hussain 1996 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 سلام اهنگ واتونم هی جومه اوی برای من دانلود نشد لطفا برایم ایمیل کنی ممنون میشم خیلی دنبال این اهنگ بودم پیدا نکردم ادرس ایمیلم هستHUSSAINDEZFUL@YAHOO.COM:icon_gol:
saba mn 20993 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 این هم عکس دریاچه کیو در خرم اباد استان لرستان ... دیروز این عکس روگرفتم البته نیمی از دریاچه مشخص .. اون رو به رو هم بام که اگه هوا تاریک بود کاملا مشخص بود ولی خب بازم کمی معلوم .. 1
saba mn 20993 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 سلام به همگییییی دیروز رفتیم بیرون چندتا عکس گرفتم گفتم بفرستم شما هم ببینید امیدوارم خوشتون بیاد از زیبا کنار و دریاچه کیو در شهر خرم اباد بابت تار بودنش شرمنده چون لنز دوربین گوشیم کمی مشکل پیدا کرده زیبا کنار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دریاچه کیو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم سه تا عکس که از نت برداشتم که کلا ببینید واضح زیبایش رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده