mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ این شکلکه رو خیلی دوستش میدارم :w42:هی این ور اون ور میره حتی وختی میخوای روش کلی کنی وای نمیستهاین منم وختی تو باغچه های دانشکده علوم دارم دنبال گیاه میگردم:w42::4chsmu1: آخییییییییییییییییی چه ذوقی داری تو!!!!اونم به خاطر اطلاعاتی ه که داری!!! خوشا به حالت 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان زیست شناسی اومدم اطلاع بدم یه چند روزی دلنواز نمی تونه بیاد. نیستش. من دلم واسه مدیرمون تنگ میشه !!!چند روز دیگه میاد؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییییی چه ذوقی داری تو!!!!اونم به خاطر اطلاعاتی ه که داری!!!خوشا به حالت آره من میمیرم واسه گیاها خیلی دوسشون دارم به نظر من گیاها تنها موجوداتی هستن که بهت خیانت نمیکنن نمک نمیخورن نمکدون بشکنن یه خاطره بگم دیروز با داداشم داشتیم تو باغ ارم زیر نم نم بارون مثلا قدم میزدیم هر دو قدمی که میرفتیم من میپریدم تو باغچه :4chsmu1::w42: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آره من میمیرم واسه گیاها خیلی دوسشون دارمبه نظر من گیاها تنها موجوداتی هستن که بهت خیانت نمیکنن نمک نمیخورن نمکدون بشکنن یه خاطره بگم دیروز با داداشم داشتیم تو باغ ارم زیر نم نم بارون مثلا قدم میزدیم هر دو قدمی که میرفتیم من میپریدم تو باغچه :4chsmu1::w42: هر دقه تو باغچه بودی که!!!!منم هر جا برم که پر از گل و گیاهای خوشگل باشه میرم میشینم نگاشون میکنم نازشون میکنم!!! 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ هر دقه تو باغچه بودی که!!!!منم هر جا برم که پر از گل و گیاهای خوشگل باشه میرم میشینم نگاشون میکنم نازشون میکنم!!! آره منم از گل چیدن خوشم نمیاد. اما اون روز گل نمیچیدم بلکه انگار باغچه ها رو داشتم هرس میکردم:4chsmu1: درواقع چون گریدر آزمایشگاه سیستماتیک هستم داشتم دنبال نمونه گیاهی برای سکشن فردا میگشتم که چند تا پیدا کردم:Galium و Lobularia و Erodium اینا رو میشناسی؟ اگه نمیشناسی برات توضیح میدم.:w139: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من دلم واسه مدیرمون تنگ میشه !!!چند روز دیگه میاد؟؟؟؟ منم نمی دونم کی میاد ... کی میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من دلم واسه مدیرمون تنگ میشه !!!چند روز دیگه میاد؟؟؟؟ نمیدونم دقیقاً کی بیاد. ولی فکر کنم بعد عید بیادش چون عیدم پیشاپیش تبریک گفت فکر کنم مسافرت اینا رفتش اگه اومد سوغاتی بگیرین ازش 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به دوستان زیست شناسی اومدم اطلاع بدم یه چند روزی دلنواز نمی تونه بیاد. نیستش. اگرچه دلمون براش تنگ میشه ولی بچه ها راحت شیطونی کنین :w42: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اگرچه دلمون براش تنگ میشه ولی بچه ها راحت شیطونی کنین :w42: تا وقتی نیست تا جایی که می تونین اسپم کنین کمک خواستین صدام کنید :6404: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ تا وقتی نیست تا جایی که می تونین اسپم کنین کمک خواستین صدام کنید :6404: :ws48::w14::w14: رئیس بازنشسته پست رو تحویل دادی همچنان همه قسمتای انجمن می چرخی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من کلاً جا و مکان ندارم. هرجا دم دستم باشه یه سر بهش میزنم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من کلاً جا و مکان ندارم. هرجا دم دستم باشه یه سر بهش میزنم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ آره منم از گل چیدن خوشم نمیاد. اما اون روز گل نمیچیدم بلکه انگار باغچه ها رو داشتم هرس میکردم:4chsmu1:درواقع چون گریدر آزمایشگاه سیستماتیک هستم داشتم دنبال نمونه گیاهی برای سکشن فردا میگشتم که چند تا پیدا کردم:Galium و Lobularia و Erodium اینا رو میشناسی؟ اگه نمیشناسی برات توضیح میدم.:w139: نه نمیشناسمشون!!!!بگو برام لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ نمیدونم دقیقاً کی بیاد. ولی فکر کنم بعد عید بیادش چون عیدم پیشاپیش تبریک گفت فکر کنم مسافرت اینا رفتش اگه اومد سوغاتی بگیرین ازش باهاش دعوا میکنیم که ازمون خداحافظی نکرد!!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 سوغاتی رو که حتما باید بیاره!!!! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام میبینم که این 4 روز خوب اینور اونور بودینا اومدم عیدو تبریک بگم برم ساله خیلی خیلی خیلی خوبی داشته باشین عزیزانم:flowerysmile: خنده بر لباتون :Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممیبینم که این 4 روز خوب اینور اونور بودینا اومدم عیدو تبریک بگم برم ساله خیلی خیلی خیلی خوبی داشته باشین عزیزانم:flowerysmile: خنده بر لباتون :laie_28: سلام علیکم عید شما هم مبارک کجا بودی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام علیکمعید شما هم مبارک کجا بودی؟؟؟؟؟؟ یه جا بودم:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ یه جا بودم:smiley (18): یهنی معتاد شدی؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ یهنی معتاد شدی؟؟؟؟؟؟؟ رفته بودم ترک اینا..... بعد الان میبرنم اب و هوا عوض کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده