Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عایا این تاپیک خوابید؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عایا این کار درستیست؟ مینی میخوام یه بخش دریایی راه بندازم نظر مثبتت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینی میخوام یه بخش دریایی راه بندازم نظر مثبتت چیه؟ بسیار کار درستیست 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار کار درستیست درباره چی دوست داری؟ کدوم بخشش براتون جذابه 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه توضیحی در مورد رشته ات بـدی ممنــون میشم... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درباره چی دوست داری؟ کدوم بخشش براتون جذابه میشه راجع به موجودات بسیار ریز دریایی صوبت کنی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه توضیحی در مورد رشته ات بـدی ممنــون میشم... اوووممم عرضم به حضورت .. رشته من درباره محیط زیست دریا و جانداران اون و روابط حاکم بر اونها هست و اثرات متقابلی که بر هم میزارند چون گرایشم هم اکولوژی هست همه چی رو دربرمیگیره میشه راجع به موجودات بسیار ریز دریایی صوبت کنی؟؟ خب بسیار ریز یعنی چقد؟ گیاهیش جانوریش اثراتشون چیش ............ خیلی دلم میخواد یه بخش دریایی خفن درست کنم اما ایشالا بعد امتحانا که به امید خدا درسام تموم شه 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوووممم عرضم به حضورت .. رشته من درباره محیط زیست دریا و جانداران اون و روابط حاکم بر اونها هست و اثرات متقابلی که بر هم میزارندچون گرایشم هم اکولوژی هست همه چی رو دربرمیگیره تا جایی که اطلاع دارم و خواندم؛ اکولوژی مفهومی هست و روابط بین محیط و انسان و جانوران هست. این رشته ی شما بازار کارش چطور هست؟ چقدر بهش علاقه داری؟ دانشگاه دولتی یـا آزاد درس خواندی؟ برای ارشد چقدر زمان گذاشتی؟ * * * * * * * می بخشی سوال هام زیاد شد.راستش دختر ِ عَموم زیست شناسی عمومی خوانده دانشگاه آزاد ساری؛برای اون سوال می کنم. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بسیار ریز یعنی چقد؟ گیاهیش جانوریش اثراتشون چیش ............ خیلی دلم میخواد یه بخش دریایی خفن درست کنم اما ایشالا بعد امتحانا که به امید خدا درسام تموم شه ایشالا به زودی یه تاپیک خفن میزنی :hapydancsmil: جانوریش .... احساس میکنم تو اعماق آب ها خیلی چیزا هست واسه یافتن 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تایپیک آبزیان میتونه جالب باشه ......هر وقت زدی تایپیک رو خبرم کن متینی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا جایی که اطلاع دارم و خواندم؛ اکولوژی مفهومی هست و روابط بین محیط و انسان و جانوران هست. این رشته ی شما بازار کارش چطور هست؟ چقدر بهش علاقه داری؟ دانشگاه دولتی یـا آزاد درس خواندی؟ برای ارشد چقدر زمان گذاشتی؟ * * * * * * * می بخشی سوال هام زیاد شد.راستش دختر ِ عَموم زیست شناسی عمومی خوانده دانشگاه آزاد ساری؛برای اون سوال می کنم. پولاریس جان اگر دنبال کار هست و اخر سر از مدرکی که گرفته استفاده کنه .. بگو زیست شناسی حالا هر گرایشی رو نره اصن مگر اینکه بخواد در نهایت استاد دانشگاه بشه و زیست شناسی تمامی گرایش هارو میتونه تدریس کنه اما فکر اینکه بتونه با مدرکش جایی استخدام بشه ،نکنه رشته هایی مثله رشته های زیست شناسی رو باید برا دل خودت بخونی و بهش علاقه داشته باشی بعد اینکه رشته ای مثه من ، در نهایت کارهای تحقیقاتی رو میتونه به عهده بگیره و هر پروژه ی رو به راحتی به ما که سابقه نداریم نمیدن اما پروژه های شرکت نفت شیلات محیط زیست خعلی پول داره راه دیگه: کار زدن برای خودت هست که از مدرکت خعلی راحت میتونی استفاده کنی اما پشتکار زیاد میخواد من ازاد میخونم ... کلا زیاد نخوندم همینجوری رفتم همینجوری هم قبول شدم البته رشته های وزارت بهداشت خعلی خوبن و اگر قبول شه ، همون وزارت برای کار ازشون استفاده میکنه و مشکلی هم برا کار ندارن مهم اینه که چه گرایشی رو بخواد بره ایشالا به زودی یه تاپیک خفن میزنی :hapydancsmil: جانوریش .... احساس میکنم تو اعماق آب ها خیلی چیزا هست واسه یافتن مرسی عزیزممممم:hapydancsmil: اعماق اب چرا ؟ همین سطح اب هزاران اتفاق میافته لب ساحل .. خود ساحل 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تایپیک آبزیان میتونه جالب باشه ......هر وقت زدی تایپیک رو خبرم کن متینی بله بله نظر لطفتهه عزیزممم ابزیان یه دونه باشن دریا دودونه چشــــــــم خبر میدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی عزیزممممم:hapydancsmil: اعماق اب چرا ؟ همین سطح اب هزاران اتفاق میافته لب ساحل .. خود ساحل اعماقش هیجان انگیز تره 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله بله نظر لطفتهه عزیزمممابزیان یه دونه باشن دریا دودونه چشــــــــم خبر میدم:hapydancsmil: فدات گلم منتظریم..... با فاطمه جان هم موافقم اعماق آب هیجان انگیزتره 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها سرعت پایینه ... نشد نقل قول بگیرم چشم از اعماق 7000 متری خبر میارم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها سرعت پایینه ... نشد نقل قول بگیرم چشم از اعماق 7000 متری خبر میارم منم بیااااااااااااااااااااااممم چیپس میبریم هواشم تموم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم بیاااااااااااااااااااااامممچیپس میبریم هواشم تموم نمیشه باشه پ خواستی فلفلی بگیر ................................... آه خدا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه پ خواستی فلفلی بگیر ................................... آه خدا من فلفلی نفسم میگیره....واسه تو فلفلی میارم واسه خودم ساده ********** چی شده؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا اینجا همش میخوابه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده