SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ممکنه جنسش از طلا هم باشه ولی طلا نیست. 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی معلوم نیست آخه راهنمایی نمی کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب اینکه خیلی سخته هیچیش مهلوم نیست مثل پلاکی چیزی می مونه روش یه چیزایی هک شده لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بطری؟ قانون شماره 3: اگه کسی نتونه عکس رو طی 3 روز حدس بزنه مسئول تالار عکس جدید رو میزاره راهنمایی کن تا 3 روز نشده 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بطری؟ قانون شماره 3: اگه کسی نتونه عکس رو طی 3 روز حدس بزنه مسئول تالار عکس جدید رو میزاره راهنمایی کن تا 3 روز نشده راست می گی میلاد؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ راست می گی میلاد؟ :4chsmu1::4chsmu1: تازه 3 روز هم زیاده نمیشه که یکی بیاد یه عکس بزاره کسی نفهمه....این همه آدم رو سر کار بزاره....اون موقع تاپیک نابود میشه این عکس رو نمیگما کلی میگم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1::4chsmu1: تازه 3 روز هم زیاده نمیشه که یکی بیاد یه عکس بزاره کسی نفهمه....این همه آدم رو سر کار بزاره....اون موقع تاپیک نابود میشه این عکس رو نمیگما کلی میگم اوهوم صاحبشم نیست آخه............ عزیز بیا جواب بده این همه آدم اینجا یه لنگه پا موندن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آقا من از هر طرفی که نگاه می کنم هیچی به مخم نمیرسه که میگم وقتشو بذاریم تا آخر امروز؟ لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ شرمنده از تمام دوستانی که گفتن و من نبودم. بودما ولی یادم رفت. هی من میگم عکس نذارم، هی اصرار میکنن. حالا خونتون رو کثیف نکنین و یه لیوان آب خنک بخورین تا راهنمایی کنم. حلقه نیست. بطری هم نیست. لوله هم نیست(شکل لوله هستا). تفنگ هم نیست. هیچکدوم دیگه هم نیست. خیالتون راحت. راهنمایی: تو 90% خونه ها هست. مخصوصا تو خونه هایی که به علم و دانش اهمیت میدن. جز ملزومات نوشتنه. دیگه از این تابلوتر؟! ای بابا. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده