Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 من بیچاره از صبح ساعت 5 بیدار شدم رفتم دانشگاه تا 1 ساعت پیش که رسیدم خونه!!!!! ای جان.. خسته نباشی _______________________ دوستان حالا یه اطلاعیه میزنم باسه رونق تالار تالار زیست باید تا جایی که میتونه جایگاهه خودشو پیدا کنه و یک تولیدی ازش داشته باشیم:girl_in_dreams: باید بهترین باشه 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 سلام بر همه دوستان. ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی 3
mina_srk 1982 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 سلام بر همه دوستان.ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی انقدر سوال کردی یادمون رفت دیگه بفرمایید چای 3
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2011 سلام بر همه دوستان.ایول بابا چه استقبال گرمی شد. فقط خشک و خالی بود یه شیرینی چایی :mornincoffee: بفرما ادمینی.. یه نسکافه باست درست کردم فردا نیای بگی بچه های زیست چایی به ما دادن 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 یادم باشه هر شب بیام اینجا. اینجا پذیراییش خوبه در کدبانو بودن دخملای زیست شکی نیست 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 یادم باشه هر شب بیام اینجا. اینجا پذیراییش خوبه اینم شیرینی پنجره ای،آخی الان عمو اسماعیل اینجا بود بیچاره کلی دلش از این چیزا میخواس 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 در کدبانو بودن دخملای زیست شکی نیست من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستم یه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستمیه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه نازی 2
partow 25305 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 من فقط بلدم کیک و شیرینی درست کنم،غذا درست کردن بلد نیستمیه بار با بابا خونه تنها بودیم قرار بود برنج و بذارم گرم شه،قابلمه رو گذاشتم رو گاز چند دقه بعد اومدم دیدم سوخت،خب من بلد نبودم دیگه نازی نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... خب یاد می گیره 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 نازی چیه؟ ای مینا تنبل ... اشکال نداره مثل خودمی ... تنبل نیستم!!!:w00: به جاش کیک هام رو بخوری حرفتو پس میگیری!!!!! 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 خب یاد می گیره اوهوم مگه من چیم از این ساناز مینایی کمتره یکمی بلدم اما نه زیاد!!!
partow 25305 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 تنبل نیستم!!!:w00:به جاش کیک هام رو بخوری حرفتو پس میگیری!!!!! شوخی بود ... عصبانی نشو گلم ... آخ جون .. یه کیک افتادمااااااااااااااا ... :shad: 1
نسترن 2411 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 سهلام من اومدم :hi::wubpink: خب بحثتون چی بود؟ منم میام تو بحث...:mrsbeasley: 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 سهلاممن اومدم :hi::wubpink: خب بحثتون چی بود؟ منم میام تو بحث...:mrsbeasley: سلام نسترن جان خوش اومدی گلم:4uboxsmiley: فقط میای اسپمکده:167: 1
ارسال های توصیه شده