boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام منم میگم گلبرگ خشک شده هستش... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ این از اون یخه هم سخت تره!!یه کوچول دیگه راهنمایی کن نه فک نکنم..... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ گلبرگ خشک شده گل...؟ با سلام منم میگم گلبرگ خشک شده هستش... سلام ....درست گفتید بچه ها...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ عکسی بعدی لطفا....یکی داوطلبی بذاره!!!! آقای وکیلی شما نذاری........ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ I حدس بزنید لطفا.... ماکارونی ایاااا!!! 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ جسارت نباشه این عکس به روش mvakilگذاشتم ...شاید نتونید حدس بزنید..:ws28: 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام این وصله ها به ما نمیچسبه حالا بگو ببینم شیرینی چیزیه که روش سرخ شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ جسارت نباشه این عکس به روش mvakilگذاشتم ...شاید نتونید حدس بزنید..:ws28: نکنه خودش نیومده تورو فرستاده... اینا همش نقشس:guntootsmiley2:..من هرچیم فک میکنم این ماکارونی که تو سوخته باشی 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا نقشه چیه:gnugghender: راهنمایی میکنمیک چیز خوردنی اره درست حدس زدید روشم یکم پخته شده...ولی این چیزایی که گفتید نیست.. 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام نه من اینجام خودش نگران نکن آخه اون عکس ناجوانمردانه گل چی بود که فرستاده بودی اینجا رو با لهجه و استرس همساده بخون..."یعنی داغونم ا له لهم" وای این همساده شیرازی زبان چقدر شخصیت خوبی داشت خیلی دوستش داشتم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام این وصله ها به ما نمیچسبهحالا بگو ببینم شیرینی چیزیه که روش سرخ شده ؟ منم میگم که شما اصلا بت نمیچسبه اینا قبول ندارن:obm: خ 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ پیراشکی؟! زولبیا ؟! دلم آب افتاد 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ این تلافی اون عکس میوه کاج هست که کلی اعصابم سر حدس زدنش خرد شد با این تفاوت که این خیلی اسونتره 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلامنه من اینجام خودش نگران نکن آخه اون عکس ناجوانمردانه گل چی بود که فرستاده بودی اینجا رو با لهجه و استرس همساده بخون..."یعنی داغونم ا له لهم" وای این همساده شیرازی زبان چقدر شخصیت خوبی داشت خیلی دوستش داشتم سلام از منه بی ادبه گل به اون اسونی....دلت میاد!!!تابلو بود .من خودم فهمیدم گله این لهجه چی چی بووووووووووود..من که فقط متوجه شدم استرست بالا بوده حتما لازانیا...پنیر سرخ شده روش:sorry: 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آخی البته بنده عذرخواهی کردم برای اون اما باشه من برخلاف شما از حوصله کمتری برخوردارم و اگر ببینم که فسفرهای نازنینم کاربرد لازم را ندارند خدمتتون شب بخیری عرض کرده و شما را با این انجمن پهناور و البته چیستان های بسیار سختتون تنها می گذارم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ I حدس بزنید لطفا.... ولیمن هرچی فک یکنم این ماکارونیه پیچه!!!!!!!!!!اخه هیچی این پیچرو نداره!!!نکنه نخوردم تا حالا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده