SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نه گور خر نیست. راهنمایی: پستاندار هم نیست. لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ کفش دوزک ميگه پشتش سبزه ميگي كفش دوزك ك ك ك ك ك ؟! لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب برگ چه رنگيه ؟ سبزه ديگه ! من فكر ميكنم لاكپشت باشه چون پشتش هم سبزه هم لاكش شبيه برگه لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من نخوندم چی چی گفتین اما میگم ماره :w74: لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تخم گذاره؟ آره. تخم میذاره. خزندست؟ نه خزنده نیست ولی شبیه تا حدودی. طاووسه؟ گفتم که پرنده نیست. آخه مگه طاووس سیاه و سفید میشه؟ جل الخالق :icon_pf (34): لاکپشته؟ هان؟؟؟؟ آخه لاکپشت این رنگی هم مگه وجوود داره؟! :icon_pf (34): کفش دوزک ای خداااا. آخه این کجاش شبیه کفش دوزکه. :jawdrop: پشتش برگه دیگه....... آره. گفتم که. 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ عكسشو گذاشتين ؟ كدوم صفحه س؟ نشونم بدين تا بگم چيه لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خوب مثل اینکه بازم من باید عکس بذارم. دوستان اعصباتون رو خرد نکنین. اینبار بسیار آسونه و سه سوته حدس میزنین. عكسش كوووووووووووووووو ؟ کدوم عکسو میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب اين جونور كسي نيست جز دوست عزيز من آقاي رجب نيا 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب اين جونور كسي نيست جز دوست عزيز من آقاي رجب نيا خودشم میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده