mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام از منه بی ادبهگل به اون اسونی....دلت میاد!!!تابلو بود .من خودم فهمیدم گله این لهجه چی چی بووووووووووود..من که فقط متوجه شدم استرست بالا بوده حتما لازانیا...پنیر سرخ شده روش:sorry: عرض کردم شخصیت همساده در کلاه قرمزی ایام عید 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ عرض کردم شخصیت همساده در کلاه قرمزی ایام عید اوکی ببخشید چون زیاد ندیدمش رو شخصیتا تسلط ندارم.... 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه کلا شوخی کردم چرا اونقد زیاد خوردید ولی این شکلیش اره اصلا نخوردیدولی نه اینم نیست .... 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مرغ سوخاری هم که نیست اگه راهنمایی نمیکنید من برم امتیاز هم نوش جونتون انقدر سرم خاروندم سوراخ شده نگاه کن 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه کلا شوخی کردم چرا اونقد زیاد خوردید ولی این شکلیش اره اصلا نخوردیدولی نه اینم نیست .... اوکی فهمیدم...بازم دست گل به آب دادی عزیزم...متوجه شدم دیگه بیشتر توضیح نده که پسرا درکمینن!!!تو بگو مدل جدیده نیمرو نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه مرغ سوخاری هم نیست ...راهنمایی بیشتر از این خوردنی خیلی زیاد خوردید تقریبا هم بی مزه هستش ...ولی گاهی موقع ها شور میشه گاهی موقع ها میتونه بسوزه ..بیشتر از این تابلوی دیگ توضیح بدم خوب شما حدس نزنید اونقدر وامیستم که یکی حدس بزنه.. 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه مرغ سوخاری هم نیست ...راهنمایی بیشتر از این خوردنی خیلی زیاد خوردید تقریبا هم بی مزه هستش ...ولی گاهی موقع ها شور میشه گاهی موقع ها میتونه بسوزه ..بیشتر از این تابلوی دیگ توضیح بدم خوب شما حدس نزنید اونقدر وامیستم که یکی حدس بزنه.. ذرت بو داده آیا....تمتم این ویژگی ها درونش موجوده 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نوچ... اره یک جورایی مثل ذرت تقریبا پف میکنه.. 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نوچ...اره یک جورایی مثل ذرت تقریبا پف میکنه.. یافتم یافتم...پفک هندی!!! 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا دلم نمیخواست جواب درست رو شما بگید ولی بله درست گفتید نان هستش..... 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا دلم نمیخواست جواب درست رو شما بگید ولی بله درست گفتید نان هستش..... در عوض خوابی آرام خواهم داشت 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اصلا دلم نمیخواست جواب درست رو شما بگید ولی بله درست گفتید نان هستش..... نیافتم نیافتم:imoksmiley:...بدبخت شدم 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اینم عکس کاملش...چی میگی شما پفک هندی حدس زده شد.. 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اینم عکس کاملش...چی میگی شما پفک هندی حدس زده شد.. نه شما متوجه نشدی....چون mvakili حدس زد بدبخت شدم 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خوب دوستان عزیزم شب خوب و خوشی رو براتون آرزو میکنم مراقب خودتون باشید فسفرهاتون بزنید تو شارژ برای فردا ممکنه من بازم بیام 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ کلا تمام عزیزانی که قرار دوبارهعکس ایشون رو حدس بزنن بدبخت شدن... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خوب دوستان عزیزم شب خوب و خوشی رو براتون آرزو میکنم مراقب خودتون باشید فسفرهاتون بزنید تو شارژ برای فردا ممکنه من بازم بیام همچنین.... حتما...امشب خوابتم میبره اخه!!!..اگه فسفر مونده بود این همه حرص نمیزدیم کهخوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خوب عکسو بذارید دیگه...از همین اول در رابطه با شما همه راهنمایی ها رم بکنید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده