Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: چرا اینا نرفتن ارایشگاه؟؟؟؟؟؟؟ حمومم که نرفتن اینا لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۸۹ جدا لباس ظریف به هیکل زمخت نمیان ها! تازه فهمیدم چه نعمتی هستند این دخترها. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: چی میگن اینا !!!!!!!!!! کی داماده ،کی عروس،کی عاقده ،کی رقاص ؟؟!!! شما دامادی اینام عروسن Essi گفته است: جمع کنین بابا....... من زن خوشگل نمیخوام. اینها همه ابرو کمون و دلبرند. مردهای نامحرم همش تو سطح شهر دید میزنن زنم را...... نه دیگه متاسفیم برات...اسمت رو دخترای مردم مونده دیگه نمیشه جا بزنی.... مگه دخترای دسته گله مردم بازیچه هستن؟نشون کنی بعد یهو جا بزنی؟.... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۸۹ ooraman گفته است: نه دیگه متاسفیم برات...اسمت رو دخترای مردم مونده دیگه نمیشه جا بزنی.... مگه دخترای دسته گله مردم بازیچه هستن؟نشون کنی بعد یهو جا بزنی؟.... من اسم نذاشتم....... به زور زنم دادند،پدراشون منو تو استخر،دید زده بودند و واسه دخترشون پسندیدند. لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: من اسم نذاشتم....... به زور زنم دادند،پدراشون منو تو استخر،دید زده بودند و واسه دخترشون پسندیدند. خودت گفتی عاشقون شدی! تاپیکه تپشه قلبم که زدی ...مدرکم داریم بیخود گریه و مظلوم نمایی نکن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بدک نیست یکم شره اگر توی شهر بهش بد نگاه کردند حسابشونو میرسه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۸۹ منم خوشم اومده ازشون آدرس بدید میرم میارمشون لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۸۹ bpcom گفته است: منم خوشم اومده ازشونآدرس بدید میرم میارمشون داماد دوم هم انتخاب شد:w70: ما خودمون برات میاریم لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۸۹ Neutron گفته است: جدا لباس ظریف به هیکل زمخت نمیان ها! تازه فهمیدم چه نعمتی هستند این دخترها. :persiana__hahaha:خوب که فهمیدی آفرین تو هم می خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۸۹ bpcom گفته است: منم خوشم اومده ازشونآدرس بدید میرم میارمشون مهرداد آخریه رو که خودم واست تیکه گرفته بودم! رودربایستی کردی با من برادر؟ خجالت نکش اگه از نظر مالی مشکل داری اگه قول بدی یکی از همینا رو انتخاب کنی خودم تمام هزینه هاشو تقبل میکنم تا آخرین قطره خونم! لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اسفند، ۱۳۸۹ parsita گفته است: فکرش رو بکنین اگه آقايون يه زماني بخوان عروس بشن ... چه شكلي ميشن ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا شکرت که مردها همون دوماد موندن و عروس نشدن اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
parsita 749 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۸۹ samaneh۶۶ گفته است: عجب ظرافتي :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اسفند، ۱۳۸۹ دخترا خیلی ذوس دارن پسر باشن! ولی پسرا اصلا دوست ندارن دختر باشن! الآن که دخترا به لطف لوازم آرایشی یه کم از چندشی در اوومدن! وقتی آرایش نباشه...:w963: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اسفند، ۱۳۸۹ usef.schlichting گفته است: دخترا خیلی ذوس دارن پسر باشن! ولی پسرا اصلا دوست ندارن دختر باشن!الآن که دخترا به لطف لوازم آرایشی یه کم از چندشی در اوومدن! وقتی آرایش نباشه...:w963: چرا توهین میکنی خودت چندشی بی تربیت درست حرف بزن:w00: لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اسفند، ۱۳۸۹ sefid barfi گفته است: چرا توهین میکنی خودت چندشی بی تربیت درست حرف بزن:w00: اولیشم معلوم شد:ws28::ws28: شما مصرف روزانتون چند کیلو هستش؟؟؟ دخترای ایران همشون زشتن مگه اینکه خلافش ثابت شه! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اسفند، ۱۳۸۹ usef.schlichting گفته است: اولیشم معلوم شد:ws28::ws28:شما مصرف روزانتون چند کیلو هستش؟؟؟ دخترای ایران همشون زشتن مگه اینکه خلافش ثابت شه! خیلی احساس باحلی و بامزگی میکنی .......... دلتم بخواد دخترهای ایرانی از دخترهای جاهای دیگه خوشگل ترند........ شما ظاهرا خیلی ادعای زیبایی و همه چی تمومیتون میشه ولی فقط بلدید به دخترها توهین کنید و این نشونه ضعفه شخصیتیتونه ..براتون متأسفم آقای نا محترم.......... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده