رفتن به مطلب

پایان ســـــــــال و پایـــــــــــــان کدورت

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

خیلی سخته بخشیدن کسی که به حریمت یجوریهای توهین کرده باشه

نمی تونم بگم بخشیدم چون واقعا از ته دل دلخورهستم ....اخلاق خاصیه ولی خوشم نمیاد برای دلخوشی هم که شده بگم همه چی حله و هیچ مشکلی نیست

از کسی هم توقع ندارم که برای حفظ ظاهرم که شده ببخشدم وقتی اذیت کسی کرده باشم حالا چه با حرف یا کار یا رفتار یا هرچیز دیگه ای.......

ممنون که تاپیک زدید تا یجوری های از دلم در بیارید ولی ...............:icon_gol::icon_gol:

سعی میکنم ولی امیدوار نیستم که بتونم (ببخشید که خیلی رکم)

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من از دونفر خیلی ناراحت بودم ولی خب دیگه تو سال 89 چال شد....

کسی رو نمیدونم ناراحت کردم یا نه ...رها رو شاید ناراحت کرده باشم که قبلا معذرت خواهیشو کردم ....یه نفر دیگه رو هم ناراحت کرده بودم اونم معذرت خواهیشو کردم ....گاهیم با بیتا خیلی بد حرف زدم اونم امیدوارم من و بخشیده باشه....کسه دیگه ایم اگه هست بیاد خودشو معرفی کنه بنده دربست حاضرم معذرت خواهی کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

کسه دیگه ایم اگه هست بیاد خودشو معرفی کنه بنده دربست حاضرم معذرت خواهی کنم

:ws41: :ws41: :ws41:

:mrsbeasley: :mrsbeasley: :mrsbeasley:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بابته؟؟؟!:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بابت اون دندون مصنوعی که در مراسم قاشق زنی چهارشنبه سوری،از من پیرمرد بلند کردین و من بدون دندون رفتم خواستگاری....... :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بابت اون دندون مصنوعی که در مراسم قاشق زنی چهارشنبه سوری،از من پیرمرد بلند کردین و من بدون دندون رفتم خواستگاری....... :ws44:

:ws47:

اون که حقت بود حاج آقا:ws47: ما ازت بلند نکردیم ...خودت از خسیسیت اون و دادی ما هم دیدیم به درد ما که نمیخوره بدیم شب عیدی گربه یه خیری ببینه:ws3:

تازه ...کسی که به خاطر دندون شما رو نپسنده همون بهتر که نپسنده:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...