Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من از دستت خیلی ناراحتم. بگو اشتباه کردم،منو ببخش سرورم....... ولی من نیستم هوووووووم؟اینایی که گفتی یعنی چه؟:-" :دی هر کی با من مشکل داره بیاد بگه اینجا... ... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ [FLASH=width=10 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من از RezaMTJAME معذرت میخوام چند بار بد باهاش حرف زدم...تقصیر خودش بود ولی 6 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه...... :flowerysmile: خوب واسه همه آرزودارم سال جدید پر از خیر و خوبی و دلخوشی و پر از برکت باشه واسه همه......... :flowerysmile: از همه کسانی که مسبب ناراحتی و رنجش خاطر اونها شدم و یا دلشون رو شکستم و یا کلمه و یا عبارتی بدی استفاده کردم، عذرخواهی میکنم...... :rose: من از RezaMTJAME معذرت میخوام چند بار بد باهاش حرف زدم...تقصیر خودش بود ولی سلام آقا میلاد ...... :flowerysmile: منم عذرخواهی میکنم..... امیدوارم همیشه دلشاد باشی..... :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام و درود بر استارتر محترم تاپیک ... و رضا عزیز بابت اطلاع دادن به من بابت زدن چنین تاپیکی ... من که تعداد کسانی که از آن ها دلخورم و آن ها از من دلخورند کمی زیاد هست... ولی از همین جا از مهناز بابت تمام توهین ها و بی احترامی هایی که بهش کردم عذر خواهی می کنم... مهناز جان حلالم کن.... البته همین کدورت ها باعث رفتن من از تالار بود ... انشالله همه دوستان موفق باشید. لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من از کسی معذرت نمیخوام :4chsmu1: اگه ب کسی چیزی گفتم شایسته ش بوده 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چقد این آهنگه قشنگه...همش میام اینا تا این آهنگه رو بگوشم 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من از کسی معذرت نمیخوام :4chsmu1: اگه ب کسی چیزی گفتم شایسته ش بوده 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من ادمین رو نمیبخشم چون الکی بهم تذکر داده. اگه تذکرم رو پاک کنه میبخشمش و آرزو میکنم اونی که میخواد زود برگرده پیشش 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ :JC_thinking: خب یکم دوستانه تر عمل کن. بخشیدن کار خوبیه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من ادمین رو نمیبخشم چون الکی بهم تذکر داده.اگه تذکرم رو پاک کنه میبخشمش و آرزو میکنم اونی که میخواد زود برگرده پیشش 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خب یکم دوستانه تر عمل کن. بخشیدن کار خوبیه بعضیا بخششو ب نفع خودشون ترجمه میکنن :ws2: البته فکر نکنم اینجا ب کسی بخشش بدهکار باشم کلی گفتم 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بعضیا بخششو ب نفع خودشون ترجمه میکنن :ws2:البته فکر نکنم اینجا ب کسی بخشش بدهکار باشم کلی گفتم Excuse me . I did not know that is the politics لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ Excuse me . I did not know that is the politics i dont think that is politics this is way of living in this community 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چه تاپیک جالبی مرسی استارتر عزیز:rose: من چنتایی از دوستان رو اذیت کردم خب ممکنه یادم نیاد بعضیهاشونو و یا اینکه ندونم کسایی رو که ناراحت یا اذیت کردم: mohammad.a(ادمین سابق)عزیز soheiiil عزیز amirgb عزیز واقعا دیگه یادم نمیاد , ازتون عذر خواهی میکنم و سالی خوب همراه موفقیت رو براتون آرزومندم کسایی که ازم دلخور شدن و من نمیدونم یا یادم نیست ازشون عذر خواهی میکنم و از ته دلم میگم دوسشون دارم:rose: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چه تاپیک جالبی مرسی استارتر عزیز:rose: من چنتایی از دوستان رو اذیت کردم خب ممکنه یادم نیاد بعضیهاشونو و یا اینکه ندونم کسایی رو که ناراحت یا اذیت کردم: Mohammad.a(ادمین سابق)عزیز soheiiil عزیز amirgb عزیز واقعا دیگه یادم نمیاد , ازتون عذر خواهی میکنم و سالی خوب همراه موفقیت رو براتون آرزومندم کسایی که ازم دلخور شدن و من نمیدونم یا یادم نیست ازشون عذر خواهی میکنم و از ته دلم میگم دوسشون دارم:rose: یادت نمیاد؟ یادت نمیاد جف پا پریدی تو چشم؟ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ یادت نمیاد؟یادت نمیاد جف پا پریدی تو چشم؟ چرا دروغ میگی؟ من اینکارو نکردم :icon_razz: اما خیلی اذیتت کردم ببخشید واست آرزوی موفقیت و شادی دارم:rose: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ عیدتون پساپیش مبارک بادا! من همینجا از mamad kh بخاطر سوء تفاهمی که بوجود اومد عرذ می خوام...امیدوارم بخشیده باشتم!:w139: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده