که طرفم رو نمی شناسم و مجبور نیستم خیلی از مسائل دست و پاگیر رو رعایت کنم) اما افراد ریادی رو می شناسم که کاملا 2 شخصیتی هستن به گونه ای که اگر در دنیای واقعی باهاشون برخورد داشته باشی باورت نمی شه که این شخص همون شخصی باشه که توی دنیای مجازی می شناختیش یه نظرم این جور افراد کمبود دارن و شخصیت اصلیشون رو چون نتونستن در دنیای واقعی نشون بدن به دنیای مجازی روی میارن البته در شرایطی هم عکس این موضوع صدق می کنه بستگی داره طرف هدفش از ورود به دنیای مجازی چی باشه . 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ نه اینجوری قضاوت کردن اشتباهه دنیل جانمن فکر میکنم اونایی که خودشونو خوب میشناختن نظر دادن و خیلی ها هم نظر ندادن من که نگفتم که دروغ میگن. برای جالب هست واقعا این تناقض. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ درسته که همه اومدن گفتن ما خوبیم !! اما این دلیل نمی شه که فکر کنیم دارن دروغ می گن!من که به شخصه نگفتم من خوبم و فرشتم! بلکه گفتم اینجا دقیقا مثل واقعیتم...(حالا دیگران قضاوت کنن اگه اینجا بدم، پس حتما تو واقعیتم بد هستم :jc_thinking:) باز هم میگم بنده جسارت نکردم و نگفتم دروغ میگید 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چون دلیلی نداره تو دنیای مجازی بیای درمورده بعضی چیزا همه زندگیتو واسه دیگران توضیح بدی !!....چون با راست گفتن ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیری...البته نمیخوام بگم همه به این دلیل دروغ میگن یا خودشونو به قول شما از هر چیزی مبرا و پاک جلوه میدن بعضیا ذاتا مریضن و از دروغ گفتن و سر کار گذاشتنه دیگران تو دنیای مجازی لذت میبرن!خود من تو دنیای مجازی با واقعیت تفاوت چندانی ندارم....تازه تو واقعیت یه چیزایی و رعایت میکنم ولی تو نت یه کمی راحت ترم.... مثل نحوه صحبت کردنا ...شوخی کردنا و .... شاهدم دارم تازه یادم میاد تو یک فرومی سوال پرسیده شده بود که دوست دختر یا دوست پسر دارید. تو نظرسنجی حدود 97 درصد گفته بودند نه. اخه مخ ادم هنگ میکنه. حالا پس یک سوال دیگه پیش میاد. ایا اکثریت افرادی که تو انجمن ها حظور فعال دارند.به قول معروف پاستوریزه هستند. یعنی اونی که دوست پسر یا دختر داره الان کنارشون داره قلیون میکشه. اصلا تو نت نمیاد.یا اگه بیاد میره یاهو مسنجر ایا به نظرتون اینطوریه ؟؟ یعنی ما در اینترنت با ادم های به قول معروف پاستوریزه طرف هستیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ایا اکثریت افرادی که تو انجمن ها حظور فعال دارند.به قول معروف پاستوریزه هستند. یعنی اونی که دوست پسر یا دختر داره الان کنارشون داره قلیون میکشه. اصلا تو نت نمیاد.یا اگه بیاد میره یاهو مسنجر ایا به نظرتون اینطوریه ؟؟ یعنی ما در اینترنت با ادم های به قول معروف پاستوریزه طرف هستیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ اتفاقا همشون تو کار نتن من که صبح تا شب دارم مشاوره می دم بهشون همین دیروز دوتا کبوتر عاشق رو از هم جدا کردم! دو حالت داره اگه می گن کسی رو ندارن یا عاشق طرف نیستن و یه گوشه چشمی هم به بچه های نت دارن یا فکر می کنن اگه دیگران بفهمن که کسی رو دارن دیدشون نسبت بهشون بد میشه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ البته منم اعتراف میکنم ( ) که اینجا متفاوتم با دنیای واقعی . من کلا ادم کم حرفی هستم و بیشتر با چشمام حرف میزنم ( در این زمینه تبهر دارم ) اما اینجا راحتتر حرف میزنم و با همه صمیمی هستم . واسه همین شاید همه فکر کنم پررو و پر حرفم اما در واقعیت اینجوری نیستم . البته من با نظر دنیل موافقم که کسی که از اون لحاظ سرگرمی داره کمتر میاد اینجور جاها که چه فعالیت علمی داشته باشه چه اعتقادی نظر بده ، بیشتر به فکر کافی شاپ و قلیون و ... هست . البته برداشت خوب بشه از حرفم و کسی ناراحت نشه 4 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا به این نکته دقت کردید.مثلا بحث دوست دختر و دوست پسر میشه. 99 درصد پسر ها و دختر ها میگن نه ما تا حالا نداشتیم. تازه وقتی یکی میاد اعتراف میکنه.شروع میکنند به نصیحت کردنش. ولی وقتی تو جامعه میگردی.خودت را میکشی ولی یک دختر یا پسر بدون دوست پیدا نمیکنی. ولی سوال میکنند شما از چی متنفری .همه میگن دروغ. در حالیکه چیزی که تو جامعه برای ما عادی شده همین دروغ هست. .همه تا اسم س ک س میاد .انگار که حهان به اخر رسید. اصلا از اون تاپیک فرار میکنند.حتی حرف زدن در مورد این موضوع را گناه بزرگ کبیره میدونند. در کل مثال زیاد میشه زد. ولی من نمیدونم .شاید اینترنت همون بهشت باشه و من هم دارم با بهشتیان دارم بحث میکنم. در کل سوالم این هست که چرا همه در نت فرشته وملائکه هستند؟؟ چون می خواهند چیزی باشند که در دنیای واقعی توان شدنش را ندارند!! 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یادم میاد تو یک فرومی سوال پرسیده شده بود که دوست دختر یا دوست پسر دارید. تو نظرسنجی حدود 97 درصد گفته بودند نه. اخه مخ ادم هنگ میکنه. حالا پس یک سوال دیگه پیش میاد. ایا اکثریت افرادی که تو انجمن ها حظور فعال دارند.به قول معروف پاستوریزه هستند. یعنی اونی که دوست پسر یا دختر داره الان کنارشون داره قلیون میکشه. اصلا تو نت نمیاد.یا اگه بیاد میره یاهو مسنجر ایا به نظرتون اینطوریه ؟؟ یعنی ما در اینترنت با ادم های به قول معروف پاستوریزه طرف هستیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ نه تو نت همه به قول شما پاستوریزه نیستن.... دلیلش واضحه.... خیلیا از اومدن به این فروما قصد پیدا کردنه دوست دارن....اگه بیان بگن دوست دختر یا دوست پسر دارن مهره سوخته محسوب میشن و کسی سراغشون نمیاد چه دختر باشه چه پسر....یا حداقل کمتر میاد .... و این پیش زمینه که تو ذهن بقیه هست که طرف دوست پیر یا دوست دختر داره روابطشو محدود میکنه ....پس نمیاد بگه...یا اگرم بگه فقط به دوستای خیلی صمیمی و نزدیکش میگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده