Neutron 60966 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 جدا لباس ظریف به هیکل زمخت نمیان ها! تازه فهمیدم چه نعمتی هستند این دخترها.
ooraman 22216 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 چی میگن اینا !!!!!!!!!! کی داماده ،کی عروس،کی عاقده ،کی رقاص ؟؟!!! شما دامادی اینام عروسن جمع کنین بابا....... من زن خوشگل نمیخوام. اینها همه ابرو کمون و دلبرند. مردهای نامحرم همش تو سطح شهر دید میزنن زنم را...... نه دیگه متاسفیم برات...اسمت رو دخترای مردم مونده دیگه نمیشه جا بزنی.... مگه دخترای دسته گله مردم بازیچه هستن؟نشون کنی بعد یهو جا بزنی؟....
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 نه دیگه متاسفیم برات...اسمت رو دخترای مردم مونده دیگه نمیشه جا بزنی.... مگه دخترای دسته گله مردم بازیچه هستن؟نشون کنی بعد یهو جا بزنی؟.... من اسم نذاشتم....... به زور زنم دادند،پدراشون منو تو استخر،دید زده بودند و واسه دخترشون پسندیدند.
ooraman 22216 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 من اسم نذاشتم....... به زور زنم دادند،پدراشون منو تو استخر،دید زده بودند و واسه دخترشون پسندیدند. خودت گفتی عاشقون شدی! تاپیکه تپشه قلبم که زدی ...مدرکم داریم بیخود گریه و مظلوم نمایی نکن
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بدک نیست یکم شره اگر توی شهر بهش بد نگاه کردند حسابشونو میرسه
parsita 749 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 منم خوشم اومده ازشونآدرس بدید میرم میارمشون داماد دوم هم انتخاب شد:w70: ما خودمون برات میاریم
parsita 749 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 جدا لباس ظریف به هیکل زمخت نمیان ها! تازه فهمیدم چه نعمتی هستند این دخترها. :persiana__hahaha:خوب که فهمیدی آفرین تو هم می خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 منم خوشم اومده ازشونآدرس بدید میرم میارمشون مهرداد آخریه رو که خودم واست تیکه گرفته بودم! رودربایستی کردی با من برادر؟ خجالت نکش اگه از نظر مالی مشکل داری اگه قول بدی یکی از همینا رو انتخاب کنی خودم تمام هزینه هاشو تقبل میکنم تا آخرین قطره خونم!
تینا 15116 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 فکرش رو بکنین اگه آقايون يه زماني بخوان عروس بشن ... چه شكلي ميشن ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا شکرت که مردها همون دوماد موندن و عروس نشدن اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
EVF 5465 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دخترا خیلی ذوس دارن پسر باشن! ولی پسرا اصلا دوست ندارن دختر باشن! الآن که دخترا به لطف لوازم آرایشی یه کم از چندشی در اوومدن! وقتی آرایش نباشه...:w963:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 دخترا خیلی ذوس دارن پسر باشن! ولی پسرا اصلا دوست ندارن دختر باشن!الآن که دخترا به لطف لوازم آرایشی یه کم از چندشی در اوومدن! وقتی آرایش نباشه...:w963: چرا توهین میکنی خودت چندشی بی تربیت درست حرف بزن:w00:
EVF 5465 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 چرا توهین میکنی خودت چندشی بی تربیت درست حرف بزن:w00: اولیشم معلوم شد:ws28::ws28: شما مصرف روزانتون چند کیلو هستش؟؟؟ دخترای ایران همشون زشتن مگه اینکه خلافش ثابت شه!
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 اولیشم معلوم شد:ws28::ws28:شما مصرف روزانتون چند کیلو هستش؟؟؟ دخترای ایران همشون زشتن مگه اینکه خلافش ثابت شه! خیلی احساس باحلی و بامزگی میکنی .......... دلتم بخواد دخترهای ایرانی از دخترهای جاهای دیگه خوشگل ترند........ شما ظاهرا خیلی ادعای زیبایی و همه چی تمومیتون میشه ولی فقط بلدید به دخترها توهین کنید و این نشونه ضعفه شخصیتیتونه ..براتون متأسفم آقای نا محترم..........
ارسال های توصیه شده