shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ دیده بودمش بجون خودت ولی حافظم یاری نکرد.............:w74: حالا جایزهش چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ قبول نیس تقلب کردی!تبریک میگم شما برنده یک عدد شدید هوم؟ میخوای دو عددش کنم؟ تخلب چیه؟ جایزمو بدید می خوام برم... 4 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ عکس بعدی! بعدی! بعدییییییییییییی :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تخلب چیه؟ جایزمو بدید می خوام برم... عع ... کجا؟ هستی در خدمتمون ... عکس بعدی رو بزار ... :167: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تخلب چیه؟ جایزمو بدید می خوام برم... ی عدد حایزه دادم دیگه میخوای دوتا میتونم بدم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ دیده بودمش بجون خودت ولی حافظم یاری نکرد.............:w74:حالا جایزهش چی بود؟ ی عدد دیگه! لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ یه مجسمه ی چوبی یا سفالی از پرنده؟ 2 لینک به دیدگاه
یاسـمن 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خوب مشخصه ،شصت دست و اومده روش طرح طوطی رو کشیده شایدم عقاب ولی به طوطی بیشتر شباهت میده 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یک پرنده کوچک چوبی یا از این مجسمه های چوبیه که معمولا ژاپنی ها درست میکنند 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دستی که روش نقاشی شده از خند ه ملیحت کاملا واضحه که دیده بودیش قبلا! شما هم مثه نفر قبل برنده ی یک عدد شدید! چه عددی رو دوس داری همونو تقدیمت کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من عکس میزارم اما اگه سوء تفاهم بشه اخراج بشم تقصیر توه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده