REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ در مورد شوخی ها یادم رفت تو همه شهرا از این شوخی ها هست از قزوین گرفته تا رشت تا اصفهان و اذربایجان و...... دلیلی نداره سر این حرفا ناراحت شیم 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها اینجا رو فک کنم من اشتباه اومدمهمش شد لر که پس لک چی اینجا لک نیست؟ اولش که زده بودین لرستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وحيد جان خودت شروع كن به مطلب گذاشتن و معرفي قوم لك منتظر بقيه نباش ما هم در حد توان كمك مي كنيم 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اولا که مسخره نبود واصطلاحات رایج بود بعدشم شما نظرتونو بذارید واسه خودتون وسعی کنید غیر از ایرادها چیزای دیگه رو هم ببینید جالبه که به همه چی دقت کردین اما کلمه تشکر رو .... اگه بالای نوشته منو بخونی اول هم معذرت خواهی کردم هم اینکه نوشتم طنززززززززز مدشده گیر دادن بپستهاو ضایع کردن زحمتهای دیگران پس باید اینجوری بگم با تشکر از شما که خیلی خیلی لطف کردین و این اصطلاحات رو به مسخره ترجمه کردین و ... ضمناً باید خدمت شما بگم که اینجا هر فردی میتونه نظرش رو بذاره اما چه خوبه که بدونه داره کجا چی مینویسه میتونه مثل نظر شما و افکار شما باشه و یا نه میتونه نقد حرف شما باشه. من بسیار ملایم گفتم بهتره اینجوری ننویسین اما انگار شما میدون نبرد میخواین و دارین هم رزم میطلبین شرمنده من نه وقت این کار رو دارم و نه اعصابش رو. شما هر جور دل تنگت میخواد بنویس!!! در آخر هم باید بگم که من دقیقاً به این دلیل نوشتم اینجور ننویسید چون دیدم مطالب دیگتون خوب بود. موفق باشید اول اینکه از حضورتون خیلی خوشحالیم بعد هم اینا مسخره نیست ی جور شوخی ماهام خوبه ی خورده تحملمون بیشتر باشه ممنون رضا جان من تحملم بسیار زیاده اما بعضی حرف ها باید جلوشون گرفته بشه ... 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از سمانه عزیز زنه با لر و لرسونی با افتخار میگم که من زاده خرم آباد هستم و تمام خوب رو خوش زندگیم از این شهر خوب و با صفاست 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ فکرشو نمیکردم این تالار 13 صفحه بره 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ فکرشو نمیکردم این تالار 13 صفحه بره :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از سمانه عزیززنه با لر و لرسونی با افتخار میگم که من زاده خرم آباد هستم و تمام خوب رو خوش زندگیم از این شهر خوب و با صفاست سلام هم شهری از این به بعد هام د خدمتت 2 لینک به دیدگاه
hossein2439 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم از خرم آباد هستم خوشحالم یه همچین جای در خدمت دوستان باشیم 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم از خرم آباد هستم خوشحالم یه همچین جای در خدمت دوستان باشیم کی تو رو اینجا را داده :167: کی بت گفت بیا خوش امایی 2 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ لری نیستم ولی لرها رو خیلی دوست دارم بامزه حرف میزنن. 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ خب با یه شعر از رضا حسنوند شروع میکنیم مزانی م ا دست جور مکیشم هنی نازت و صد طور مکیشم تو که بارت بیه سر بار دردم عذاووت تا لوه قور مکیشم لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ سلام من لر نیستم عربم خوزستانیم زبون بختیاری و هم فولم بیشتر از نصف دوستام هم لرن لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ سلام برورچ لرستان کجایید بیاید اینجارو بترکونیم نازی،سمانه،حسین،محمد و ................. رفتید با شهرستانیها میپرید؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها به اینجا هم سر بزنن لرستانیا بیان که عقب موندیم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مال زوده رو زیاد شنیدم یعنی مال خیلی وقت پیشه. یه نفر اومد گفت یه پرونده اوردم دادم بهم. الان اون پرونده رو میخوام. گفتم کی دادی . گفت زود. مال زییه. هر چی تو پرونده های که تازه دستم اومده بود پیداش نکردم. گفتم کی تحویلش دادی گفت 3 ماهی میشه. گفت 3 ماه زوده؟ گفت که منظور از زود همون مال خیلی وقت پیشه داشتم از اول پستا رو میخوندمم خیلی جالب بود کلا این تاپیک دستو درد نکههه اینم خیلی با مزه بود خداییش..... :lol::lol::lol: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خيلي دلم گرفته چرا از همه شهري اينجا هست الا لرستان پس اين بچه هاي لرستان به خصوص خرم اباد كجا هستند كه هيچ خبري ازشون توي نت نيست اگر كسي از استان لرستانه بياد اينجا بگيه تا دلمون شاد بشه از مديران عزيز هم تقاضا دارم اين تايپيك رو انتقال ندن شايد كسي پيدا بشه من صبا هستم....عزیز من بچه خرم آبادم ....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من صبا هستم....عزیز من بچه خرم آبادم ....:hapydancsmil: سلام همشهری ... خوش اومدی(خوش اومایی) 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ سلام همشهری ... خوش اومدی(خوش اومایی) سلام ممنون از استقبالت همشهری 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ داشتم از اول پستا رو میخوندمم خیلی جالب بود کلا این تاپیک دستو درد نکههه اینم خیلی با مزه بود خداییش..... :lol::lol::lol: درسته این پست مال زییه ولی الان دیدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده