Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ یه بحثی شروع کنید که بشه استفاده کرد . حتی در این تاپیک هم میشه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ بفرمایید در مور گلبول صحبت کنید ... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی متین جون پرتو جان راجع به چه گلبولی؟! چه حرفی می شه زد؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ از تالار خودمون بیرونم می کنی ؟! بده موخام بهت قیمه نذری بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ بفرمایید در مور گلبول صحبت کنید ...:hapydancsmil: راجع به روح حرف بزنیم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی متین جون پرتو جان راجع به چه گلبولی؟! چه حرفی می شه زد؟! گلبول چیست و چند نوع گلبول داریم ... جواب بده ببینم ... راجع به روح حرف بزنیم :hapydancsmil: تاپیک رو اشتباه اومدی ببم جان ... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ خوب الان این سواله خیلی سخته گلبول ؟!!! یعنی چی می تونه باشه؟! نمی شه سوالای آسون تر بپرسید؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ گلبول چیست و چند نوع گلبول داریم ... جواب بده ببینم ... تاپیک رو اشتباه اومدی ببم جان ... خوب روح هم جزی از بدنه 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ خوب الان این سواله خیلی سخته گلبول ؟!!! یعنی چی می تونه باشه؟! نمی شه سوالای آسون تر بپرسید؟ تکلیف شبته ... 20 بار از روش مینویسی ... فردا هم میری تحقیقات ... خوب روح هم جزی از بدنه نه ... روح گلبول نداره ... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ 3نوع گلبول داریم .... قرمز ...سفید.. پلاکتها 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ 3نوع گلبول داریم .... قرمز ...سفید.. پلاکتها سفید قرمز پلانگتون روح چهار نوع داریم لینک به دیدگاه
alireza karimi 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ پس من چی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 وایسا عرق رامون خشک بشه بعد 2 لینک به دیدگاه
finji 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من یاسمنم ترم 4 زیست عمومی تازه وارده تازه وارد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من یاسمنم ترم 4 زیست عمومی تازه وارده تازه وارد:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: سلام خوش اومدی یاسمن جون 2 لینک به دیدگاه
alireza karimi 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یک سوال می خوام بپرسم اگر خودتونم نتونستید جواب بدید لطفا برید از استاداتون بپرسید ذرت به تنهایی دارای مقدار کمی تریپتوفان و نیاسین است با وجود این اگر در یک محلول قلیایی چون کلرید سدیم پخته شود این کمبود تصحیح می شود علت چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یک سوال می خوام بپرسم اگر خودتونم نتونستید جواب بدید لطفا برید از استاداتون بپرسیدذرت به تنهایی دارای مقدار کمی تریپتوفان و نیاسین است با وجود این اگر در یک محلول قلیایی چون کلرید سدیم پخته شود این کمبود تصحیح می شود علت چیست؟ سلام... سوالتو میشه واضح تر بپرسی... لینک به دیدگاه
alireza karimi 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام... سوالتو میشه واضح تر بپرسی... چجوری واضح تر بپرسم؟ لینک به دیدگاه
ya3r0261 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ چجوری واضح تر بپرسم؟ نیاسین که خودش از تریپتوفان تولید میشه. حالا این که تریپتوفان از کجا میاد احتمالا داخل ذرت مقداری shicmik acid یا chorismate هست که با پختنش تبدیل به تریپتوفان میشه. trp هم که تبدیل به نیاسین میشه. اینو بخون. من الان حسشو ندارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ya3r0261 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ البته چون اسید آمینه های آروماتیک فقط برای جانوران ضرورین و گیاهان میتونن اونا رو تولید کنن همیشه یه مقداری chorismate که پیش ساز اسید آمینه های آروماتیکه تو بافتای گیاهی هست. ولی نقش nacl رو این وسط من دقیقا نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده