رفتن به مطلب

بچه هاي لرستان

ارسال های توصیه شده

به نظرم اصلاً زیبا نیست که اصطلاحات رایج توی زبانی رو مسخره کنیم و خودمون هم بهش دامن بزنیم.

اول اینکه از حضورتون خیلی خوشحالیم بعد هم اینا مسخره نیست ی جور شوخی ماهام خوبه ی خورده تحملمون بیشتر باشه :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 143
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اول اینکه از حضورتون خیلی خوشحالیم بعد هم اینا مسخره نیست ی جور شوخی ماهام خوبه ی خورده تحملمون بیشتر باشه :icon_gol:

یه پست زم هزار تا مخالف پیدابی سیش اموزا

غریو کشم کردن برار مرتو ودادم برسی...:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه دوستی دارم که چند سال پیش تو مالزی شد جوان ترین مخترع جهان

لره

البته نه خرم آباد. بروجردیه...

تو دنیا خیلیا میشناسنش ولی چند نفر از لرای این تالار میشناسنش؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولا که مسخره نبود واصطلاحات رایج بود بعدشم شما نظرتونو بذارید واسه خودتون وسعی کنید

غیر از ایرادها چیزای دیگه رو هم ببینید جالبه که به همه چی دقت کردین اما کلمه تشکر رو ....

اگه بالای نوشته منو بخونی اول هم معذرت خواهی کردم هم اینکه نوشتم طنززززززززز

مدشده گیر دادن بپستهاو ضایع کردن زحمتهای دیگران

؟

آذين جان كاشكي اون كلمات ركيك و زشتي هم كه گذاشته بودي رو پاك نميكردي تا همه ببينند ...........همين كارا و حرفاست كه تا اسم لر مياد همه يهجوري ميشن

من اين تايپيك رو زدم كه تنها بچه هاي لر كنار هم جمع بشيم نه اينكه خودمون هم ابروي قوم لر رو بيشتر ببريم حتي به شوخي

به شما هم پيشنهاد ميكنم جنبه تون روبيشتر كنيد و انتقاد پذير باشيد

از بين بردن شان و مقام ديگران زحمت نيست كه كسي بخواد زحمت هاي شما رو از بين ببره

• Like 2
لینک به دیدگاه
؟

آذين جان كاشكي اون كلمات ركيك و زشتي هم كه گذاشته بودي رو پاك نميكردي تا همه ببينند ...........همين كارا و حرفاست كه تا اسم لر مياد همه يهجوري ميشن

من اين تايپيك رو زدم كه تنها بچه هاي لر كنار هم جمع بشيم نه اينكه خودمون هم ابروي قوم لر رو بيشتر ببريم حتي به شوخي

به شما هم پيشنهاد ميكنم جنبه تون روبيشتر كنيد و انتقاد پذير باشيد

از بين بردن شان و مقام ديگران زحمت نيست كه كسي بخواد زحمت هاي شما رو از بين ببره

جهت اطلاع عرض کنم که این دوستمون بعداز ویرایش پست من نقل قول داده بهتره به ساعت پست زدنش نیگاه کنی که درست 3 ساعت بعد نوشته من چند دقیقه بعد زدن پست ویرایشش کردم در ضمن فقط شمالر نیستی که راجع به هر نقل قولی نظربدی وکی گفته اسم لر بیاد همه یه جورمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ارزش هرکس رو خودش تعیین میکنه نه لر یا شیرازی یا عرب و...بودنش

توهمین انجمن اینهمه طنزهست حالا من به زبان لری گفتم چیشد ؟حتما باید همه چیز خشک وبی روح باشه؟دیگه لطف کن راجع به پست ویرایش شده من تو تایپیک مطلب نزن وساعت پستاروهم نگاه کننننننننننننننننننننننننن

• Like 2
لینک به دیدگاه
جهت اطلاع عرض کنم که این دوستمون بعداز ویرایش پست من نقل قول داده بهتره به ساعت پست زدنش نیگاه کنی که درست 3 ساعت بعد نوشته من چند دقیقه بعد زدن پست ویرایشش کردم در ضمن فقط شمالر نیستی که راجع به هر نقل قولی نظربدی وکی گفته اسم لر بیاد همه یه جورمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ارزش هرکس رو خودش تعیین میکنه نه لر یا شیرازی یا عرب و...بودنش

توهمین انجمن اینهمه طنزهست حالا من به زبان لری گفتم چیشد ؟حتما باید همه چیز خشک وبی روح باشه؟دیگه لطف کن راجع به پست ویرایش شده من تو تایپیک مطلب نزن وساعت پستاروهم نگاه کننننننننننننننننننننننننن

من نيامدم اينجا بجنگم

ساعتش هم مهم نيست مهم اينه كه كلماتي كه نوشتي هيچكدام معني خوبي ندارند

شايد براي شما هر كلمه اي خوب باشه چون عادي شده براتون اما معني خوبي نميده قسمت ظنز هم جاش اينجا نيست جايگاه مخصوص خودش رو داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه دوستی دارم که چند سال پیش تو مالزی شد جوان ترین مخترع جهان

لره

البته نه خرم آباد. بروجردیه...

تو دنیا خیلیا میشناسنش ولی چند نفر از لرای این تالار میشناسنش؟

لرستان از این جور بچه ها کم نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه
خيلي دلم گرفته چرا از همه شهري اينجا هست الا لرستان

پس اين بچه هاي لرستان به خصوص خرم اباد كجا هستند كه هيچ خبري ازشون توي نت نيست

اگر كسي از استان لرستانه بياد اينجا بگيه تا دلمون شاد بشه

از مديران عزيز هم تقاضا دارم اين تايپيك رو انتقال ندن شايد كسي پيدا بشه :icon_gol:

بچه هاي خرم اباد زيادن.....:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام دوستاي گلمم خوشحال ام كه ميبينم اين تاپيك زده شده....

راستش و بخوايين من خودم چندين بار خواستم اين كار و انجام بدم ولي همش پشيمون ميشدم....

آخه يه بار همچين تاپيكي تو باشگاه مهندسان زدم با شكست روبروو شد...

ولي ميگمم خيلي خوشحالم كه اينجاا همشهري اي خودمو ميتوونم بشناسم و......

در پناه حق....:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستاي گلمم خوشحال ام كه ميبينم اين تاپيك زده شده....

راستش و بخوايين من خودم چندين بار خواستم اين كار و انجام بدم ولي همش پشيمون ميشدم....

آخه يه بار همچين تاپيكي تو باشگاه مهندسان زدم با شكست روبروو شد...

ولي ميگمم خيلي خوشحالم كه اينجاا همشهري اي خودمو ميتوونم بشناسم و......

در پناه حق....:icon_gol:

بچه های این انجمنو با هیچ جای دیگه مقایسه نکن...

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه های این انجمنو با هیچ جای دیگه مقایسه نکن...

من مقصودم چيز ديگري بود....

بله بله...حتما.....

• Like 4
لینک به دیدگاه
من نيامدم اينجا بجنگم

ساعتش هم مهم نيست مهم اينه كه كلماتي كه نوشتي هيچكدام معني خوبي ندارند

شايد براي شما هر كلمه اي خوب باشه چون عادي شده براتون اما معني خوبي نميده قسمت ظنز هم جاش اينجا نيست جايگاه مخصوص خودش رو داره

نه توکلا انگار بامن مشکل داری ...

بار اخرت باشه راجع به پست من نقل قول بزنی

منم زره نپوشیدم که بجنگم لطفا دیگه واسه پستهای من نقل قول نذارررررررررررررررر

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه توکلا انگار بامن مشکل داری ...

بار اخرت باشه راجع به پست من نقل قول بزنی

منم زره نپوشیدم که بجنگم لطفا دیگه واسه پستهای من نقل قول نذارررررررررررررررر

بيشتر از اين هم ازت انتظار نداشتم

اينجا تايپيك منه منم هر كاري دلم بخواد ميكنم

حيف از تو تحصيل كرده كه اينقدر بي جنبه اي و اصلا انتقاد پذير نيستي

تو نه تنها زره پوشيدي بلكه شمشيرت هم از رو بستي

• Like 2
لینک به دیدگاه

از هر دو دوست عزيز خواهش مي كنم نه تنها ادامه ندهند بلكه پست هاي اين مناقشه را نيز پاك كنند

اين نوع برخورد از چشم ناظر خارجي اصلا وجه ي زيبايي ندارد و باعث جفاي بيشتر در حق اين قوم بزرگ مي شود

دوست عزيزي هم كه مطلبي را به طنز بيان كردند:

بيان طنز به خودي خود نه تنها زشت نيست بلكه گاه براي خارج كردن محيط گفتمان از محيطي خشك و رسمي به محيطي دوستانه بسيار هم پسنديده است

اما در اينجا نكته ي ظريفي وجود دارد و آن اينكه ما مي بايست در ابتدا به معرفي صحيح قوم لر به ديگران اقدام كنيم و هنگامي كه ديد مناسبي ايجاد كرديم اقدام به اين نوع طنازي ها كنيم

از ديد يك فرد غير لر بيان اين واژگان و اصطلاحات در قالب اين طنز تنها به تنزل جايگاه قوم لر در ذهن او كمك مي كند

اميدوارم دوستان دقت بيشتري در انتخاب مطالب خود داشته باشند

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...