am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بازم مرسی اگه سوالی داشتم میتونم ازتتون بپرسم؟ خواهش میکنم بفرمائین 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ خانه ی نیما ،بلده ، نور سلام ازاده جون خوبی؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسیییییییی از جوابت ولی فک کنم این خونه از نظر فرهنگی با ارزشه نه از نظر تاریخی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ چرا از چیزی خبر نداری میپری وسط مینا؟؟؟؟؟؟ خوابگاه داره خوبشم داره، ظرفیتش فک کنم 300 نفر باشه دخترانه نوساز هم هست نزدیک یونی هم هست درست صحبت کنا بعدشم من زنگ زدم به یکی که دانشجو همونجاس گفت نداریم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ درست صحبت کنا بعدشم من زنگ زدم به یکی که دانشجو همونجاس گفت نداریم درست صوبت نکنم میخوای چیکار کنی؟ میزنم با سردر انجمن یکی بشیا :ubhuekdv133q83a7yy7 من دانشجو کجام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر روز کجارو میبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو زنگ زدی به یکی؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکی بش خوابگاه ندادن میگه نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا امروز کلاس داشتم رفتم از حراستش آمار گرفتم 450 نفر ظرفیت داره و ماهی هم 60 تومن ایناس 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ درست صوبت نکنم میخوای چیکار کنی؟میزنم با سردر انجمن یکی بشیا :ubhuekdv133q83a7yy7 من دانشجو کجام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر روز کجارو میبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو زنگ زدی به یکی؟؟؟؟؟؟؟؟ هرکی بش خوابگاه ندادن میگه نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا امروز کلاس داشتم رفتم از حراستش آمار گرفتم 450 نفر ظرفیت داره و ماهی هم 60 تومن ایناس منم میمونم نگات میکنم نخیرم گفت دانشگامون خوابگاه نداره لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ دعوا نکنید پیش مشاور رفتیم گفت ژنتیک نزنه (برای یکی از دوستام می خواستم) دیگه به خوابگاه نیاز نیست لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ منم میمونم نگات میکنم نخیرم گفت دانشگامون خوابگاه نداره :smiley (18): من سریعترم باشه نداره اصلا 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ یه دونه خونه میرزا ک.چک جنگلی چند سال پیش مرمت کردن قلعه رودخان فومنم دو سال یا یک سال نیم پیش مرمت کردن چند ماه پیشم رفته بودم قلعه دیدم تو بناها چوب کشیدن تهشو نمیدونم تعمیرش همچنان ادامه داره یا تموم شد دیگه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تعمیر :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه كسي بود صدا زد محسن؟ كه مازندران شهر ما ياد باد..... نه بابا تعمير چيه...ولي سايت گوهر تپه كه مربوط به تمدن 7000 سال پيشه دارن عمليات انجام ميدن.... بقيه هم دارن خاك ميخورن و اينروزا بارون... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه كسي بود صدا زد محسن؟كه مازندران شهر ما ياد باد..... نه بابا تعمير چيه...ولي سايت گوهر تپه كه مربوط به تمدن 7000 سال پيشه دارن عمليات انجام ميدن.... بقيه هم دارن خاك ميخورن و اينروزا بارون... مرسی 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ازاده جون خوبی؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمرسیییییییی از جوابت ولی فک کنم این خونه از نظر فرهنگی با ارزشه نه از نظر تاریخی mmmmmm shayad khob bebin ma baraye darse bardashtemun ye emam zade ro entekhab kardim emamzade tu ye natel tu chamestane shahre nour bude aksasham hast age bekhay barat befrestam 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ mmmmmm shayadkhob bebin ma baraye darse bardashtemun ye emam zade ro entekhab kardim emamzade tu ye natel tu chamestane shahre nour bude aksasham hast age bekhay barat befrestam مرسییییییییییییی عزیزم...خیلی لطف میکنی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ولی من بنایی میخوام که دارن الان تزییناتشو مرمت میکنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده