Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ استاد پروفسور گابریل بنکامپر (70 ساله) از اساتید بزرگ و متخصص تاریخ معماری و شهرسازی اروپا در تمام مدت حضورش در ایران به ما عادت داد که گابی صداش کنیم. بزرگترین درسی که از این بانوی بزرگوار آموختم: درخت هرچه پرثمرتر ، خضوعش بیشتر. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ما یه دوستی داریم به یکی از دوستامون که تاریخ خونده هم میگه مهندس:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم...... با تشكر لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم...... با تشكر مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نکنم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! ) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19): نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! ) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19): نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدنسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر .. حالا كي بود ؟؟! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نکنم جدي بود خب:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر .. حالا كي بود ؟؟! زياد بودن الان دقيقا يادم نيس كيا بودن ولي يكيشون تنكسش زير همون پستمه ! خودشو لو داد ! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ جدي بود خب:smiley (18): e? خوب پس زیاد مهم نیس 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ e? خوب پس زیاد مهم نیس فقط يات باشه نسوزي يوخت 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ فقط يات باشه نسوزي يوخت نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم نمیتونست بره دور از جون 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم که نمیتونست بره دور از جون بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ اینجوری خنک تر میشه 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ اینجوری خنک تر میشه خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه 100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ 100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127: حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟ بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127:حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟ بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه باشه مهندس شب بخير مهندس 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اوهوم اوهوم چقدر گرد و خاک نشسته اینجا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده