رفتن به مطلب

حراست یعنی چی؟؟؟؟

Astraea

ارسال های توصیه شده

چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!!

حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند.

• Like 17
لینک به دیدگاه

حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند.

حراست و حماقت :ws28::ws28::ws28::ws28:

اما به نظر من اکثرشون بابصیرتند.....

• Like 9
لینک به دیدگاه

چقدر معني هاي متفاوتي داره احسنت...

پيشگيري و از جنس مردم بودنشو خيلي دوست داشتم

واقعا روم اثر گذاشت!!!!!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

.

آره،

:w58: چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!!

واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
احیانا چیزی که از قلم ننداختن؟

چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه
آره،

:w58: چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!!

واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!!

میتونم کمکت کنم تا بری،فقط باید قول بدی در ازای گرفتن پول هیچی نفهمی و چشمت را روی همه چیز ببندی. :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. :ws52:

آفرين به شما كه حواست به همه چي هست تو هم احسنت:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان توجه داشته باشيد كه تاپيك به سمت بحثاي ســياسي نره و گرنه مجبور ميشيم حذف بكنيم

ممنون :icon_gol:

پس به چه سمتی بره ؟!!!!! :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
این شعار حراست دانشگاه ماست.....

فعلا که همه جا حراست داره......

ديروز تو يوني برف اومده بود داشتيم برف بازي ميكرديم ما روي پله هاي فني بوديم...پايين پله ها هم يه سري داشتن بازي ميكردن حراست اومد گير داد گفت اگه بازم ببينم داريد بازي ميكنيد كارتاتونو ميگيرم (با يه لحن خشن!) ما هم تعطيل كرديم بعد از پله ها رفت پايين كه به پاييني ها هم گير بده ، سريع يه گولّه درست كردم پرت كردم صاف خورد وسط كله ش! تا برگشت بياد بالا فوري دوييدم تو كتابخونه !!! :4chsmu1: آي حـــال كردم! ‌:w42:

• Like 14
لینک به دیدگاه

ما مسئول حراست دانشگامون دیدن داره خودش یه شلوارای تنگی میپوشه که وقتی راه میره ادم هر لحظه با خودش میگه الانه که شلوارش پاره شه

راستی ترم پیش مسئول حراست به منو دوستام که تو سالن امتحانات وایساذ=ده بودیم میگفت بی عرضه ها به جای اینکه بیکار وایسین بیاید رو صندلی جلویی تون تقلب بنویسین

• Like 10
لینک به دیدگاه

تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد !

همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن

معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟!

• Like 9
لینک به دیدگاه
تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد !

همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن

معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟!

من فقط مسئول مرد حراستمونو دیدم وقتی باش حرف میزنی یک خواهر خواهر میکنه

راستی ما یکی از پسرای مثبت کلاسمون مسئول بسیج بود یه بار وایساده بود جلو انتشاراتی دانشگاه داشت با مسئول انتشارات حرف میزد من یه ان متوجه شدم به مسئول اونجا گفت خواهر منم یدفه زدم زیر خنده و گفتم خواهرررررررررررررررر برگشت سمتم حسابی ضایع شدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...