TrueBlue 1583 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خب اینکه خیلی سخته هیچیش مهلوم نیست مثل پلاکی چیزی می مونه روش یه چیزایی هک شده
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 بطری؟ قانون شماره 3: اگه کسی نتونه عکس رو طی 3 روز حدس بزنه مسئول تالار عکس جدید رو میزاره راهنمایی کن تا 3 روز نشده 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 9 آبان، 2010 بطری؟ قانون شماره 3: اگه کسی نتونه عکس رو طی 3 روز حدس بزنه مسئول تالار عکس جدید رو میزاره راهنمایی کن تا 3 روز نشده راست می گی میلاد؟ 1
میلاد 24047 ارسال شده در 9 آبان، 2010 راست می گی میلاد؟ :4chsmu1::4chsmu1: تازه 3 روز هم زیاده نمیشه که یکی بیاد یه عکس بزاره کسی نفهمه....این همه آدم رو سر کار بزاره....اون موقع تاپیک نابود میشه این عکس رو نمیگما کلی میگم 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 9 آبان، 2010 :4chsmu1::4chsmu1: تازه 3 روز هم زیاده نمیشه که یکی بیاد یه عکس بزاره کسی نفهمه....این همه آدم رو سر کار بزاره....اون موقع تاپیک نابود میشه این عکس رو نمیگما کلی میگم اوهوم صاحبشم نیست آخه............ عزیز بیا جواب بده این همه آدم اینجا یه لنگه پا موندن :icon_pf (34):
TrueBlue 1583 ارسال شده در 9 آبان، 2010 آقا من از هر طرفی که نگاه می کنم هیچی به مخم نمیرسه که میگم وقتشو بذاریم تا آخر امروز؟
SPEEDY 3334 ارسال شده در 9 آبان، 2010 شرمنده از تمام دوستانی که گفتن و من نبودم. بودما ولی یادم رفت. هی من میگم عکس نذارم، هی اصرار میکنن. حالا خونتون رو کثیف نکنین و یه لیوان آب خنک بخورین تا راهنمایی کنم. حلقه نیست. بطری هم نیست. لوله هم نیست(شکل لوله هستا). تفنگ هم نیست. هیچکدوم دیگه هم نیست. خیالتون راحت. راهنمایی: تو 90% خونه ها هست. مخصوصا تو خونه هایی که به علم و دانش اهمیت میدن. جز ملزومات نوشتنه. دیگه از این تابلوتر؟! ای بابا. 1
ارسالهای توصیه شده