partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خلاصه ... همه رفتن درس بخونن ... 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خلاصه ... همه رفتن درس بخونن ... :banel_smiley_4: چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: چطوری؟ چطوری رفتن درس بخونن؟ ارشادشون کردم دیگه ... .... سلام ... خوبی؟ همه خوبن؟ درساتو خوندی؟ 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چطوری رفتن درس بخونن؟ ارشادشون کردم دیگه ... .... سلام ... خوبی؟ همه خوبن؟ درساتو خوندی؟ مامان مهربون سلام...ممنونم.خوبم.خوبی؟ من درسامو خوندم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامان مهربون سلام...ممنونم.خوبم.خوبی؟ من درسامو خوندم افرین گلم ... خوبم ... خوشم ... من نخوندم که ... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ افرین گلم ... خوبم ... خوشم ... من نخوندم که ... مامان پرتو از دخترت یاد بگیر درسام رو اونقدر خوندم که دیگه درس ندارم.برام کار پیدا کن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامان پرتو از دخترت یاد بگیر درسام رو اونقدر خوندم که دیگه درس ندارم.برام کار پیدا کن واسه همینه می گن به بچه رو ندید ... سرتو بنداز پایین ... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه همینه می گن به بچه رو ندید ... سرتو بنداز پایین ... مامان :banel_smiley_52: از خونه فرار می کنماااااااا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامان :banel_smiley_52: از خونه فرار می کنماااااااا :icon_pf (34): نه گلم ... از این حرفا نزن ... ناراحت میشم ... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه گلم ... از این حرفا نزن ... ناراحت میشم ... دروت بگردم مامان پرتو عزیزم نمی دونم چشای من اشتباه می بینه یا نه ولی چرا انقدر آواتار جودی زیاد شده؟!! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دروت بگردم مامان پرتو عزیزم نمی دونم چشای من اشتباه می بینه یا نه ولی چرا انقدر آواتار جودی زیاد شده؟!! طرفداراش زیاده دیگه .. اینا که چیزی نیست ... همش سه نفریم ... این آواتار منم تو این یک ماه، کمتر خواهی دید ... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طرفداراش زیاده دیگه .. اینا که چیزی نیست ... همش سه نفریم ... این آواتار منم تو این یک ماه، کمتر خواهی دید ... فقط 3 تا الهی.می ری درس بخونی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط 3 تا الهی.می ری درس بخونی؟ اوهوم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ بله ... عرضم به حضورتون ... معلوم هست کجایید؟ مگه امتحانتون تمام نشد ... تنبلا ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عرض می کنم خدمت دوستان گل زیست شناس ... امیدوارم حالتون خوب باشه ... ولی کجایید؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ با عرض درود ما هستیم :Ghelyon: بخیه ها نیستن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ با عرض درود ما هستیم :Ghelyon:بخیه ها نیستن پس ... بقیه بچه ها رو از همینجا دعوت می کنم بیان اینجا... ببینم دنیا دست کیه ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده