Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قرارشو همین الان اکی کنین .. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متیــن... نـــه! :w821: چرا با احساسات من بازی میکنی...! :w821: چند وقته پیتزا نخوردم؟ نباید خیلی وقت باشه؛ ولی چرا مثل عقده هایی شدم! :th_scratchhead: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بریممممممممممم .. بریم بیست تیکه تو یوسف ابادخعلی خوشمزه س متیــن... نـــه! :w821: چرا با احساسات من بازی میکنی...! :w821: چند وقته پیتزا نخوردم؟ نباید خیلی وقت باشه؛ ولی چرا مثل عقده هایی شدم! :th_scratchhead: گفتی و کردی کبابببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببن :w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم خواسسسسسستتتتتتتت پولاریس:4564: اوکی کنین اوکی کنین:4564: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان یکی از اینجا رد بشه میگه اینــا پیتزا نخوردن! 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا ما یه امسال میخایم درس بخونیم واسه کنکور لامصب پا مو تو هر تاپیکی میزارم حرف بیرون رفتنه بابا خو رعایت حال ما جوونای ناتوانم بکنین دیگه 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای باباما یه امسال میخایم درس بخونیم واسه کنکور لامصب پا مو تو هر تاپیکی میزارم حرف بیرون رفتنه بابا خو رعایت حال ما جوونای ناتوانم بکنین دیگه عیب نداره بعد کنکورم بازم میریم.. 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی نیس بگه کی آخه تو رو بیرون می بره؟ یه همچین آدم با اعتماد به نفسی هستم من 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب پیتزا نخوردیم دیگه.. یه دو سه هفته ای میشه فک کنم:4564: دوشنبه امتحان دارمممم ............ میگم بچه ها هر کدوممون پیتزا دوروس کنیم یه تاپیک بزنیم استعداهای نهفته اشپزی دوستان 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیب نداره بعد کنکورم بازم میریم.. نه دیگه من همین الان ویار کردم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب پیتزا نخوردیم دیگه.. یه دو سه هفته ای میشه فک کنم:4564: دوشنبه امتحان دارمممم ............ میگم بچه ها هر کدوممون پیتزا دوروس کنیم یه تاپیک بزنیم استعداهای نهفته اشپزی دوستان تو نمدونی من بی استعدادم.. 2شنبه وقت امتحونه..؟؟ خو 4شنبه چی؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 2شنبه خوبه؟ از اونجایی که هفته ی بعدی؛ یه هفته به روز کنکورم هستم و استرس دارم! دارین می بینین که! هفته بعد خوب نمی باشد. ولی شما برین. هفته ی بعدش هم من اوکی می کنم باز بریم! دو بار دوبار! 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی نیس بگه کی آخه تو رو بیرون می بره؟یه همچین آدم با اعتماد به نفسی هستم من نه دیگه من همین الان ویار کردم این چ حرفیه.. همین الان؟؟ هیچی دیگه پ نمیکشی تا فردا..:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اونجایی که هفته ی بعدی؛ یه هفته به روز کنکورم هستم و استرس دارم! دارین می بینین که! هفته بعد خوب نمی باشد. ولی شما برین. هفته ی بعدش هم من اوکی می کنم باز بریم! دو بار دوبار! شوخی نکنننن...!!! هفته بعد کنکوره؟؟؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میخواااااااااااااااااااااااام یونانی هم میخوام فرناز جوون این چه حرفیهههه...بیا باهم میریم 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب پیتزا نخوردیم دیگه.. یه دو سه هفته ای میشه فک کنم:4564: دوشنبه امتحان دارمممم ............ میگم بچه ها هر کدوممون پیتزا دوروس کنیم یه تاپیک بزنیم استعداهای نهفته اشپزی دوستان دو سه هفته؟! راست میگی ها! چطوری ما زنده موندیم تا حالا! من نونش رو آماده میگیرمـا! چون استعداد در تهیه خمیر نونش ندارم! 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین الان؟؟ هیچی دیگه پ نمیکشی تا فردا.. آره متاسفانه :icon_pf (34): بچه ها خعلی خوبه که شماها با هم قرار میزارین بیرون میرینا! واقعن بهتون غبطه خوردم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرناز جان تهرانی؟ فرانه بزار شنبه روزای امتحانم مشخص شه همینجا اعلام میکنیمممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مام که همه کارامون شنبه معلوم میشه.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده