Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من بیچاره از صبح ساعت 5 بیدار شدم رفتم دانشگاه تا 1 ساعت پیش که رسیدم خونه!!!!! ای جان.. خسته نباشی _______________________ دوستان حالا یه اطلاعیه میزنم باسه رونق تالار تالار زیست باید تا جایی که میتونه جایگاهه خودشو پیدا کنه و یک تولیدی ازش داشته باشیم:girl_in_dreams: باید بهترین باشه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بر همه دوستان. ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بر همه دوستان.ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی انقدر سوال کردی یادمون رفت دیگه بفرمایید چای 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بر همه دوستان.ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی :mornincoffee: بفرما ادمینی.. یه نسکافه باست درست کردم فردا نیای بگی بچه های زیست چایی به ما دادن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یادم باشه هر شب بیام اینجا. اینجا پذیراییش خوبه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یادم باشه هر شب بیام اینجا. اینجا پذیراییش خوبه در کدبانو بودن دخملای زیست شکی نیست 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یادم باشه هر شب بیام اینجا. اینجا پذیراییش خوبه اینم شیرینی پنجره ای،آخی الان عمو اسماعیل اینجا بود بیچاره کلی دلش از این چیزا میخواس 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ در کدبانو بودن دخملای زیست شکی نیست من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستم یه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستمیه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه نازی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستمیه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه نازی نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... خب یاد می گیره 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... تنبل نیستم!!!:w00: به جاش کیک هام رو بخوری حرفتو پس میگیری!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ خب یاد می گیره اوهوم مگه من چیم از این ساناز مینایی کمتره یکمی بلدم اما نه زیاد!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ تنبل نیستم!!!:w00:به جاش کیک هام رو بخوری حرفتو پس میگیری!!!!! شوخی بود ... عصبانی نشو گلم ... آخ جون .. یه کیک افتادمااااااااااااااا ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سهلام من اومدم :hi::wubpink: خب بحثتون چی بود؟ منم میام تو بحث...:mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سهلاممن اومدم :hi::wubpink: خب بحثتون چی بود؟ منم میام تو بحث...:mrsbeasley: سلام نسترن جان خوش اومدی گلم:4uboxsmiley: فقط میای اسپمکده:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده