Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هیچکس از من معذرت نمیخواد ؟؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ خب چیزی به پایان سال نمونده بنابرین من هم از همینجا از همه دوستانی که به هر دلیل ناراحتشون کردم و شاید از روی عصبانیت حالشونو گرفتم معذرت میخوام... 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هیچکس از من معذرت نمیخواد ؟؟؟!!!! استارتر یه کارایی کرده بود . اما جوابی نشنید 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ استارتر یه کارایی کرده بود . اما جوابی نشنید چه کارایی؟ بگو با ولیش بیاد ببینم چی میگه؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چه کارایی؟ بگو با ولیش بیاد ببینم چی میگه؟ :167: اسی خیلی با حالی . :ws2: 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من که هنوز نی نی انجمنم سال خوب و خوشی رو براتون آرزو میکنم... امیدوارم با دلی شاد سال نو رو آغاز و با شادی و موفقیت به پایان برسونیم و به همه آرزوهای قشنگمون برسیم...:D 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ چه تاپیک جالبی مرسی استارتر عزیز:rose: من چنتایی از دوستان رو اذیت کردم خب ممکنه یادم نیاد بعضیهاشونو و یا اینکه ندونم کسایی رو که ناراحت یا اذیت کردم: mohammad.a(ادمین سابق)عزیز soheiiil عزیز amirgb عزیز واقعا دیگه یادم نمیاد , ازتون عذر خواهی میکنم و سالی خوب همراه موفقیت رو براتون آرزومندم کسایی که ازم دلخور شدن و من نمیدونم یا یادم نیست ازشون عذر خواهی میکنم و از ته دلم میگم دوسشون دارم:rose: یعنی واقعاً ناراحتم کردی؟ عجب کار بدی کردی پس باید هرموقع ناراحتم کردی بهم میگفتی که متوجه میشدم که باید ناراحت بشم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سامبولکس اعلام میدارم: هرکی از من متنفره که تعدادشون کم نیست لطف کرده و همچنان به نفرتشون با شدت ادامه بدن هرکی از من دلخوره امیدوارم به بزرگواری خودش ببخشه منو .....نیش عقرب نه از ره کینه ست .....درس میشه بنده هم از هیشکی کدورت خاطر ندارم و همه شما به سان اخوی و سبیه این حقیر هستید و خوشحالم که با شما آشنا شدم نت باعث شد که صاحب چند رفیق تمام عیار تو محیط حقیقی بشم که از این بابت پروردگار را شاکرم از آنجایی که یدونه دشمن زیاده و هزار تا دوست کمه بازم دست همه کسانی که به من لطف دارن و منو دوست خودشون میدونن به گرمی میفشارم و روی ماهشونو میبوسم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ من نمیدونم کیو اذیت کردم...یادمم نمیاد کی منو اذیت کرده هر کی که اذیتش کردم بیاد بگه تا بگم ببخشید هر کی هم منو اذیت کرده بیاد بگه تا ببخشمش ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ من نمیدونم کیو اذیت کردم...یادمم نمیاد کی منو اذیت کرده هر کی که اذیتش کردم بیاد بگه تا بگم ببخشید هر کی هم منو اذیت کرده بیاد بگه تا ببخشمش ! :banel_smiley_4: چه جالب،عکس آواتار منو پاره کرده،بعدا میگه اونــــیکه تقلـــــب کرده،عکسارو پاره کرده !!!!!!! نمیدونم این اهانت به ساحت مقدس را چطوری میخواهی جبران کنی !!!! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: چه جالب،عکس آواتار منو پاره کرده،بعدا میگه اونــــیکه تقلـــــب کرده،عکسارو پاره کرده !!!!!!! نمیدونم این اهانت به ساحت مقدس را چطوری میخواهی جبران کنی !!!! من به آواتار تو دست نزدم ولی خب ببخشیـــــــــــــــــــد که به ساحت مقدست اهانت شد!! :w554: الان جبران شد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ من به آواتار تو دست نزدم ولی خب ببخشیـــــــــــــــــــد که به ساحت مقدست اهانت شد!! :w554: الان جبران شد ؟ نه تا نام کاربریت سکینه خنگول نشه،جبران نمیشه...... :w00: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ الان چی ؟ بازم جبران نمیشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ :w00::w00::w00: وای خدااااااا............ این که بدترش کرد،حالا آواتار منو به نام خودت مصادره کردی !!!!! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): عوضش کن.........:w00::w00: اگر نخوام تو منو ببخشی باید کیو ببینم ؟! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ اگر نخوام تو منو ببخشی باید کیو ببینم ؟! الان من بخشیمت..... حالا میخواهی چکار کنی......:w589: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ الان من بخشیمت..... حالا میخواهی چکار کنی......:w589: هیچی خدا رو شکر میکنم... این شکلک ها دخترونستاااا...دیدی آواتار ممول بیشتر بهت میومد ؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ هیچی خدا رو شکر میکنم... این شکلک ها دخترونستاااا...دیدی آواتار ممول بیشتر بهت میومد ؟ وقتی میگم یک عالم ربانی نباید به یک ضعیفه رو بده همینه.... :zadan: :zadan: :zadan: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی میگم یک عالم ربانی نباید به یک ضعیفه رو بده همینه.... :zadan: :zadan: :zadan: .................................................... همون هیچی نگم بهتره قُوَتووووووو ! :sigh: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ .................................................... همون هیچی نگم بهتره قُوَتووووووو ! :sigh: خوت خواستی آبجی...... :icon_pf (95): حالا ناراحت نشو...... اگه به سرور و مولایت احترام بذاری،او هم با تو مهربان خواهد بود...... :gol cheshmak: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده