Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی میرم بیرون پیاده روی،نمیتونم سرمو بگیرم بالا چون قیافه عجیب بعضیارو میبینم خندم میگیره و فک میکنن من یا ازونا خوشم اومده یا چـِلَمو بخاطر همین همیشه سرم پایینه ولی متاسفانه تو زمینم یه چیزای خیلی خیلی بدی میبینم.....بابا این چه کاریه؟!زشته؟!یه ذره با شخصیت باش!!!مگه خیابون دستشوییه که خِلط یا همون آب دهنتتو میریزی ؟! شما که زحمت میکشی اب دهنتتو میریزی خب یه دستمال بزار تو جیب یا کیفت،بریز تو دستمالت و دستمالتتم بزار تو جیب یا کیفت....زشته اینکارا،زنو بچه رد میشن!!!من همیشه خدا،روزی چن بار این چیزارو میبینم و حس خیلی بدی بهم دست میده و چندشم میشه و فک میکنم پاهام کثیف شده همین دیگه!!! 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چرا جرات نداری ازشون بپرسی،چرا اینکارو میکنین؟ میدونی چرا؟ چون یا فحشت میدند،یا کتکت میزنند. اما اگر درباره زندگی اینجور آدم ها تحقیق کنی متوجه میشی اکثرشون از یک قشر خاصی از مردم ایران هستند که به نظرم تعداشون هم زیاده و همیشه هم در صحنه هستند. 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چرا جرات نداری ازشون بپرسی،چرا اینکارو میکنین؟ میدونی چرا؟ چون یا فحشت میدند،یا کتکت میزنند. اما اگر درباره زندگی اینجور آدم ها تحقیق کنی متوجه میشی اکثرشون از یک قشر خاصی از مردم ایران هستند که به نظرم تعداشون هم زیاده و همیشه هم در صحنه هستند. من وقتی این چیزو میبینم نمیدونم صاحبش کیه که برم ازش بپرسم چرا اینکارو میکنه؟! 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چرا جرات نداری ازشون بپرسی،چرا اینکارو میکنین؟ میدونی چرا؟ چون یا فحشت میدند،یا کتکت میزنند. اما اگر درباره زندگی اینجور آدم ها تحقیق کنی متوجه میشی اکثرشون از یک قشر خاصی از مردم ایران هستند که به نظرم تعداشون هم زیاده و همیشه هم در صحنه هستند. منظورت دقيقا به كياس؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من وقتی این چیزو میبینم نمیدونم صاحبش کیه که برم ازش بپرسم چرا اینکارو میکنه؟! حالا مثلا اگه دیدی فکر میکنی این جرات را داری که بری بهش تذکر بدی؟ من که ندارم. :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ منظورت دقيقا به كياس؟؟؟ چه قدر همه از من منظور میخوان !!!!! :w00: من اگه قرار باشه منظورم را بگم که مستقیم میگم. بیشتر صحبت هام برداشت آزاده،تو جامعه نگاه کن ببین چه کسانی بیشتر تمایل دارند،صورت و پیشانی و..... کثیف باشه. همونها هم تو خیابان و ..... کثیف کاری میکنند،چون فرهنگی ندارند. 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من يه بار ديدم يه اقاي مسن كه قيافه و ظاهرش بدم نبود اين حركت زشتو كرد چون جلوي خونمون بودم شير شدمگفتم واقعا بعضيامون تا اين اندازه بيشعوريم كه فرق كوچه و دستشويي رو نميدونيم.طرفم اصلا اهميت نداد چي گفتم يه نگاه بي خيالي انداخت كه كاش يه چيزي ميگفت بهتر از اين نگاه بود. 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ حالا مثلا اگه دیدی فکر میکنی این جرات را داری که بری بهش تذکر بدی؟ من که ندارم. :icon_pf (34): نه خوب....خجالت میکشم بهش بگم و بعدشم فک میکنم ممکنه طرف فک کنه کسی نمیبینتش و اگه من برم بگم دلش میشکنه و شرمسار میشه 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من هم امروز سوار تاکسی که بودم راننده تاکسی سرش رو کرد بیرون خلط انداخت بیرون:w00::w00:چی میشه بگی؟میگه به شما چه 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من يه بار ديدم يه اقاي مسن كه قيافه و ظاهرش بدم نبود اين حركت زشتو كرد چون جلوي خونمون بودم شير شدمگفتم واقعا بعضيامون تا اين اندازه بيشعوريم كه فرق كوچه و دستشويي رو نميدونيم.