Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 بابا ما یارانه نگرفتیم خب همین دیگه حرفی ندارم خواستم اعلام کنم همه بدونن.... این سوال به سوالات شب خواستگاری اضافه بشه.. دختر شما روزی چند تا نون می خوره!؟ :…::.::”::””..”””:::”…”””””.”.:::”.”:”:”:…”:”.”:.”:”: کاش کور بودی می فهمیدی چی نوشتم ! ____________________________________________________ از زندگانی ام گِله دارد جوانی ام شرمنده جوانی از این زندگانی ام دارم هوای صحبت یاران رفته را یاری کن ای اجل که به یاران رسانی ام . . . ____________________________________________________________________ 14
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 من روزی یه ذره یعنی به اندازه کف دستم نون میخورم عجب جلبیه کارت بنزینم داری؟؟؟؟ میگی که رو کارت بنزینت حساسی ! روش داری عقاید خیلی شیک و وسواسی ! اونقده اونو میخوای که اگه لیتری ۱۰۰ بنزین بدن بهت منو نشناسی!!! 6
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 ما تازه پول یارانه هامونو گرفتیم مال دو دفعه رو یه جا میخواییم باهاش یه وانت قسطی بخریم 7
محمــد 4415 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 عنوانش كه خيلي درد آور بود چرا چند سال ديگه همين الانم اينو ميگيم يادش بخير مادرم آبگوشت درست ميكرد ميذاشتيمش تو يه ظرف بزرگ 5 تا نون توش تليت ميكرديم و همه دست ها رو به سمت تليت ها مي برديم و نخود و گوشت رو برمي داشتيم و ميخورديم ولي الان مگه جرات دارم حرفي از آبگوشت بزنيم تمام غذاهامون شده برنج از بس برنج خورديم شبيه برنج شديم 5
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یه سوال به سوالهای شب اول قبر اضافه شد: ۸۱۰۰۰ تومن یارانه تو چیکار کردی؟ جواب من: 60 ماهش جمع کردم اینجارو خریدم 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 همینی هم که هست بخورید و ناشکری نکنین که تا هست م.. و م.. به روز بدتر از این هم. بیافتی 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یه اردکه پاش گیر میکنه لای در اتوبوس میگه : مگ مگ ! همه میگن : آمریکا !!! همش تخسیر این آمریکای جهان خواره: من آبگوشت جونم بود تیلیتشم میزاشتم لای نون ولی الان میخوام یه لقمه نون بزنم گلوم تر شه همه میگن تو نخور نزاشتی یارانه بگریم 5
lady architect 5358 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یه اردکه پاش گیر میکنه لای در اتوبوس میگه : مگ مگ ! همه میگن : آمریکا !!! همش تخسیر این آمریکای جهان خواره: من آبگوشت جونم بود تیلیتشم میزاشتم لای نون ولی الان میخوام یه لقمه نون بزنم گلوم تر شه همه میگن تو نخور نزاشتی یارانه بگریم من یارانه ندارم 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 خوبه تو منی ولی من ماییم اون روز که میگفتن یارانه میدیم من کل ورقای فک و فامیل و گرفتم گفتم دروغه میخوان مالیات ببندننزاشتم ثبت نام کنن وقتی دادن رفتم واسه همشون ثبت نام کردم پسوردشونو یادم رفته شماره حساب نمیتونن بدن یه تنه باعث انقراض نسلمون شدم ولی نسلی که بخواد با این پول زنده بمون همون بهتر منقبضضضضضض شه 4
soleyman 603 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یارانه های نقدی خوبه، هر ماه نصفشو خرج کنین تا از زندگیتون لذت ببرید و مابقیو پس انداز کنید ، بعداز 10 سال ،70 تا 80 میلیون تومان جمع میشه و میتونین باش یه خونه خوب بگیرین!! 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2011 هی یادش بخیر نون بیار کباب ببر.... الان کبابم بیاریم نون نداریم..................... 2
تینا 15116 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 فقط که نون نیست خدارو شکر من زیاد اهل نون نیستم والا سر نونم که شده رو دست مامان بابام میموندم
ارسال های توصیه شده