peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 سلام دوستان:flowerysmile: تاحالافکرکردیداگه مردم میتونستندفکرهموبخونند.چی می شد؟؟ اصلا خوبه یابد؟اگه میتونستی فکربقیه روبخونی چه کمکی بهت میشد:w36: 14
Aartemis 6639 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اگه چهره طرف تابلو باشه میشه فهمید چی تو فکرشه ولی کلا فکر بقیه را خوندن چیز خوبی نیست چون اکثر آدما چیز خوبی تو فکرشون نیست:icon_pf (34): 8
sookut 13735 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 سلام دوستان:flowerysmile: تاحالافکرکردیداگه مردم میتونستندفکرهموبخونند.چی می شد؟؟ اصلا خوبه یابد؟اگه میتونستی فکربقیه روبخونی چه کمکی بهت میشد:w36: فكر كنم رواني ميشدم ولي اگه جوري باشه كه هروقت خودم ااراده كنم بتونم فكر ديگران رو بخونم خيلي خوب ميشه 4
p mehdi q 6226 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 من نمی تونم فکر کسی رو بخونم . اما معمولا می تونم از نیت کسی که در برخورد باهاش قرار میگیرم با خبر بشم چجوری ؟ وقتی کسی باهات حرف میزنه تو کلامش می تونی متوجه شی که نسبت بهت حسن نیت داره یا قصدش خراب کردنه توست معمولا اگر کسی حسن نیت داشت سعی میکنم باهاش مهربون و با حسن نیت برخورد کنم اما کسی که نیت بدی داره رو فقط میذارم کنار .( جون اون متاسفانه مریضه) ببخشید یکم زیاد توضیح دادم . منظور خواستی داشتم! 4
shaden. 18583 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 فکرکسی نمیشه خوند اما از چشاش میشه فهمید ذاتش چطوریه البته من یه وقتایی فکر افراد نزدیکمو میخونم 5
EOS 14529 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 سوم دبیرستان که بودیم یه معلم فیزیک داشتیم که می تونست این کار رو انجام بده که با کلی خواهش وتمنا به ما هم این کار رو یاد داد البته تمامش تمرکزه اما به نظرم اصلا تجربه جالبی نبود ؛ علاوه بر انرژی زیادی که می گیره وقتی از نیت پلید اطرافیانت که مثل 2 چشمت بهشون اعتماد داری با خبر می شی کلا از زندگی کردن هم سیر می شی اما تا جایی که یادم می آد قبل از اون هم می تونستم بدون هیچ کار خاصی حرکت یا فکر اطرافیانم رو پیش بینی کنم که در 70% مواقع هم درست بود . 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 من دوست ندارم فکر کسی رو بخونم. دوست دارم از روی عمل افراد دربارشون قضاوت کنم نه افکارشون. 5
داريوش 2148 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 اگه همه مي تونستن كه اوضاع قاراش ميش بود ديگه كمتر به هم اعتماد مي كردن ولي بعضي ها حسي دارن حس ششم كه كمك خوبيه براي اشخاص . ذات انسان ها بي تاثير نيست به قول دوستمون از چشم هاي طرف ميشه تشخيص داد نيتش چيه 4
مجيد 56 856 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 :banel_smiley_52:به نظرمن انسان در طول زندگي آنقدر با مسايل مختلف روبرو ميشه كه يك نوع تجربه هستش (به قول معروف طرف ميگه ف ما ميريم فرحزاد و برميگرديم )و به همين دليله كه ميتوانيم تشخيص بدهيم منظور طرف چيست ويا چه فكري در سر دارد و خدا نكنه كه آدما بتونن فكر هم رو بخونن هم ديونه كنندس وهم سنگ رو سنگ بند نمي شه :banel_smiley_52: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری