mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ رفته بودم ترک اینا..... بعد الان میبرنم اب و هوا عوض کنم خوش بگذرد!!! 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها سال نو مبارک امیدوارم به بهترین ها برسین متین جون دلمون برات تنگ شده بود 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها سال نو مبارک امیدوارم به بهترین ها برسین متین جون دلمون برات تنگ شده بود سال نو توام مبارک سارا ژون:Laie_28: منم خیلی دلم تنگیده بود.. تازه امروز اومتم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ اینا چی میگننننننننننننننننن؟ ؟ مامان متینم کوجاسسسسسسسسسسسسسسس؟:w821: چرا اینقد خلوت اینجا؟:w821: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ اینا چی میگننننننننننننننننن؟؟ مامان متینم کوجاسسسسسسسسسسسسسسس؟:w821: چرا اینقد خلوت اینجا؟:w821: بیا بغلممممممممممم دخملمممممممممم اینا هیچی نمیگن:167: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ بیا بغلممممممممممم دخملمممممممممم اینا هیچی نمیگن:167: چه خبلا مامانی درسا خوبننننننننن؟ شما هم پروتوزئولوژی دارین مامان ژووووووون لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام ... من از بچه های زیست شناسی نیستم ولی زیست شناس ها رو دوست دارم ... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ متین موضوع تحقیقم تو اکولوژی راجب : اثرات گونه غیر بومی آبزی شانه دار دریایی بر تنوع زیستی جمعیت گونه های بومی آبزی Mnemiopsis leidyi مهاجم به دریایی خزر 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ چه خبلا مامانی درسا خوبننننننننن؟شما هم پروتوزئولوژی دارین مامان ژووووووون خوبه... نمیدونم فردا برم دانشگاه یا نه... تشکیل میشه یا نه نه مامان جان اینو نداشته بیدیم..... اما ژنتیکمان بسی مشکل است دو کتاب را باید بپاسیم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام ... من از بچه های زیست شناسی نیستم ولی زیست شناس ها رو دوست دارم ... دستت درد نکنه زیست مایه ی حیات است آفلین 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوبه... نمیدونم فردا برم دانشگاه یا نه... تشکیل میشه یا نه نه مامان جان اینو نداشته بیدیم..... اما ژنتیکمان بسی مشکل است دو کتاب را باید بپاسیم واییییییییییییی ما دو تا ژنتیک داریم ترم 6 به بعد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ متین موضوع تحقیقم تو اکولوژی راجب : اثرات گونه غیر بومی آبزی شانه دار دریایی بر تنوع زیستی جمعیت گونه های بومی آبزی Mnemiopsis leidyi مهاجم به دریایی خزر ای جان ای جان اتفاقا سره همین نموپسیس بود که اون فصلو من کنفرانس دادم ترم 3 پاسش کردم.. البته اگه رفرنسمون یکی باشه... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ای جان ای جان اتفاقا سره همین نموپسیس بود که اون فصلو من کنفرانس دادم ترم 3 پاسش کردم.. البته اگه رفرنسمون یکی باشه... آله پدرم درومد یه پاور پوینت درست کردم هلوووووووووو دعا کن استاد نمره خوب بده ولی نامرد گفته مثل بفرمایید شام همه بچه ها بیان به هم نمره بدن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آله پدرم درومد یه پاور پوینت درست کردم هلوووووووووو دعا کن استاد نمره خوب بده ولی نامرد گفته مثل بفرمایید شام همه بچه ها بیان به هم نمره بدن من میدونم پسرا به من صفر میدن بس که ضایشون کردم تو کلاس:icon_pf (34): یادت نره تحقیقتو اگر خیلی خوب شده به اسمه نواندیشان درست کن بزار اینجا منم یه چندتایی خیلی خوب برا زیست سلولی دارم خیلی خوبههههههههههههههه اما متاسفانه چون با دیال اپ میام نمیشه اپ بشه... کافی نتم چند وقته نرفتم نشده بزارم دختر چقد کم میای تو؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ یادت نره تحقیقتو اگر خیلی خوب شده به اسمه نواندیشان درست کن بزار اینجا منم یه چندتایی خیلی خوب برا زیست سلولی دارم خیلی خوبههههههههههههههه اما متاسفانه چون با دیال اپ میام نمیشه اپ بشه... کافی نتم چند وقته نرفتم نشده بزارم دختر چقد کم میای تو؟ منم با دیال آپ میام دیگه واسه همین کم پیدام با هوشمند میام ایندفه فلانقد پول تیلیف اومد:icon_pf (34):بابام بد جور به تیر گزم رفتهایشالا تا آخر این ماه ای دی اس ال وصل میکنم آویزون انجمن میشم منم میخواستم بذارم ولی آپ نشد بد نشده تا حالا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده