s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ یه نوع گاز پیکنیکیه پس! آفرین خیلی نزدیک شدید 1 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ 'گاز خورشیدی نه راهنمایی یه قسمتی از یک وسیله هست.خودم دارم جواب رو می گم دیگه عکس واضح تر: 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سر پیکنیک آفرین اشاره ی خیلی نزدیکی کردید و من هم می پذیرم،اگه بخوام خیلی تخصصی جواب بدید نمی شه،چون تخصص شما نیست و من نمی خوام اذیتتون کنم جواب تخصصیش :سر شعله FLAME هست برای خوراک پزی که از لوازم طبیعت گردی مخصوصا کوهنوردیه که بسیار کم حجم و سبک هست 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یوهو......:hapydancsmil: یک سوال فنی خوب با گاز کار میکنه اون پره های چاقو مانند کنارش چیه؟ تا چه قدر استفاده کنی جواب میده؟ 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ خب یه نوع گاز پیکنیکی حساب میشه دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یوهو......:hapydancsmil:یک سوال فنی خوب با گاز کار میکنه اون پره های چاقو مانند کنارش چیه؟ تا چه قدر استفاده کنی جواب میده؟ سلام خوب با گاز مایع کارمیکنه و اون قسمت هم برای نگه داشتن ظروف روی گاز کاربرد داره اما فکر میکنم بسته به نوع کپسولی که استفاده میشه زمان متفاوتی داشته باشه اما خوب من این وسیله رو ندارم و تخصصی هم در این زمینه ندارم سارا خانم خودشون تخصصی توضیح خواهند داد 3 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یوهو......:hapydancsmil:یک سوال فنی خوب با گاز کار میکنه اون پره های چاقو مانند کنارش چیه؟ تا چه قدر استفاده کنی جواب میده؟ این قطعه ماکسیمم 100 گرمه و به یه کپسول گاز کوچک یا اسپری های گاز با توجه به میزان مصرف وصل می شه گاز ترکیب: بوتان + پروپان وزن گاز: 230 گرمی وزن کل: 365 گرم ترکیب : بوتان + پروپان وزن گاز : 450 گرمی وزن کل : 660 گرم این وسیله کوچیکه و باید به یه وسیله ای ظرف رو نگه داره در بعضه گونه ها پره ها جمع می شه و خود وسیله تو یه قوطی یا کیف کوچیک جا می گیره موردهای دیگه : بسته به اندازه منبع گازش ساعت های مختلفی رو جواب می ده،تو اندازه نرمالش ما 4 -5 ساعت استفاده کردیم سلام خوب با گاز مایع کارمیکنه و اون قسمت هم برای نگه داشتن ظروف روی گاز کاربرد داره اما فکر میکنم بسته به نوع کپسولی که استفاده میشه زمان متفاوتی داشته باشه اما خوب من این وسیله رو ندارم و تخصصی هم در این زمینه ندارم سارا خانم خودشون تخصصی توضیح خواهند داد مرسی محمود خان خب یه نوع گاز پیکنیکی حساب میشه دیگه!! مورد سوال من یک قسمتی از اون وسیله ی خوراک پزی بود نه کلش،که شما به کل وسیله اشاره کردید و گفتم خیلی نزدیک شدید 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ این قطعه ماکسیمم 100 گرمه و به یه کپسول گاز کوچک یا اسپری های گاز با توجه به میزان مصرف وصل می شه گاز ترکیب: بوتان + پروپان وزن گاز: 230 گرمی وزن کل: 365 گرم ترکیب : بوتان + پروپان وزن گاز : 450 گرمی وزن کل : 660 گرم این وسیله کوچیکه و باید به یه وسیله ای ظرف رو نگه داره در بعضه گونه ها پره ها جمع می شه و خود وسیله تو یه قوطی یا کیف کوچیک جا می گیره موردهای دیگه : بسته به اندازه منبع گازش ساعت های مختلفی رو جواب می ده،تو اندازه نرمالش ما 4 -5 ساعت استفاده کردیم مرسی محمود خان مورد سوال من یک قسمتی از اون وسیله ی خوراک پزی بود نه کلش،که شما به کل وسیله اشاره کردید و گفتم خیلی نزدیک شدید منون فقط اسمشو به فارسی میشه تلفظ کنید فلام.. 2 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ منون فقط اسمشو به فارسی میشه تلفظ کنید فلام.. این یه مارک هست نه اسم وسیله(فِلِم) عکس جمع شده ش با جعبه ش اگر قصد خرید دارید با عنوان سر شعله از تمام فروشگاه هایی که لوازم کوهنوردی و طبیعت گردی دارند(منیریه بورسش هست) می تونید بخرید البته به همراه یه کپسولش دیگه 5 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ این یه مارک هست نه اسم وسیله(فِلِم) عکس جمع شده ش با جعبه ش اگر قصد خرید دارید با عنوان سر شعله از تمام فروشگاه هایی که لوازم کوهنوردی و طبیعت گردی دارند(منیریه بورسش هست) می تونید بخرید البته به همراه یه کپسولش دیگه با تشکر از شما 4 لینک به دیدگاه
s4r4kh 2227 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ لطفا حدس بزنید.. قسمت بالایی سیب یا یه میوه؟ 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ 100% بالای سیبه، چوبشم نکنده طرف! 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام درسته سیب هستش متاسفانه اپلود نمیشه که براتون کاملشو بذارم...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ عکش رو کامل می زارم چراغ قوه؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده