lady architect 5360 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 كفشه؟؟؟ میگم ظرف نیس میپرسه کوزس؟ نه کوزه نیس اثار باستانی هم میشه گفت هست ولی چندان ارزشی نداره یه کمک اینکه جزو اولین هاس بعد نمیدونم الهه میتونی پات کنی اینو؟ 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 میگم ظرف نیس میپرسه کوزس؟نه کوزه نیس اثار باستانی هم میشه گفت هست ولی چندان ارزشی نداره یه کمک اینکه جزو اولین هاس بعد نمیدونم الهه میتونی پات کنی اینو؟ الهام پرسیده نه من!:girlhi: 2
lady architect 5360 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 راهنمایی پیلیز! همیشه ازش استفاده میکنیم چیز خیلی ساده ایه اما مهم 2
partow 25305 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 میگم ظرف نیس میپرسه کوزس؟نه کوزه نیس اثار باستانی هم میشه گفت هست ولی چندان ارزشی نداره یه کمک اینکه جزو اولین هاس بعد نمیدونم الهه میتونی پات کنی اینو؟ 1
الهام. 8079 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 میگم ظرف نیس میپرسه کوزس؟نه کوزه نیس اثار باستانی هم میشه گفت هست ولی چندان ارزشی نداره یه کمک اینکه جزو اولین هاس بعد نمیدونم الهه میتونی پات کنی اینو؟ من الهامم!!! الهام پرسیده نه من!:girlhi: آهان توالت فرنگی سفالی؟ :ws28: بالش طرحدار سفالي؟؟:4chsmu1: 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 بشقاب؟:smiley (18): میدونم جوابتون نه است! چون ظرف نیست 2
lady architect 5360 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 همه جا ازش استفاده میشه چه خونه چه بیرون گفتم دوست گلم ظرف نیس نه میزم نیس به چیزای کوچیک فک کنین 1
ارسالهای توصیه شده