Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اينو ميگن چاپلوسي نميدونم وقتي خودشون ميرن پيشواز طرف ديگه اين همه پول ريختن دور نداره حتما هركي پارچه بزرگتر نوشته باش كادئو بزرگتر به اون ميدن 4 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی توی مردن چشم و هم چشمی داریم این که طبیعیه جانم 4 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خ ری ت انواع و اقسام داره که اینم یک نمونه این مسئله می باشه 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی توی مردن چشم و هم چشمی داریم این که طبیعیه جانم منم منظورم اينه كه اين كارا رو ديگه بايد گذاشت چه در عزا و عروسي ......... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من به این میگم عقده و ندید بدید بازی . 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ من که خوشم نمیاد .......... اصلا چه معنی میده اسم ناموست و مینوسند روپارچه میزنید به دیوار غیرتتون کجا رفته؟:w00: زدن هرچه بیشتر این پارچه ها نشانه بی فرهنگی اطرافیان اون شخصه..........حالا میخوای بزنی یه دونه بزن نه دیوار خراب شه نه اینهمه پارچه و رنگ اسراف بشه بغدش به هیچ دردری نمیخوره فقط اسرافه.......... اگر رفتید زیارت برای خودتون حال کردید و خدایی بودید دیگه این همه بریزو بپاش بیخود نمیخواد که........... 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این رسمو بار اول کی بنا کرده در ایران؟ اصلا به این موضوع فکر کردید،که چرا ایرانی ها از اینگونه رسوم خوششان میاد؟ آقا Essi من خودم كه نميدونم اين گونه رسما از كجا اومده و واقعا رسماي بدي هستش تو بعضي از شهرستانها ميدونم كه به عنوان همدردي با خونواده داغ ديده اكثر اونهايي كه وارد مجلس ميشن يك دسته اعلاميه چاپ ميكنن مي آرن ميزارن وسط مجلس كه صاحب مجلس وقتي اون اعلاميه جديد رو با عكس جديد ميبينه بدتر داغ دلش تازه ميشه 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ در قدیم رسم بود وقتی کسی می مرد برای خانواده مرحوم برنج گوشت نخود پول و یا هر چیزی که در توان بود می بردند حالا دسته گل 2 میلیونی می برند که تا فرداش هم نمی مونه اسی جون هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه خودت می دونی بگو که هنگ کردم 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ حتماً اينا سوغاتي هاي خوبي گيرشون اومده 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ در قدیم رسم بود وقتی کسی می مرد برای خانواده مرحوم برنج گوشت نخود پول و یا هر چیزی که در توان بود می بردند حالا دسته گل 2 میلیونی می برند که تا فرداش هم نمی مونهاسی جون هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم اگه خودت می دونی بگو که هنگ کردم اونطور که بنده متوجه شدم از زمان قاجاریه و دخالت آخوندها در حکومت..... از اواسط دوره ناصرالدین شاه...... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ به به اینجا هم بحث داره علمی میشه حالا کی این کارا به وجود اومده ؟ 2 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اونطور که بنده متوجه شدم از زمان قاجاریه و دخالت آخوندها در حکومت..... از اواسط دوره ناصرالدین شاه...... حدس می زدم پای آخوندها وسط باشه ولی دوره ی تاریخی این ماجرا رو نمی دونستم آخه توی هر کاری دستشون تو کاره 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من که خوشم نمیاد .......... اصلا چه معنی میده اسم ناموست و مینوسند روپارچه میزنید به دیوار غیرتتون کجا رفته؟:w00:زدن هرچه بیشتر این پارچه ها نشانه بی فرهنگی اطرافیان اون شخصه..........حالا میخوای بزنی یه دونه بزن نه دیوار خراب شه نه اینهمه پارچه و رنگ اسراف بشه بغدش به هیچ دردری نمیخوره فقط اسرافه.......... اگر رفتید زیارت برای خودتون حال کردید و خدایی بودید دیگه این همه بریزو بپاش بیخود نمیخواد که........... بابا غیرت لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه نوع بی فرهنگیه آخه مشکل اینه که واسه خودشون افتخار میدونند 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بابا غیرت آره غیرتیم چی میگی؟ مو که جزو غیرت نیست ولی اسم و نگاه چپ به ناموس کتک داره ............ حرفی داری؟:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده