abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من فهمیدم یه قلبه شیشه ای که تو دسته یه ادم باریکلا عجب رمانتیکی تو دختر 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ باریکلاعجب رمانتیکی تو دختر ایییییییییش، میشه عکس بعدیو من نزارم؟ لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ایییییییییش، میشه عکس بعدیو من نزارم؟ تعریف می کنی اینجوری ضایعت می کنن تعریف نکنی یه جور دیگه ضایعت می کنن ما موندیم این وسط چیکار کنیم لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تعریف می کنی اینجوری ضایعت می کننتعریف نکنی یه جور دیگه ضایعت می کنن ما موندیم این وسط چیکار کنیم کاری نمیخواد بکنی، بگو من چه جوری عکس بزارم؟؟؟ لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ کاری نمیخواد بکنی، بگو من چه جوری عکس بزارم؟؟؟ یه عکس و از اینترنت پیدا کن یه کپی از روش تهیه کن و اون قسمتیش رو که می خوای نشون بدی ببر و بعد هم عکس رو توی یک سایت آپلود کن و بعدش اون پایین که پنجره ی پاسخ هست روی آیکون عکس کلیک کن و آدرسشو بذار و بفرستش همین 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببشخین من اولین بارم بود، واسه همین یکم طول کشید خیلی آسونه لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ببشخین من اولین بارم بود، واسه همین یکم طول کشید خیلی آسونه تفنگه؟ اصلا مهم نیست منم اول بلد نبودم از دوستام پرسیدم بهم یاد دادن 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تفنگه؟اصلا مهم نیست منم اول بلد نبودم از دوستام پرسیدم بهم یاد دادن ارههههههههههههه درست گفتی لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ارههههههههههههه درست گفتی حالا عکس کامل رو هم بذار 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ atousa یه صدم ثانیه زودتر گفت :ws2: 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوب پس کو عکس بعدی؟ آتوسا باید می ذاشته 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ پس عکس جدید چی شد؟؟؟؟ :w00: تو بذار عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده