Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مدال های کاربری توسط تیم گرافیک انجمن طراحی شد که عناوین این مدال ها بدین شرح می باشد: مدیر نمونه: بهترین مدیر یا همکار مدیر ماه دانش پژوه برتر: کاربران خیلی فعال تالارها در طول ماه استاد نمونه: کاربران فعالی که به سوالات اکثر کاربران پاسخ داده و مطالب مختلفی را آموزش می دهد طراح برتر: برنده مسابقات طراحی در انجمن عکاس برتر: برنده مسابقات عکاسی در انجمن اندیشه طلایی: کسی که ایده ها و خلاقیت خوبی داشته و تاپیک های خلاقانه ای را ایجاد کرده است. اندیشه آرام: کاربر فعالی که برخورد مناسبی را با سایرین داشته و آنها را راهنمایی می کند و جز خوش اخلاق ترین اعضای انجمن می باشد. 40 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ یه سوال اون مدالایی رو که خودت داری تو لیست ها نیست! مدال جعلی به خودت آویزون میکنی؟ :w00: 7 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ منم مدااال میخوام..... ادمینی یه مدال به من بده... من مدال دوست دااارم.... یه مدال واسم طراحی کنید...که با همه فرق داشته باشه...فقط مخصوص خودم باشه... به هیشکس دیگه هم از اون مدالها ندید.... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اسم اینو بذارین تندیس حداقل! کجاش شبیه مداله؟! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ منم مدااال میخوام..... ادمینی یه مدال به من بده... من مدال دوست دااارم.... یه مدال واسم طراحی کنید...که با همه فرق داشته باشه...فقط مخصوص خودم باشه... به هیشکس دیگه هم از اون مدالها ندید.... اسم اینو بذارین تندیس حداقل! کجاش شبیه مداله؟! مهم کاربردشه حالا 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ آقا این مدالارو کی و چجوری به یکی میچسبونن؟(رو چه ملاکی)مثلاً خوده ممد...کجاش خوش اخلاقه؟ من هر بار رفتم پروفایلش، با دعوا منو انداخته بیرون... یبارم که منو هک کرده و با یوزرو پسم اومده پروفایلم....:w00: همینو بگو... :viannen_38: من هر شی بهش میگم هه دون مدال بده میگه نداریم.... 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ بی زحمت به من از اینا بدین مدیر نمونه: بهترین مدیر یا همکار مدیر ماه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مدال نداریم بابا مدال دانش پژوه برتر رو مدیر تالار تعیین میکنه که به کی داده بشه. در اصل تقریباً همون کاربر برتر ماه اون تالار میشه. بقیه رو هم مدیرای ارشد تعیین میکنن. یه چندتا مدال هم بوده که به انتخاب بچه ها کاربر برتر و مدیر برتر و اخلاق و این چیزا بود که تا آخر این ماه هستن اونام. 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مدال نداریم بابا مدال دانش پژوه برتر رو مدیر تالار تعیین میکنه که به کی داده بشه. در اصل تقریباً همون کاربر برتر ماه اون تالار میشه. بقیه رو هم مدیرای ارشد تعیین میکنن. یه چندتا مدال هم بوده که به انتخاب بچه ها کاربر برتر و مدیر برتر و اخلاق و این چیزا بود که تا آخر این ماه هستن اونام. باشه نخواستیم:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آقا این مدالارو کی و چجوری به یکی میچسبونن؟(رو چه ملاکی)مثلاً خوده ممد...کجاش خوش اخلاقه؟ من هر بار رفتم پروفایلش، با دعوا منو انداخته بیرون... یبارم که منو هک کرده و با یوزرو پسم اومده پروفایلم....:w00: harkas betune in modir khoshakhlagha ro asbabesho khord kone ye medale khoshjel pishe man dare:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ amin jan dari movafagh mishiiiiiiiiii:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ اسپم نکنید. امین تو پتانسیلشو داری که بتونی مدال اندیشه طلایی رو بگیری. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اسپم نکنید. امین تو پتانسیلشو داری که بتونی مدال اندیشه طلایی رو بگیری. که گرفتیم.... :smiley (18): خوب...حالا اون 2000امتیازو رد کن بیاد... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عهههههههه، اینارو اینجا نگهداری میکنین من از اینها میخوام [/url]اندیشه آرام: کاربر فعالی که برخورد مناسبی را با سایرین داشته و آنها را راهنمایی می کند و جز خوش اخلاق ترین اعضای انجمن می باشد. منتظرما لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ آقا اسپم نکن....پاشو برو گونی امتیازا رو بردار بیار....الان به , pianist, Neutron, nazfar هم خبر میدم بریزن اینجا حقشونو ازت بگیرن! :w00: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عهههههههه، اینارو اینجا نگهداری میکنین من از اینها میخوام اندیشه آرام: کاربر فعالی که برخورد مناسبی را با سایرین داشته و آنها را راهنمایی می کند و جز خوش اخلاق ترین اعضای انجمن می باشد. منتظرما لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای بگی حقمه دیگه، :4uboxsmiley::w14: ببین ادمین محمد، همه میگن من اندیشم آرامه لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای بگی حقمه دیگه، :4uboxsmiley::w14: ببین ادمین محمد، همه میگن من اندیشم آرامه نه اصلا منظورم این نبود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده