abie bicaran 2325 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 من فهمیدم یه قلبه شیشه ای که تو دسته یه ادم باریکلا عجب رمانتیکی تو دختر 1
!ala مهمان ارسال شده در 29 شهریور، 2010 باریکلاعجب رمانتیکی تو دختر ایییییییییش، میشه عکس بعدیو من نزارم؟
abie bicaran 2325 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 ایییییییییش، میشه عکس بعدیو من نزارم؟ تعریف می کنی اینجوری ضایعت می کنن تعریف نکنی یه جور دیگه ضایعت می کنن ما موندیم این وسط چیکار کنیم
!ala مهمان ارسال شده در 29 شهریور، 2010 تعریف می کنی اینجوری ضایعت می کننتعریف نکنی یه جور دیگه ضایعت می کنن ما موندیم این وسط چیکار کنیم کاری نمیخواد بکنی، بگو من چه جوری عکس بزارم؟؟؟
abie bicaran 2325 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 کاری نمیخواد بکنی، بگو من چه جوری عکس بزارم؟؟؟ یه عکس و از اینترنت پیدا کن یه کپی از روش تهیه کن و اون قسمتیش رو که می خوای نشون بدی ببر و بعد هم عکس رو توی یک سایت آپلود کن و بعدش اون پایین که پنجره ی پاسخ هست روی آیکون عکس کلیک کن و آدرسشو بذار و بفرستش همین 1
abie bicaran 2325 ارسال شده در 29 شهریور، 2010 ببشخین من اولین بارم بود، واسه همین یکم طول کشید خیلی آسونه تفنگه؟ اصلا مهم نیست منم اول بلد نبودم از دوستام پرسیدم بهم یاد دادن 1
!ala مهمان ارسال شده در 29 شهریور، 2010 تفنگه؟اصلا مهم نیست منم اول بلد نبودم از دوستام پرسیدم بهم یاد دادن ارههههههههههههه درست گفتی
ارسالهای توصیه شده