partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین سارا .. ماشین حسابــــــــــــــــــه ... مدل TI-89 تگزاش قابلیت های این ماشین حساب بسیار فراتر از خواسته های شماست. قابلیت نصب بازی ها و نرم افزار های مختلف این مدل رو بیشتر شبیه به یک مینی کامپیوتر کرده تا ماشین حساب . آفرین ... دیدید آسون بود ...:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین سارا .. ماشین حسابــــــــــــــــــه ... مدل TI-89 تگزاش قابلیت های این ماشین حساب بسیار فراتر از خواسته های شماست. قابلیت نصب بازی ها و نرم افزار های مختلف این مدل رو بیشتر شبیه به یک مینی کامپیوتر کرده تا ماشین حساب . آفرین ... دیدید آسون بود ...:icon_pf (44): من فهمیده بودم:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااا ... چرا پس نگفتی ؟ :w00: می خواستی من خودمو بکشم ... بی احساس ... 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اااااااااااا ... چرا پس نگفتی ؟ :w00:می خواستی من خودمو بکشم ... بی احساس ... دقیقا :persiana__hahaha::persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ باشه ... دختر بد ... :w00: حالا سارا ... شما باید عکس بزارید ... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ حالا هر چی فکر میکنم نمی دونم کجای ماشین حساب و دستگاه جی پی اس شبیه هم هستن که گفتی نزدیک شدی!!!! :ws6: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها می شه این بار یکی به جای من عکس بزاره؟؟ :banel_smiley_52: من اولین بارمه نتونستم عکس مناسبی پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها می شه این بار یکی به جای من عکس بزاره؟؟ :banel_smiley_52:من اولین بارمه نتونستم عکس مناسبی پیدا کنم میخواستی درست حدس نزنی زود باش ما معطلیم هاااااااا :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ باشه یه عکس می زارم اما آمادگی نداشتم دیگه ببخشید 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سارا حالا آمادگی نداشتی؟؟؟؟؟ قطب نما نیست؟! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سارا حالا آمادگی نداشتی؟؟؟؟؟قطب نما نیست؟! نه فاطمه جون نداشتم نــــــــــــــــه قطب نما نیست:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ از این ساعت گنده ها؟؟؟؟؟؟؟؟ میزنن بالای ناقوسا؟!!!!! خودتو نزنیا:دی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نـــــــــه ساعت گنده هم نیست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بابا نزن خودتو:دی یه چمی راهنمایی کن خو!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آدمو مجبور به خودزنی می کنی ساعت گنده و قطب نما نیست لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ راهنمایی اینکه واسه جای خاصی به کار می ره یعنی مرتبط با یه جای خاصه! چی گفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده