رفتن به مطلب

تاحالاشده فکربقیه روبخونی؟

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان:flowerysmile:

تاحالافکرکردیداگه مردم میتونستندفکرهموبخونند.چی می شد؟؟:banel_smiley_4:

اصلا خوبه یابد؟اگه میتونستی فکربقیه روبخونی چه کمکی بهت میشد:w36:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اگه چهره طرف تابلو باشه میشه فهمید چی تو فکرشه:ws3:

ولی کلا فکر بقیه را خوندن چیز خوبی نیست چون اکثر آدما چیز خوبی تو فکرشون نیست:icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام دوستان:flowerysmile:

تاحالافکرکردیداگه مردم میتونستندفکرهموبخونند.چی می شد؟؟:banel_smiley_4:

اصلا خوبه یابد؟اگه میتونستی فکربقیه روبخونی چه کمکی بهت میشد:w36:

فكر كنم رواني ميشدم

ولي اگه جوري باشه كه هروقت خودم ااراده كنم بتونم فكر ديگران رو بخونم خيلي خوب ميشه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نمی تونم فکر کسی رو بخونم . اما معمولا می تونم از نیت کسی که در برخورد باهاش قرار میگیرم با خبر بشم

چجوری ؟

وقتی کسی باهات حرف میزنه تو کلامش می تونی متوجه شی که نسبت بهت حسن نیت داره یا قصدش خراب کردنه توست

معمولا اگر کسی حسن نیت داشت سعی میکنم باهاش مهربون و با حسن نیت برخورد کنم

اما کسی که نیت بدی داره رو فقط میذارم کنار .( جون اون متاسفانه مریضه)

ببخشید یکم زیاد توضیح دادم . منظور خواستی داشتم!

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوم دبیرستان که بودیم یه معلم فیزیک داشتیم که می تونست این کار رو انجام بده که با کلی خواهش وتمنا به ما هم این کار رو یاد داد

البته تمامش تمرکزه :ws37:

اما به نظرم اصلا تجربه جالبی نبود ؛ علاوه بر انرژی زیادی که می گیره وقتی از نیت پلید اطرافیانت که مثل 2 چشمت بهشون اعتماد داری با خبر می شی کلا از زندگی کردن هم سیر می شی :ws44:

اما تا جایی که یادم می آد قبل از اون هم می تونستم بدون هیچ کار خاصی حرکت یا فکر اطرافیانم رو پیش بینی کنم که در 70% مواقع هم درست بود :w16:

.

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه همه مي تونستن كه اوضاع قاراش ميش بود ديگه كمتر به هم اعتماد مي كردن ولي بعضي ها حسي دارن حس ششم كه كمك خوبيه براي اشخاص . ذات انسان ها بي تاثير نيست به قول دوستمون از چشم هاي طرف ميشه تشخيص داد نيتش چيه

• Like 4
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_52:به نظرمن انسان در طول زندگي آنقدر با مسايل مختلف روبرو ميشه كه يك نوع تجربه هستش (به قول معروف طرف ميگه ف ما ميريم فرحزاد و برميگرديم )و به همين دليله كه ميتوانيم تشخيص بدهيم منظور طرف چيست ويا چه فكري در سر دارد و خدا نكنه كه آدما بتونن فكر هم رو بخونن هم ديونه كنندس وهم سنگ رو سنگ بند نمي شه :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...