SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من نخوندم چی چی گفتین اما میگم ماره نزدیک شدی. مامولکه یا افتاب پرست؟ نزدیکتر شدی. خب اين جونور كسي نيست جز دوست عزيز من آقاي رجب نيا آقا یا خانوم بودنش رو نمیدونم. شاید فامیلیش هم همین باشه ولی باید بگی چه جونوریه. 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خودشم میدونه؟ خودش حال ميكنه با اين قيافه ش 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خرماهي ؟مارماهي ؟ ماهی هم نیست. خیلی تابلوئه که. لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ قورباغه س قورباغه :w42::w14: هورااااااااااااا:w70: از اون اولش می گفتی تخم گذاره می گفتم خب ا 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ قورباغه س قورباغه :w42::w14:هورااااااااااااا:w70: از اون اولش می گفتی تخم گذاره می گفتم خب ا دقیقا". آفرین درست گفتی. عکس بعدی رو بذار. 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ وای قربونش برم چقده نازه الان لالا دارم اکی فردا میزارم 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها فقط یه چیزی من اصلا نمی فهمم عکسایی که می ذارم تابلوئه یا سخته یکی راهنمایی کنه چطوری عکس بذارم اینو گذاشتم ولی حس می کنم خیلی تابلوئه 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ 1 گل بنفش رنگ یعنی اینقد تابلو بود؟ اوهوم آفرین درسته خودم گرفتما عکس بعدی رو بذار 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اسم این گل، گل بنفش رنگه؟؟ چه جالببببب. من تا حالا نشنیده بودما. من فکر میکردم اسمش نیلوفره پس من غلط گفتم. 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اسم این گل، گل بنفش رنگه؟؟ چه جالببببب. من تا حالا نشنیده بودما. من فکر میکردم اسمش نیلوفره پس من غلط گفتم. سعی کن بیشتر دقت کنی دیگه اشتباه نگی تازشم مهم گل بودنش بود.... 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ آهان. دوره زمونه عوض شده دیگه. موضوع قبلی هم اگه نفر اول میگفت جونوره باید میگفتم قبوله درست گفتی. مهم جونور بودنشه. ها ها هاااااااااااااااااا بیخیال این حرفا که در سر سنگ اثر نکنند. عکس بعدی رو بذار 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم نشنیده بودم ... هیــــــلدا ... عکس ... 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شرمنده speedy جان من اصلا حواسم نبود که اسم گل رو مد نظر داشته باشم ببخشید نوبت شماست بوسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا این چه حرفیه true blue. اخلاق ورزشیت منو کشته. مرسی... ولی این حق هیلداست. من زیاد عکس گذاشتم. میخوام به جوونا فرصت بدم. هیلدا منتظریم زود باش بیا عکس بذار دیگه. چقده ناز میکنی تو آخه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده