Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو سه هفته؟! راست میگی ها! چطوری ما زنده موندیم تا حالا! من نونش رو آماده میگیرمـا! چون استعداد در تهیه خمیر نونش ندارم! ااااااااا ... اینطوریه منم زنگ میزنم پیتزا فروشی محلمون... ازش عکس میگیرم میزارم تو تاپیک همچین ادمی ام من 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میخوااااااااااااااااااااا ااامیونانی هم میخوام فرناز جوون این چه حرفیهههه...بیا باهم میریم فدات مینی جون والا ما در شرایط کاملن واقعی با دوستان برنامه میریزیم یه هفته ای حداقل طول میکشه تا برنامه ی همه جور شه:icon_pf (34): خعلی خوفه که با هم رفیخین حسودیم شد شماها بیرون نواندیشانم همو میشناختین؟ ببخشید فوضولی میکنم 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوخی نکنننن...!!! هفته بعد کنکوره؟؟؟ :icon_pf (34): بلــه... وزارت بهداشت... 8 ماهی که نبودم داشتم میخوندم دیگـه... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین اینجارو زودتر معرفی میکردی خو.. --------------------------- چ خجسته ایم من!!!:icon_pf (34): انگار نه انگار کلی کار دارم واس خودم قرار مدارم میذارم..:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مام که همه کارامون شنبه معلوم میشه.. اخه تاریخ امتحانارو تغییر دادیم یادته که گفتم پشت سرهم بود قراره شنبه تاریخ امتحان بعدیامون مشخص شه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلــه... وزارت بهداشت... 8 ماهی که نبودم داشتم میخوندم دیگـه... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خاک به سرم دیدی یادم رفت ثبت نام کنم.. 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین اینجارو زودتر معرفی میکردی خو.. --------------------------- چ خجسته ایم من!!!:icon_pf (34): انگار نه انگار کلی کار دارم واس خودم قرار مدارم میذارم..:icon_pf (34): پیشته بابا حالا یه پیتزا خوردنبرنامه هاتو بهم نمیریزه 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدات مینی جونوالا ما در شرایط کاملن واقعی با دوستان برنامه میریزیم یه هفته ای حداقل طول میکشه تا برنامه ی همه جور شه:icon_pf (34): خعلی خوفه که با هم رفیخین حسودیم شد شماها بیرون نواندیشانم همو میشناختین؟ ببخشید فوضولی میکنم بله فرناز جون تو قرارها با هم آشنـا شدیم... :hapydancsmil: شمام بیــا... :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه فرناز جان ما همو خارج از اینجا نمیشناختیم.. 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تا اواسط تیر درس دالم پیتزا هم خیلی وخته نخوردم اما هنوز نمردم 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خاک به سرم دیدی یادم رفت ثبت نام کنم.. آآآآآخ دلـــــم... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آآآآآخ دلـــــم... البته بهتر که ثبت نام نکردم..روزش با آزاد یکیه گویا!! 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دخترا خیلی خوشحال شدم از آشناییتون ایشالا برنامه های بعدی در خدمتتون باشیم من برم دیگه شب همگی به خیر 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دخترا خیلی خوشحال شدم از آشناییتونایشالا برنامه های بعدی در خدمتتون باشیم من برم دیگه شب همگی به خیر شب خوش مهندس.. 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خاک به سرم دیدی یادم رفت ثبت نام کنم.. خاک ... اره دیدم ............. شبتبخیر فرناز جان بازم بیا :4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینی رو پیشی خورد.. مینی یه پنیر پیتزا شیراوران کرد گذاشت رفت مارو به جون هم انداخت 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مثل ماها سابقه دار نیست؛ تحویل نمیگیره! خخخخخخخخخخخخخخخ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینی یه پنیر پیتزا شیراوران کرد گذاشت رفت مارو به جون هم انداخت همه چی از رژ گونه شروع شد.. 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مثل ماها سابقه دار نیست؛ تحویل نمیگیره! خخخخخخخخخخخخخخخ داره مدیریت میکنه مسابقه بزاره:gnugghender: مام چون پارتیمون کلفته .. 3تامون اول میشیم همه چی از رژ گونه شروع شد.. چه رنگی حالا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده