رفتن به مطلب

آیا این حقیقت دارد؟

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

من آیه 29 سوره توبه را از خودم آوردم و برداشت شخصی من بود؟ :banel_smiley_4:

خوندین صفحه قبل را؟

پس با چی میشه تعریف کرد؟

شما مکتب نازیسم را با هیتلر و طرفدارانش مثلا تعریف نمیکنین؟

اسی عزیزبله اون آیه رو خوندم.خیلی خشن بود منتها در ادامه ی آیه هم اومده که :آنان می خواهند که نور خدا را، دین و کتب را به نفس تیره و گفتار جاهلانه ی خود خاموش کنند....

نازیسم هم بله با هیتلر تعریف میشه!

اما ادیان رو نمیشه کاملا با طرفدارانشون تعریف کرد(چون اکثریت دنبال سواستفاده هستندو..

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اسی عزیزبله اون آیه رو خوندم.خیلی خشن بود منتها در ادامه ی آیه هم اومده که :آنان می خواهند که نور خدا را، دین و کتب را به نفس تیره و گفتار جاهلانه ی خود خاموش کنند....

نازیسم هم بله با هیتلر تعریف میشه!

خوب همینه به این میگن توجیهی برای کُشتن مخالفان..

طرفدار هیتلر هم همین حرفو میزنه،یعنی میگه هیتلر بر حقه و یک عده میخوان از بین ببرندش.

پس بر شماست که مخالف هیتلر را بکشید.

کسیکه بگه مخالف مرا بکشید،نمیشه زیاد روش حساب کرد،این یعنی در منطق کم آورده .... :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
خوب همینه به این میگن توجیهی برای کُشتن مخالفان..

طرفدار هیتلر هم همین حرفو میزنه،یعنی میگه هیتلر بر حقه و یک عده میخوان از بین ببرندش.

پس بر شماست که مخالف هیتلر را بکشید.

کسیکه بگه مخالف مرا بکشید،نمیشه زیاد روش حساب کرد،این یعنی در منطق کم آورده .... :icon_gol:

شاید ....

ینی تو با کشتن کسی مثل هیتلر و صدام و قذافی وهرکس دیگه ای که جان و آینده و آزادی مردم رو میگیره مخالفی؟

مخالفت و حتا کشتن این ادما ناپسنده؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید ....

ینی تو با کشتن کسی مثل هیتلر و صدام و قذافی وهرکس دیگه ای که جان و آینده و آزادی مردم رو میگیره مخالفی؟

مخالفت و حتا کشتن این ادما ناپسنده؟

نه من با نابودیه کسیکه جان مردم را میگیره و آنها را میکشه هیچ مخالفتی ندارم.

اما اینجا بحث سر کسانیست که مشکلشان فقط تفاوت عقیده است و به این جرم باید کُشته و مجازات شوند.

باور کنین اعراب در حملات اولیه شون به ایران رودخانه های خون راه انداختند و این جز مرامشان بود و اجازه رسمی داشتند،نه اینکه برداشت شخصی خودشان باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
[نه من با نابودیه کسیکه جان مردم را میگیره و آنها را میکشه هیچ مخالفتی ندارم.

اما اینجا بحث سر کسانیست که مشکلشان فقط تفاوت عقیده است و به این جرم باید کُشته و مجازات شوند.

هیچ آدم عاقل و با وجدانی با این حرف تو مخالفت نمیکنه.اما آیا اسلام گفته که کسانی که صرفا عقیدشون با شما مخالفه بکشید؟?

:آنان می خواهند که نور خدا را، دین و کتب را به نفس تیره و گفتار جاهلانه ی خود خاموش کنند....

باور کنین اعراب در حملات اولیه شون به ایران رودخانه های خون راه انداختند و این جز مرامشان بود و اجازه رسمی داشتند،نه اینکه برداشت شخصی خودشان باشه.[/q

اجازه ی رسمی رو دین خدا داده؟یا دین خلیفه؟یا دین برداشت شخصی و منفعت طلبی؟یا دین جاهلیت؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

اجازه ی رسمی رو دین خدا داده؟یا دین خلیفه؟یا دین برداشت شخصی و منفعت طلبی؟یا دین جاهلیت؟

مشکل جایی دیگه است.

که شاید خودتان یک روزی به آن رسیدید....

شاید خدا به آن مفهومی که تصور میکنید..........

• Like 3
لینک به دیدگاه
اسی جان بشکاف....:ws37:

نمیشه،دل هر ذره را که بشکافی،آفتابیش در نهان بینی.

این ذره با ذره های دیگه فرق داره،هر کس باید خودش آنرا بشکافد.

مهم اینست از چیزی که به آن باور دارید،آرامش بگیرید و به دیگران آسیبی نرسانید.

فقط همین.

• Like 7
لینک به دیدگاه

فقط همین.

قطعا همین طوره..من اعتقاد دارم که اساسی ترین نکته برای زندگی در کنار هم و آرامش داشتن نگه داشتن بعضی از عقاید به شکل شخصی و سر بسته اس...

