Matin H-d 18145 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 سلام سلام از اسمه تاپیک مشخصه دیگه... اینجارو میزاریم برا گپ و گفتگو ... خیلی خوب بید حالا بدویین باس حرف بزنیم ... از صب نحرفیدیم :4chsmu1: 13
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اسپمکده این تالارم راه افتاد دفتر مدیریت تالار کجاست؟ میخوام برم اونجا اسپم کنم 8
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اسپمکده این تالارم راه افتاد دفتر مدیریت تالار کجاست؟ میخوام برم اونجا اسپم کنم اول اسپمکده راه میافته... بعد اگه دیدم لازمه دفتر مدیریتم میزنیم:4chsmu1: خوش اومتی به تالاره ما، قدم رنجه نمودی میگفتی گاوی چیزی میکشتیم 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یه تاپیک بود آشنایی با بچه های زیست شناسی و از این چیزا. اون کوشش؟ به نظرم لازمه تا دوستان جدیدی هم که میان، اونجا خودشونو معرفی کنن و یه جوری یه آماری از دوستان زیست شناسی که تو انجمن فعالیت دارن، در دسترس باشه با تخصصشون 9
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 یه تاپیک بود آشنایی با بچه های زیست شناسی و از این چیزا. اون کوشش؟ به نظرم لازمه تا دوستان جدیدی هم که میان، اونجا خودشونو معرفی کنن و یه جوری یه آماری از دوستان زیست شناسی که تو انجمن فعالیت دارن، در دسترس باشه با تخصصشون تاپیک برو بچه های علوم پایه بود که تو تالاره علوم پایه س امارمون فعلا ایناس: راپونزل مونمونی مینا نسترن اسعدی خوتم بچه های دیگه از زیست هم هستن اما متاسفانه فعالیتی تو خوده انجمن نداشتن چه برسه به اینجا 6
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 :banel_smiley_4: ینی :icon_pf (34):hay vaye man اره؟؟؟؟؟ بدو دخترم خوتتو یه ذره معرفی تن:vahidrk: مبارکههههههههه اوخی..... مسی عجیجمممم خوش اومتی:flowerysmile: 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اره؟؟؟؟؟ بدو دخترم خوتتو یه ذره معرفی تن:vahidrk: :w874::3384s: اهوووووووووووووووم اهوم با اجازه مامانبزرگ عزیزم متین جان:167: راپونزل دانشجو ترم 4 میکروبیولوژی بقیشم به خودم مبروطه:persiana__hahaha: 6
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2011 :w874::3384s: اهوووووووووووووووم اهوم با اجازه مامانبزرگ عزیزم متین جان:167: راپونزل دانشجو ترم 4 میکروبیولوژی بقیشم به خودم مبروطه:persiana__hahaha: افلین دخملم... حالا بقیه شو خوتم میدونم دهه:4chsmu1: __________________________ مینا،مونمونی،نسترن،ساره بدووییییین 5
mina_srk 1982 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 هممممممممممم سلام سلام مبارکه چه خوب شد اینجا راه افتاد!!!! راستی متین من ندیده بودم مدیر شدی،بهت تبریک میگم!!:pichak: الان باید خودمو معرفی کنم یعنی؟؟؟؟ دفعه پیش که گفتم!!!! 4
mina_srk 1982 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 خب دوباره میگم یه وقت ناراحت نشید . . . مینا ام متولد 9 تیر 1369 یعنی الان 20 21 سالمه ورودی 87 رشته ی زیست شناسی گیاهی واحد علوم و تحقیقات تهران اممممممم دیگه؟؟؟؟؟؟ آهان احتمال زیاد هم واسه ارشدم تصمیم دارم سیستماتیک بخونم. 4
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2011 همممممممممممسلام سلام مبارکه چه خوب شد اینجا راه افتاد!!!! راستی متین من ندیده بودم مدیر شدی،بهت تبریک میگم!!:pichak: الان باید خودمو معرفی کنم یعنی؟؟؟؟ دفعه پیش که گفتم!!!! ممنون گلمممم ... مسی:4uboxsmiley: ایهیم قبلا معرفی کردیم اما تو تالار علوم پایه به به :icon_gol: منم سلولی مولکولی خوندم تازه تموم کردم سلام افتاب جونم ... شرمنده اسمتو نمیدونم خیلی خوشحالم تردی اومدی:flowerysmile: 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 سلام افتاب جونم ... شرمنده اسمتو نمیدونم خیلی خوشحالم تردی اومدی:flowerysmile: مهربونم سارا هستم :4uboxsmiley:ممنونم گلم 4
mina_srk 1982 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 سلام منم میخوام بحرفم سلامت کو؟؟ سلام اشکال نداره توام بیا اینجا بحرف!!:) 3
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2011 سلام منم میخوام بحرفم سلام خوش اومدین.. حتما بفرمایید... 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 3 خرداد، 2011 برو بکس زیستیا کوجاییییییینننننن؟:smiley (18): :banel_smiley_52:اوا مادر تو که قبلا سیگاری نبودی؟ بچمو از راه بدر کردن:icon_pf (34): دوست ناباب دوست ناباب نمیدونی که.... 4
ارسال های توصیه شده