طرفم اصلا اهميت نداد چي گفتم يه نگاه بي خيالي انداخت كه كاش يه چيزي ميگفت بهتر از اين نگاه بود. ماشالا ملت چقد رو، دارن! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نه خوب....خجالت میکشم بهش بگم و بعدشم فک میکنم ممکنه طرف فک کنه کسی نمیبینتش و اگه من برم بگم دلش میشکنه و شرمسار میشه اگه طرف کسی باشه که خودش خجالت بکشه و شرم کنه،وسط خیابان نمیندازه. حتی اگه مجبور شه،جوب یا گوشه ای خارج از رفت و آمد را انتخاب میکنه. این یک حرکت کاملا بی فرهنگیه و غیر قابل دفاع. :w00: 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ماشالا ملت چقد رو، دارن! من!!!؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اگه طرف کسی باشه که خودش خجالت بکشه و شرم کنه،وسط خیابان نمیندازه. حتی اگه مجبور شه،جوب یا گوشه ای خارج از رفت و آمد را انتخاب میکنه. این یک حرکت کاملا بی فرهنگیه و غیر قابل دفاع. :w00: آره راس میگی...به نکته خوبی اشاره کردی:JC_thinking: من!!!؟؟؟؟ نه.....اون اقاهه رو میگم در کمال پررویی بهت نگاه کرد 3 لینک به دیدگاه
ssara2025 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ منظورت دقيقا به كياس؟؟؟ معلومه !!!! منظورش فوتبالیستهاست دیگه :w16: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ حالم بد شد ......مگر مجبورید نگاه زمین میکنید 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ معلومه !!!! منظورش فوتبالیستهاست دیگه :w16: مطمئنی؟ حالم بد شد ......مگر مجبورید نگاه زمین میکنید اخه عادت ندارم خو! 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تخلیه بینی و دهان!سوژه جدیدی نیست من خیلی دیدم انسان نما یه طرف بینیش رو گرفته و هوای فشرده حامل حاصله گندابه نوشخوارش!رو از مجرای دوم با توانی قابل توجه نثار کف زمینی (که متنفره ازش!)میکنه خوب دیگه شده بینیش پر بوده وقت نکرده تو خراب شدش(خوشحاله که زندگی تشکیل داده تو دلش شور و خوشحالی مضاعفی مخفیست!این رو مدیون کسی می دونه)اینا طبیعته ملت عوام از هر قشریه پولدار و بی پول بودن چندان داخل نیست ولی اغلب گدا گشنه ها اینکارو میکنن چون....!دیگه طولانی نشه به هر حال ما در همه حال برتریم چون تابعه رهبریم پس پشتیبان منش ولی امرمان باشیم تا فرهنگمان اسیبی نبیند! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ چه قدر همه از من منظور میخوان !!!!! :w00: من اگه قرار باشه منظورم را بگم که مستقیم میگم. بیشتر صحبت هام برداشت آزاده،تو جامعه نگاه کن ببین چه کسانی بیشتر تمایل دارند،صورت و پیشانی و..... کثیف باشه. همونها هم تو خیابان و ..... کثیف کاری میکنند،چون فرهنگی ندارند. آخه من جماعت خاصي با اين بي فرهنگي نميشناسم! راننده تاكسي...رفتگر...كاسب...كارگر...مهندس...دكتر!!!! از همه نوعش ديدم كه اين كارو انجام بدن! معلومه !!!! منظورش فوتبالیستهاست دیگه :w16: مطمئنی؟ لابد مطمئنه ديگه 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من بیشتر آدم های مسن و مخصوصا از قشر ... جامعه این طورین ... من خودم وقتی این کارارو میکنم سعی میکنم زیر لبی بشون تعنه بزنم ... مثلا تو پیاده رو سطل آشغال 5 متر جلوتره ... بعد یارو برای این که اون رفتگر بد بخت یه کاری داشته باشه میندازه وسط پیاده رو ... 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ اینم مربوطه به همون علامت سوال بزرگیه که جلوی این جمله هست: چه باید کرد؟ منم بارها این صحنه و خیلی کارهای دیگه رو دیدم که از این مردم سر میزنه و هرروز بیشتر از ایرانی بودن خودم شرمسار میشم...! ولی چه میشه کرد؟! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده