Atre Baroon 19624 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از دستت خیلی ناراحتم. بگو اشتباه کردم،منو ببخش سرورم....... ولی من نیستم هوووووووم؟اینایی که گفتی یعنی چه؟:-" :دی هر کی با من مشکل داره بیاد بگه اینجا... ... 2
میلاد 24047 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 [FLASH=width=10 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
میلاد 24047 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از RezaMTJAME معذرت میخوام چند بار بد باهاش حرف زدم...تقصیر خودش بود ولی 6
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 سلام به همه...... :flowerysmile: خوب واسه همه آرزودارم سال جدید پر از خیر و خوبی و دلخوشی و پر از برکت باشه واسه همه......... :flowerysmile: از همه کسانی که مسبب ناراحتی و رنجش خاطر اونها شدم و یا دلشون رو شکستم و یا کلمه و یا عبارتی بدی استفاده کردم، عذرخواهی میکنم...... :rose: من از RezaMTJAME معذرت میخوام چند بار بد باهاش حرف زدم...تقصیر خودش بود ولی سلام آقا میلاد ...... :flowerysmile: منم عذرخواهی میکنم..... امیدوارم همیشه دلشاد باشی..... :flowerysmile: 6
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 2011 سلام و درود بر استارتر محترم تاپیک ... و رضا عزیز بابت اطلاع دادن به من بابت زدن چنین تاپیکی ... من که تعداد کسانی که از آن ها دلخورم و آن ها از من دلخورند کمی زیاد هست... ولی از همین جا از مهناز بابت تمام توهین ها و بی احترامی هایی که بهش کردم عذر خواهی می کنم... مهناز جان حلالم کن.... البته همین کدورت ها باعث رفتن من از تالار بود ... انشالله همه دوستان موفق باشید.
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از کسی معذرت نمیخوام :4chsmu1: اگه ب کسی چیزی گفتم شایسته ش بوده 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست 7
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 چقد این آهنگه قشنگه...همش میام اینا تا این آهنگه رو بگوشم 3
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من از کسی معذرت نمیخوام :4chsmu1: اگه ب کسی چیزی گفتم شایسته ش بوده 1
SPEEDY 3334 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من ادمین رو نمیبخشم چون الکی بهم تذکر داده. اگه تذکرم رو پاک کنه میبخشمش و آرزو میکنم اونی که میخواد زود برگرده پیشش 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2011 :JC_thinking: خب یکم دوستانه تر عمل کن. بخشیدن کار خوبیه
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 من ادمین رو نمیبخشم چون الکی بهم تذکر داده.اگه تذکرم رو پاک کنه میبخشمش و آرزو میکنم اونی که میخواد زود برگرده پیشش 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 خب یکم دوستانه تر عمل کن. بخشیدن کار خوبیه بعضیا بخششو ب نفع خودشون ترجمه میکنن :ws2: البته فکر نکنم اینجا ب کسی بخشش بدهکار باشم کلی گفتم 2
p mehdi q 6226 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2011 بعضیا بخششو ب نفع خودشون ترجمه میکنن :ws2:البته فکر نکنم اینجا ب کسی بخشش بدهکار باشم کلی گفتم Excuse me . I did not know that is the politics
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 Excuse me . I did not know that is the politics i dont think that is politics this is way of living in this community 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 چه تاپیک جالبی مرسی استارتر عزیز:rose: من چنتایی از دوستان رو اذیت کردم خب ممکنه یادم نیاد بعضیهاشونو و یا اینکه ندونم کسایی رو که ناراحت یا اذیت کردم: mohammad.a(ادمین سابق)عزیز soheiiil عزیز amirgb عزیز واقعا دیگه یادم نمیاد , ازتون عذر خواهی میکنم و سالی خوب همراه موفقیت رو براتون آرزومندم کسایی که ازم دلخور شدن و من نمیدونم یا یادم نیست ازشون عذر خواهی میکنم و از ته دلم میگم دوسشون دارم:rose: 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 خرداد، 2011 چه تاپیک جالبی مرسی استارتر عزیز:rose: من چنتایی از دوستان رو اذیت کردم خب ممکنه یادم نیاد بعضیهاشونو و یا اینکه ندونم کسایی رو که ناراحت یا اذیت کردم: Mohammad.a(ادمین سابق)عزیز soheiiil عزیز amirgb عزیز واقعا دیگه یادم نمیاد , ازتون عذر خواهی میکنم و سالی خوب همراه موفقیت رو براتون آرزومندم کسایی که ازم دلخور شدن و من نمیدونم یا یادم نیست ازشون عذر خواهی میکنم و از ته دلم میگم دوسشون دارم:rose: یادت نمیاد؟ یادت نمیاد جف پا پریدی تو چشم؟
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 یادت نمیاد؟یادت نمیاد جف پا پریدی تو چشم؟ چرا دروغ میگی؟ من اینکارو نکردم :icon_razz: اما خیلی اذیتت کردم ببخشید واست آرزوی موفقیت و شادی دارم:rose:
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 خرداد، 2011 عیدتون پساپیش مبارک بادا! من همینجا از mamad kh بخاطر سوء تفاهمی که بوجود اومد عرذ می خوام...امیدوارم بخشیده باشتم!:w139:
ارسال های توصیه شده