• Like 2
لینک به دیدگاه
آنچه که آنرا ادیان ابراهیمی مینامند بیشتر از اینکه در طول تاریخ به انسانها خدمت کنند،اسباب دردسر آنها شده است.

کسیکه به زعم خودش به خدا اعتقاد داره راحت تر آدم میکشه،چون میدانه داره در راه او آدم میشکه.

اما کسیکه به انسانیت اعتقاد داشته باشه،در راه احدی آدم نمیکشد.

اینقدر که یهودیت و اسلام و مسیحیت تا حالا مخالفان مکتبشان را قتل عام کرده اند،در هیچ جنگی سابقه نداشته.

تازه آخرالزمان هم قراره،دوباره گردن زدن و جوی های خون برپا بشه.

دست بردارین از سر این انسانها،بذارین زندگیشون را بکنن،خداتون چی میخواد که اینقدر در راهش باید آدم کشته بشه؟

مگه هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

فقط همین.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله حقیقت دارد.

فقط آغا محمد خان اینجوری نبود.

اکثر حکمای این سرزمین در طول تاریخ از این تناقض برخوردار بودند!

دیگه شاه عباس که شاخشونه!

موقع نمازش به گوشش اشاره میکرد ،جلادا جلوش گوش یارو رو می بریدن!

• Like 4
لینک به دیدگاه
من هم هر دو را پذیرفتم و توضیح دادم که در انسان ها قدرتی وجود دارد به نام انتخاب و اختیار!

هستند حاکمانی که دین ندارند و آدم می کشند مثل هیتلر

و انسان های معتقد بی خشونت مثل گاندی

تفاوت در اختیار انسان ها ست! و انتخابشان

تنها حاکمی که دین نداشت و آدم کشت استالین بود...

هیتلر یک مسیحی خیلی خیلی معتقد بود و در تمام گفته ها و در هر تصمیم گیریش هم میشه این رو به وضوح دید...

• Like 8
لینک به دیدگاه

بدترين ضربه بعد از هجوم تازي هاي خونخوار از اين عقب افتاده هاي قاجار خورديم چون در دوره اينها بود كه مذهبي هاي تندرو دور ورداشتن و هر كاري كه دلشان مي خواست كردن .واز عقب افتادگي عقايد مردم هر قانوني بعنوان حكم شرعي بر سر مردمان ازاده كوبيدند.ننگ ابدي باد بر اين سلسله

• Like 6
لینک به دیدگاه
تنها حاکمی که دین نداشت و آدم کشت استالین بود...

هیتلر یک مسیحی خیلی خیلی معتقد بود و در تمام گفته ها و در هر تصمیم گیریش هم میشه این رو به وضوح دید...

بله راجع به هیتلر خیلی معروفه که می گن کاتولیک بوده اما نه خیلی مذهبی بلکه چیزی که خیلی واضح بوده نفرت بیش از حدش از یهوده و اینو تو جنابت هاش خیلی راحت تر می شه دید

ولی خب من به شخصه احساس می کنم که این آدم ریشه عقاید مذهبی رو داره اما به نظرم این سیاستش بود که در تمام نوشته هاش سعی می کرد که از مذهب به نام خودش و توجیه کارش استفاده کنه درست همین کاری که اینا با استفاده از اسم اسلام می کنن واقعا هیچ تفاوتی نمی می کنه اما اینجا دو تا فرض راجع به این تاپیک درباره استالین و هیتلر مطرح میشه اینکه

نه تنها (1) هیتلر و استالین بیخدا (فرض کنیم هردو!)بودند بلکه (2) آنها اعمال وحشیانه شان را به سبب بیخدایی شان انجام داده اند. فرض (1) در مورد استالین درست و در مورد هیتلر مشکوک است. اما در هر حال فرض (1) بی ربط است چرا که فرض (2) کاذب است. کاملاً غیرمنطقیه که فکر کنیم فرض (2) از فرض (1) نتیجه می شه. حتی اگر بپذیریم که هیتلرو استالین هر دو بیخدا بوده اند، باید بگیم که هر دو سبیلو هم بودند، همین طور صدام حسین. خوب که چی؟ پرسش اصلی این نیست که آیا این یا آن آدم بد (یا خوب) مذهبی بوده یا بیخدا. قرار نیست که آدم های بد را سرشماری کنیم تا نتیجه ی سرشماری مشخص کند شرارت از کدام مسلک ناشی می شه!. این واقعیت که روی سگک کمربندهای نازی ها حک شده بود "Gott mit uns" [خدا با ماست] هیچ چیز را ثابت نمی کنه؛ دست کم بدون بحث بیشتر نمی شه از آن نتیجه ای گرفت. مسئله ی مهم این نیست که آیا هیتلر و استالین بیخدا بودند یا نه، بلکه اینکه آیا بیخدایی به طور نظام مندی مردم را به بدکاری سوق می دهد یا نه؟

یا حداقل من نظرم اینه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...