Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
مجيد 56 856 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 اينو ميگن چاپلوسي نميدونم وقتي خودشون ميرن پيشواز طرف ديگه اين همه پول ريختن دور نداره حتما هركي پارچه بزرگتر نوشته باش كادئو بزرگتر به اون ميدن 4
رعد آسا 587 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 خ ری ت انواع و اقسام داره که اینم یک نمونه این مسئله می باشه 3
مجيد 56 856 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 وقتی توی مردن چشم و هم چشمی داریم این که طبیعیه جانم منم منظورم اينه كه اين كارا رو ديگه بايد گذاشت چه در عزا و عروسي ......... 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ من که خوشم نمیاد .......... اصلا چه معنی میده اسم ناموست و مینوسند روپارچه میزنید به دیوار غیرتتون کجا رفته؟:w00: زدن هرچه بیشتر این پارچه ها نشانه بی فرهنگی اطرافیان اون شخصه..........حالا میخوای بزنی یه دونه بزن نه دیوار خراب شه نه اینهمه پارچه و رنگ اسراف بشه بغدش به هیچ دردری نمیخوره فقط اسرافه.......... اگر رفتید زیارت برای خودتون حال کردید و خدایی بودید دیگه این همه بریزو بپاش بیخود نمیخواد که........... 3
مجيد 56 856 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ آقا Essi من خودم كه نميدونم اين گونه رسما از كجا اومده و واقعا رسماي بدي هستش تو بعضي از شهرستانها ميدونم كه به عنوان همدردي با خونواده داغ ديده اكثر اونهايي كه وارد مجلس ميشن يك دسته اعلاميه چاپ ميكنن مي آرن ميزارن وسط مجلس كه صاحب مجلس وقتي اون اعلاميه جديد رو با عكس جديد ميبينه بدتر داغ دلش تازه ميشه 3
رعد آسا 587 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 در قدیم رسم بود وقتی کسی می مرد برای خانواده مرحوم برنج گوشت نخود پول و یا هر چیزی که در توان بود می بردند حالا دسته گل 2 میلیونی می برند که تا فرداش هم نمی مونه اسی جون هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه خودت می دونی بگو که هنگ کردم 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 در قدیم رسم بود وقتی کسی می مرد برای خانواده مرحوم برنج گوشت نخود پول و یا هر چیزی که در توان بود می بردند حالا دسته گل 2 میلیونی می برند که تا فرداش هم نمی مونهاسی جون هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه خودت می دونی بگو که هنگ کردم اونطور که بنده متوجه شدم از زمان قاجاریه و دخالت آخوندها در حکومت..... از اواسط دوره ناصرالدین شاه...... 3
Ali.Akbar 9300 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 به به اینجا هم بحث داره علمی میشه حالا کی این کارا به وجود اومده ؟ 2
رعد آسا 587 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 اونطور که بنده متوجه شدم از زمان قاجاریه و دخالت آخوندها در حکومت..... از اواسط دوره ناصرالدین شاه...... حدس می زدم پای آخوندها وسط باشه ولی دوره ی تاریخی این ماجرا رو نمی دونستم آخه توی هر کاری دستشون تو کاره 2
EVF 5465 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 من که خوشم نمیاد .......... اصلا چه معنی میده اسم ناموست و مینوسند روپارچه میزنید به دیوار غیرتتون کجا رفته؟:w00:زدن هرچه بیشتر این پارچه ها نشانه بی فرهنگی اطرافیان اون شخصه..........حالا میخوای بزنی یه دونه بزن نه دیوار خراب شه نه اینهمه پارچه و رنگ اسراف بشه بغدش به هیچ دردری نمیخوره فقط اسرافه.......... اگر رفتید زیارت برای خودتون حال کردید و خدایی بودید دیگه این همه بریزو بپاش بیخود نمیخواد که........... بابا غیرت
871431011 144 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 یه نوع بی فرهنگیه آخه مشکل اینه که واسه خودشون افتخار میدونند 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 بابا غیرت آره غیرتیم چی میگی؟ مو که جزو غیرت نیست ولی اسم و نگاه چپ به ناموس کتک داره ............ حرفی داری؟:167:
ارسال های توصیه شده