Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلاماز اونجایی که با برگشتنم اتفاقات و تغییرات بسیار رخ داده ... از راپونزل و دوستانی که برای این تالار زحمات زیاد کشیدند و نگذاشتند این تالار خاک بخوره ممنون هستم اما همین طور که مشخص شده به خاطر پیشرفت انجمن و سطح علمی سایت، چارت مدیریتی گسترده تر شده و تلاشها بایست روز افزونتر بشه امیدوارم انرژی مونو بیشتر توی تاپیک های علمی بزاریم و اینجا هم برای یک گفتگوی صمیمانه بین اعضای انحمن قرار بگیره فکر کنم توی این مدت نسبتا طولانی این تاپیک بسیار جلو رفته در هر حال ممنون از همه دوستان:flowerysmile: در قسمت علمی هم بودیم خانم مدیر شما دست به تنکس شو . بقیه اش با من 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلاماز اونجایی که با برگشتنم اتفاقات و تغییرات بسیار رخ داده ... از راپونزل و دوستانی که برای این تالار زحمات زیاد کشیدند و نگذاشتند این تالار خاک بخوره ممنون هستم اما همین طور که مشخص شده به خاطر پیشرفت انجمن و سطح علمی سایت، چارت مدیریتی گسترده تر شده و تلاشها بایست روز افزونتر بشه امیدوارم انرژی مونو بیشتر توی تاپیک های علمی بزاریم و اینجا هم برای یک گفتگوی صمیمانه بین اعضای انحمن قرار بگیره فکر کنم توی این مدت نسبتا طولانی این تاپیک بسیار جلو رفته در هر حال ممنون از همه دوستان:flowerysmile: درود عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم:flowerysmile: پوروفتم که بستی نمیتونیم واست چیزی بنویسیم خصوصیم که واسه من از دیشب تا حالا ارسال نمیشه:icon_pf (34): نه اتفاقا تاریخای بالای پستارو بخون الان دو سه روزه بچه ها اینجا شلوخ پولوخ کردن پیشرفتشم تو همین چند روزه وگرنه بچه های خوبی هستن دیگه قول میدن تکرار نکنن 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ در قسمت علمی هم بودیم خانم مدیر شما دست به تنکس شو . بقیه اش با من بله تاپیک های خوبتونو مشاهده کردم... عالی بودند فکر کنم از نحظت هم اومدین بالاتر از فعالیت خوبتون هم ممنون .... بقیه اش یعنی کوجاش؟ درود عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم:flowerysmile:پوروفتم که بستی نمیتونیم واست چیزی بنویسیم خصوصیم که واسه من از دیشب تا حالا ارسال نمیشه:icon_pf (34): نه اتفاقا تاریخای بالای پستارو بخون الان دو سه روزه بچه ها اینجا شلوخ پولوخ کردن پیشرفتشم تو همین چند روزه وگرنه بچه های خوبی هستن دیگه قول میدن تکرار نکنن ممنون عزیزم... اره برا دوستانم فقط باز بوده.. انگار توی لیست دوستانم نبودی .. عجیبه پس بچه های با استعدادین که دو سه روزه ترکوندنش 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بله تاپیک های خوبتونو مشاهده کردم... عالی بودند فکر کنم از نحظت هم اومدین بالاتر از فعالیت خوبتون هم ممنون .... بقیه اش یعنی کوجاش؟ ممنون عزیزم... اره برا دوستانم فقط باز بوده.. انگار توی لیست دوستانم نبودی .. عجیبه پس بچه های با استعدادین که دو سه روزه ترکوندنش خو منم جزو دوستات بودم که واسه چی حذفم کردی:1111: من یادمه اولین نفری رو که اومدم تو انجمن درخواست دوستی داد تو بودی البته اون اوایل بود تالار هنو جدا نشده بود من موندم اینا با این سرعت اسپم ول میدن ...واقعا سرور نمیپکه خیلیه 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بله تاپیک های خوبتونو مشاهده کردم... عالی بودند فکر کنم از نحظت هم اومدین بالاتر از فعالیت خوبتون هم ممنون .... بقیه اش یعنی کوجاش؟ بقیه اش یعنی ادامه دیگه . مگه نگفتی در تالار های علمی و .... 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بقیه اش یعنی ادامه دیگه . مگه نگفتی در تالار های علمی و .... منتظر هستیم :4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اسپم بازان گرامی جای دیگه ای برای مکالمه نیافتید احتمالا؟!!! :167: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ همه شقد ساکت شدنا!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ باز نشسته ماهیگیر کجاست ؟ کی ازش خبر داره ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ باز نشسته ماهیگیر کجاست ؟ کی ازش خبر داره ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 :icon_razz::icon_razz:کوشششش؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کی >؟؟؟/ همونی که گفتی دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ همونی که گفتی دیگه:biggrin: رفته ماهی سفید برامون بگیره .. پیر شده دیگه .. :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ رفته ماهی سفید برامون بگیره .. پیر شده دیگه .. :biggrin: :biggrin: خودت خبر داری کوجا رفته که.... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ جدا کجا رفته ؟ نکنه دریا طوفانیه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ باز اسپم بازی راه انداختین؟؟؟؟ :vahidrk: من از خودشونم اومدم ابراز وجود کنم نه اسپم بازی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده