REZA111 1182 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 در مورد شوخی ها یادم رفت تو همه شهرا از این شوخی ها هست از قزوین گرفته تا رشت تا اصفهان و اذربایجان و...... دلیلی نداره سر این حرفا ناراحت شیم 1
amirgb 8546 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 بچه ها اینجا رو فک کنم من اشتباه اومدمهمش شد لر که پس لک چی اینجا لک نیست؟ اولش که زده بودین لرستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وحيد جان خودت شروع كن به مطلب گذاشتن و معرفي قوم لك منتظر بقيه نباش ما هم در حد توان كمك مي كنيم 1
nazfar 8746 ارسال شده در 14 خرداد، 2011 اولا که مسخره نبود واصطلاحات رایج بود بعدشم شما نظرتونو بذارید واسه خودتون وسعی کنید غیر از ایرادها چیزای دیگه رو هم ببینید جالبه که به همه چی دقت کردین اما کلمه تشکر رو .... اگه بالای نوشته منو بخونی اول هم معذرت خواهی کردم هم اینکه نوشتم طنززززززززز مدشده گیر دادن بپستهاو ضایع کردن زحمتهای دیگران پس باید اینجوری بگم با تشکر از شما که خیلی خیلی لطف کردین و این اصطلاحات رو به مسخره ترجمه کردین و ... ضمناً باید خدمت شما بگم که اینجا هر فردی میتونه نظرش رو بذاره اما چه خوبه که بدونه داره کجا چی مینویسه میتونه مثل نظر شما و افکار شما باشه و یا نه میتونه نقد حرف شما باشه. من بسیار ملایم گفتم بهتره اینجوری ننویسین اما انگار شما میدون نبرد میخواین و دارین هم رزم میطلبین شرمنده من نه وقت این کار رو دارم و نه اعصابش رو. شما هر جور دل تنگت میخواد بنویس!!! در آخر هم باید بگم که من دقیقاً به این دلیل نوشتم اینجور ننویسید چون دیدم مطالب دیگتون خوب بود. موفق باشید اول اینکه از حضورتون خیلی خوشحالیم بعد هم اینا مسخره نیست ی جور شوخی ماهام خوبه ی خورده تحملمون بیشتر باشه ممنون رضا جان من تحملم بسیار زیاده اما بعضی حرف ها باید جلوشون گرفته بشه ... 3
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 با تشکر از سمانه عزیز زنه با لر و لرسونی با افتخار میگم که من زاده خرم آباد هستم و تمام خوب رو خوش زندگیم از این شهر خوب و با صفاست 5
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 با تشکر از سمانه عزیززنه با لر و لرسونی با افتخار میگم که من زاده خرم آباد هستم و تمام خوب رو خوش زندگیم از این شهر خوب و با صفاست سلام هم شهری از این به بعد هام د خدمتت 2
hossein2439 45 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 سلام منم از خرم آباد هستم خوشحالم یه همچین جای در خدمت دوستان باشیم 3
REZA111 1182 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 سلام منم از خرم آباد هستم خوشحالم یه همچین جای در خدمت دوستان باشیم کی تو رو اینجا را داده :167: کی بت گفت بیا خوش امایی 2
adel_salehi2000 45 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 لری نیستم ولی لرها رو خیلی دوست دارم بامزه حرف میزنن. 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 خب با یه شعر از رضا حسنوند شروع میکنیم مزانی م ا دست جور مکیشم هنی نازت و صد طور مکیشم تو که بارت بیه سر بار دردم عذاووت تا لوه قور مکیشم
Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 سلام من لر نیستم عربم خوزستانیم زبون بختیاری و هم فولم بیشتر از نصف دوستام هم لرن
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 26 شهریور، 2011 سلام برورچ لرستان کجایید بیاید اینجارو بترکونیم نازی،سمانه،حسین،محمد و ................. رفتید با شهرستانیها میپرید؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بچه ها به اینجا هم سر بزنن لرستانیا بیان که عقب موندیم 2
m f s 1727 ارسال شده در 25 آبان، 2011 مال زوده رو زیاد شنیدم یعنی مال خیلی وقت پیشه. یه نفر اومد گفت یه پرونده اوردم دادم بهم. الان اون پرونده رو میخوام. گفتم کی دادی . گفت زود. مال زییه. هر چی تو پرونده های که تازه دستم اومده بود پیداش نکردم. گفتم کی تحویلش دادی گفت 3 ماهی میشه. گفت 3 ماه زوده؟ گفت که منظور از زود همون مال خیلی وقت پیشه داشتم از اول پستا رو میخوندمم خیلی جالب بود کلا این تاپیک دستو درد نکههه اینم خیلی با مزه بود خداییش..... :lol::lol::lol: 1
saba mn 20993 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 خيلي دلم گرفته چرا از همه شهري اينجا هست الا لرستان پس اين بچه هاي لرستان به خصوص خرم اباد كجا هستند كه هيچ خبري ازشون توي نت نيست اگر كسي از استان لرستانه بياد اينجا بگيه تا دلمون شاد بشه از مديران عزيز هم تقاضا دارم اين تايپيك رو انتقال ندن شايد كسي پيدا بشه من صبا هستم....عزیز من بچه خرم آبادم ....:hapydancsmil: 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 من صبا هستم....عزیز من بچه خرم آبادم ....:hapydancsmil: سلام همشهری ... خوش اومدی(خوش اومایی) 2
saba mn 20993 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 سلام همشهری ... خوش اومدی(خوش اومایی) سلام ممنون از استقبالت همشهری 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 داشتم از اول پستا رو میخوندمم خیلی جالب بود کلا این تاپیک دستو درد نکههه اینم خیلی با مزه بود خداییش..... :lol::lol::lol: درسته این پست مال زییه ولی الان دیدم 1
ارسال های توصیه شده