رفتن به مطلب

گپ و گفتگوهای دوستانه برو بچه های زیست شناس

Matin H-d

ارسال های توصیه شده

سلام

از اونجایی که با برگشتنم اتفاقات و تغییرات بسیار رخ داده ... از راپونزل و دوستانی که برای این تالار زحمات زیاد کشیدند و نگذاشتند این تالار خاک بخوره ممنون هستم

اما همین طور که مشخص شده به خاطر پیشرفت انجمن و سطح علمی سایت، چارت مدیریتی گسترده تر شده و تلاشها بایست روز افزونتر بشه

امیدوارم انرژی مونو بیشتر توی تاپیک های علمی بزاریم و اینجا هم برای یک گفتگوی صمیمانه بین اعضای انحمن قرار بگیره

فکر کنم توی این مدت نسبتا طولانی این تاپیک بسیار جلو رفته:w16:

در هر حال ممنون از همه دوستان:flowerysmile:

در قسمت علمی هم بودیم خانم مدیر

شما دست به تنکس شو . بقیه اش با من :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 701
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

از اونجایی که با برگشتنم اتفاقات و تغییرات بسیار رخ داده ... از راپونزل و دوستانی که برای این تالار زحمات زیاد کشیدند و نگذاشتند این تالار خاک بخوره ممنون هستم

اما همین طور که مشخص شده به خاطر پیشرفت انجمن و سطح علمی سایت، چارت مدیریتی گسترده تر شده و تلاشها بایست روز افزونتر بشه

امیدوارم انرژی مونو بیشتر توی تاپیک های علمی بزاریم و اینجا هم برای یک گفتگوی صمیمانه بین اعضای انحمن قرار بگیره

فکر کنم توی این مدت نسبتا طولانی این تاپیک بسیار جلو رفته:w16:

در هر حال ممنون از همه دوستان:flowerysmile:

درود عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم:flowerysmile:

پوروفتم که بستی نمیتونیم واست چیزی بنویسیم خصوصیم که واسه من از دیشب تا حالا ارسال نمیشه:icon_pf (34):

نه اتفاقا تاریخای بالای پستارو بخون الان دو سه روزه بچه ها اینجا شلوخ پولوخ کردن پیشرفتشم تو همین چند روزه وگرنه بچه های خوبی هستن دیگه قول میدن تکرار نکنن:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:ws52:

در قسمت علمی هم بودیم خانم مدیر

شما دست به تنکس شو . بقیه اش با من :ws3:

بله تاپیک های خوبتونو مشاهده کردم... عالی بودند

فکر کنم از نحظت هم اومدین بالاتر:ws3:

از فعالیت خوبتون هم ممنون .... بقیه اش یعنی کوجاش؟

درود عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم:flowerysmile:

پوروفتم که بستی نمیتونیم واست چیزی بنویسیم خصوصیم که واسه من از دیشب تا حالا ارسال نمیشه:icon_pf (34):

نه اتفاقا تاریخای بالای پستارو بخون الان دو سه روزه بچه ها اینجا شلوخ پولوخ کردن پیشرفتشم تو همین چند روزه وگرنه بچه های خوبی هستن دیگه قول میدن تکرار نکنن:ws3:

ممنون عزیزم... اره برا دوستانم فقط باز بوده.. انگار توی لیست دوستانم نبودی .. عجیبه

پس بچه های با استعدادین که دو سه روزه ترکوندنش:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممنون عزیزم... اره برا دوستانم فقط باز بوده.. انگار توی لیست دوستانم نبودی .. عجیبه

پس بچه های با استعدادین که دو سه روزه ترکوندنش:ws37:

خو منم جزو دوستات بودم که واسه چی حذفم کردی:1111: من یادمه اولین نفری رو که اومدم تو انجمن درخواست دوستی داد تو بودی البته اون اوایل بود تالار هنو جدا نشده بود

من موندم اینا با این سرعت اسپم ول میدن ...واقعا سرور نمیپکه خیلیه:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بقیه اش یعنی ادامه دیگه . مگه نگفتی در تالار های علمی و ....

• Like 5
لینک به دیدگاه
همونی که گفتی دیگه:biggrin:

رفته ماهی سفید برامون بگیره .. پیر شده دیگه .. :biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

• اضافه کردن...