Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ این شعار حراست دانشگاه ماست..... فعلا که همه جا حراست داره...... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند. 17 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ آیا اشرافیت و حامی انقلاب و ولایت بودن در مکتب انقلابی ما جور در میاد؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! حراست از نظر لغوی در عربی بر وزن حماقت است و افرادی که در آن عضوند معمولا جز...... جامعه هستند. حراست و حماقت :ws28::ws28: اما به نظر من اکثرشون بابصیرتند..... 9 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ حراست شغل غریبی ست ک یک انسان با بصیرت دارد... 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر معني هاي متفاوتي داره احسنت... پيشگيري و از جنس مردم بودنشو خيلي دوست داشتم واقعا روم اثر گذاشت!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ من میدونم خوب پول توشه . حالا کلی نتیحه میشه گرفت که از گفتنش معذورم . خطر شیلتر !!! 7 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر جنبه های مثبت داره این حراست !!!!! . آره، چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!! واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!! 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ این شعار حراست دانشگاه ماست.....فعلا که همه جا حراست داره...... احیانا چیزی که از قلم ننداختن؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ احیانا چیزی که از قلم ننداختن؟ چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ آره، چقدر ویژگیها و خصوصیات مثبتی داره!!!! واسه همینه که من نمیتونم برم تو حراست!! میتونم کمکت کنم تا بری،فقط باید قول بدی در ازای گرفتن پول هیچی نفهمی و چشمت را روی همه چیز ببندی. 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فکر کنم طرف قرار داد با شرکت های تکدانه و سن ایچ، از قلمشان افتاده. آفرين به شما كه حواست به همه چي هست تو هم احسنت 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان توجه داشته باشيد كه تاپيك به سمت بحثاي سياسي نره و گرنه مجبور ميشيم حذف بكنيم ممنون 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان توجه داشته باشيد كه تاپيك به سمت بحثاي ســياسي نره و گرنه مجبور ميشيم حذف بكنيمممنون پس به چه سمتی بره ؟!!!!! 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ این شعار حراست دانشگاه ماست.....فعلا که همه جا حراست داره...... ديروز تو يوني برف اومده بود داشتيم برف بازي ميكرديم ما روي پله هاي فني بوديم...پايين پله ها هم يه سري داشتن بازي ميكردن حراست اومد گير داد گفت اگه بازم ببينم داريد بازي ميكنيد كارتاتونو ميگيرم (با يه لحن خشن!) ما هم تعطيل كرديم بعد از پله ها رفت پايين كه به پاييني ها هم گير بده ، سريع يه گولّه درست كردم پرت كردم صاف خورد وسط كله ش! تا برگشت بياد بالا فوري دوييدم تو كتابخونه !!! :4chsmu1: آي حـــال كردم! :w42: 14 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ توی دانشگاه ما اگه شلوغ بکنن به دانشجوهای خود دانشگاه هیچی نمیگن ولی اگه غریبه باشه خیلی بد رفتار میکنن 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااای اسم حراست میاد خون جلوی چشم منو می گیره!:w00: اه ... اه ... اه ... اه ... 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ما مسئول حراست دانشگامون دیدن داره خودش یه شلوارای تنگی میپوشه که وقتی راه میره ادم هر لحظه با خودش میگه الانه که شلوارش پاره شه راستی ترم پیش مسئول حراست به منو دوستام که تو سالن امتحانات وایساذ=ده بودیم میگفت بی عرضه ها به جای اینکه بیکار وایسین بیاید رو صندلی جلویی تون تقلب بنویسین 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد ! همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟! 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تا ترم پیش فقط خانومای حراست به ما گیر می دادن این ترم یه آقا اومده بود تو حراست ما دخترا رو از بالا تا پایین برانداز می کرد ! همشونم بی سیم دارن میان تو دانشگاه دور میزنه و هی گزارش لحظه به لحظه به هم می دن معلوم نیست دانشگاه رو با کجا اشتباه گرفتن؟! من فقط مسئول مرد حراستمونو دیدم وقتی باش حرف میزنی یک خواهر خواهر میکنه راستی ما یکی از پسرای مثبت کلاسمون مسئول بسیج بود یه بار وایساده بود جلو انتشاراتی دانشگاه داشت با مسئول انتشارات حرف میزد من یه ان متوجه شدم به مسئول اونجا گفت خواهر منم یدفه زدم زیر خنده و گفتم خواهرررررررررررررررر برگشت سمتم حسابی ضایع شدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده