رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 4.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سر پیکنیک

آفرین اشاره ی خیلی نزدیکی کردید و من هم می پذیرم،اگه بخوام خیلی تخصصی جواب بدید نمی شه،چون تخصص شما نیست و من نمی خوام اذیتتون کنم:ws3:

جواب تخصصیش :سر شعله FLAME هست برای خوراک پزی که از لوازم طبیعت گردی مخصوصا کوهنوردیه که بسیار کم حجم و سبک هست:w16:

3cnzmwljdhq0oantg4i.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه
یوهو......:hapydancsmil:

یک سوال فنی خوب با گاز کار میکنه اون پره های چاقو مانند کنارش چیه؟ تا چه قدر استفاده کنی جواب میده؟

سلام

خوب با گاز مایع کارمیکنه و اون قسمت هم برای نگه داشتن ظروف روی گاز کاربرد داره اما فکر میکنم بسته به نوع کپسولی که استفاده میشه زمان متفاوتی داشته باشه اما خوب من این وسیله رو ندارم و تخصصی هم در این زمینه ندارم سارا خانم خودشون تخصصی توضیح خواهند داد :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یوهو......:hapydancsmil:

یک سوال فنی خوب با گاز کار میکنه اون پره های چاقو مانند کنارش چیه؟ تا چه قدر استفاده کنی جواب میده؟

این قطعه ماکسیمم 100 گرمه و به یه کپسول گاز کوچک یا اسپری های گاز با توجه به میزان مصرف وصل می شه

d70cc603pmvyyldspav6.jpg

گاز ترکیب: بوتان + پروپان

وزن گاز: 230 گرمی

وزن کل: 365 گرم

8icpua5e8i1uilq2fvz4.jpg

ترکیب : بوتان + پروپان

وزن گاز : 450 گرمی

وزن کل : 660 گرم

این وسیله کوچیکه و باید به یه وسیله ای ظرف رو نگه داره در بعضه گونه ها پره ها جمع می شه و خود وسیله تو یه قوطی یا کیف کوچیک جا می گیره

r7xbmqfx7ifnytit.jpg

موردهای دیگه :

w6ovozu6rje177p4m1e.jpg

9mknqwd8r2nimllakev.jpg

u3kxs6pcgp6xgyzveurw.jpg

بسته به اندازه منبع گازش ساعت های مختلفی رو جواب می ده،تو اندازه نرمالش ما 4 -5 ساعت استفاده کردیم:w16:

سلام

خوب با گاز مایع کارمیکنه و اون قسمت هم برای نگه داشتن ظروف روی گاز کاربرد داره اما فکر میکنم بسته به نوع کپسولی که استفاده میشه زمان متفاوتی داشته باشه اما خوب من این وسیله رو ندارم و تخصصی هم در این زمینه ندارم سارا خانم خودشون تخصصی توضیح خواهند داد :icon_gol:

مرسی محمود خان:icon_gol:

خب یه نوع گاز پیکنیکی حساب میشه دیگه!!:ws52:

مورد سوال من یک قسمتی از اون وسیله ی خوراک پزی بود نه کلش،که شما به کل وسیله اشاره کردید و گفتم خیلی نزدیک شدید:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این قطعه ماکسیمم 100 گرمه و به یه کپسول گاز کوچک یا اسپری های گاز با توجه به میزان مصرف وصل می شه
d70cc603pmvyyldspav6.jpg

گاز ترکیب: بوتان + پروپان

وزن گاز: 230 گرمی

وزن کل: 365 گرم

8icpua5e8i1uilq2fvz4.jpg

ترکیب : بوتان + پروپان

وزن گاز : 450 گرمی

وزن کل : 660 گرم

این وسیله کوچیکه و باید به یه وسیله ای ظرف رو نگه داره در بعضه گونه ها پره ها جمع می شه و خود وسیله تو یه قوطی یا کیف کوچیک جا می گیره

r7xbmqfx7ifnytit.jpg

موردهای دیگه :

w6ovozu6rje177p4m1e.jpg

9mknqwd8r2nimllakev.jpg

u3kxs6pcgp6xgyzveurw.jpg

بسته به اندازه منبع گازش ساعت های مختلفی رو جواب می ده،تو اندازه نرمالش ما 4 -5 ساعت استفاده کردیم:w16:

مرسی محمود خان:icon_gol:

مورد سوال من یک قسمتی از اون وسیله ی خوراک پزی بود نه کلش،که شما به کل وسیله اشاره کردید و گفتم خیلی نزدیک شدید:w16:

منون فقط اسمشو به فارسی میشه تلفظ کنید فلام..

• Like 2
لینک به دیدگاه
منون فقط اسمشو به فارسی میشه تلفظ کنید فلام..

این یه مارک هست نه اسم وسیله(فِلِم)

g1t2n3614t41mwez590i.jpg

عکس جمع شده ش با جعبه ش

n081dhavmcev53z8asp.jpg

znyz4sm6wa38oy9lcjwj.jpg

اگر قصد خرید دارید با عنوان سر شعله از تمام فروشگاه هایی که لوازم کوهنوردی و طبیعت گردی دارند(منیریه بورسش هست) می تونید بخرید البته به همراه یه کپسولش دیگه:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این یه مارک هست نه اسم وسیله(فِلِم)

g1t2n3614t41mwez590i.jpg

عکس جمع شده ش با جعبه ش

n081dhavmcev53z8asp.jpg

znyz4sm6wa38oy9lcjwj.jpg

اگر قصد خرید دارید با عنوان سر شعله از تمام فروشگاه هایی که لوازم کوهنوردی و طبیعت گردی دارند(منیریه بورسش هست) می تونید بخرید البته به همراه یه کپسولش دیگه:ws3:

با تشکر از شما

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...