pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ( sookut ...... Partow ) بهترین مدیر انجمن ( شقایق ....... Codeplus .......mahnaz.d ) با اخلاق ترین کاربران انجمن ( mahnaz.d ) با دانش ترین کاربر انجمن ( نمیدونم ) بهترین مدیران بازنشسته ( mohamad. a) 21 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بجه ها دلتون میاد من رو به این خوبی وبه این خانمی به این مهربونی به این همه هوش وذکاوت و دانش وخیلی چیزای دیگه که دارم نبینین!!!!!!!!!!!!! هیچکی منودوست نداره من مامانمو میخوام............... 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن Essi Amirgb میلاد بهترین مدیر انجمن FrnzT *Polaris* شقايق... با اخلاق ترین کاربران انجمن ملیساا zzahra Amirgb با دانش ترین کاربر انجمن Spow Peyman O-N بهترین مدیران بازنشسته آرماندیس rahele_s AminNePo محبوبترین کاربر انجمن Essi زیباترین دختر انجمن از پاسخ گويي به اين سوال معذوريم! خوشتیپ ترین پسر انجمن اونايي كه ديدم هيچ كدوم خوشتيپ نبودن! ------ يه نكته اي هم بگم ، درسته كه اين انتخاب ها واسه يك ساله ولي واقعا كسايي كه مدتي دور از چشم هستن به كل فراموش ميشن و متاسفانه اين يه حقيقت تلخيه كه هميشه اتفاق ميفته 26 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ هیچی دیگه خوب پس یه تایپیک واسه بدترین ها هم بزنید تا ماهم اسم خودمونو ببینیم....... 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ این جواب هم دیدم ... جالبه ... اگرم باز سعی در توجیه دارید من سکوت می کنم... من شخصا دیدم کسانی که واقعا زحمت کشیدند دارند نادیده گرفته می شوند. جالبه .. بازهم جالبه ... اگر قصد شما ارتقا هست ادامه دهید . و حتی اگر انگیزه باشد. تصور این که این نظر سنجی واقع بینانه باشد کاملا عبس هست چون متاسفانه دوستی ها و روابط بر این نظر سنجی تاثیر مستقیم دارند. با این حال این را هم اشاره کنم این نظر سنجی در آن جا هم تبعات خاص خودش را داشته ... و همواره تا مدتی بعد از این نظر سنجی تبعات آن تالار را تحت تاثیر قرار می دهد... مطمئن باشید عده ای از مدیران با این نظر سنجی بی انگیزه می شوند.. اگر به فکر انجمن هستید بیشتر دقت داشته باشید. با این حال شما مختارید. ابراهیم جان مسلما با این نظرسنجی ها حق مطلب ادا نمیشه. این فقط یه بهونه ست که بچه ها به دیگران فکر کنن. این افراد هم اکثرا از میون افرادی انتخاب میشن که الان در انجمن حضور دارن و فعالیت میکنند. برای تشکر از زحمات عزیزانی که روزی اینجا بودن و اصلا سنگ بنای اینجا توسط ایشان گذاشته شده در تاپیک مجزایی قدردانی خواهد شد که در دست تهیه است. 12 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ هیچی دیگه خوب پس یه تایپیک واسه بدترین ها هم بزنیدتا ماهم اسم خودمونو ببینیم....... تو رو باید تو قسمت بیشترین تاپیک ایجاده و بلافاصله توسط مدیران پاک شده بنویسیم. 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بیشترین تاپیک ایجاده و بلافاصله توسط مدیران پاک شده ترین: آذین25 12 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تو رو باید تو قسمت بیشترین تاپیک ایجاده و بلافاصله توسط مدیران پاک شده بنویسیم. نگوووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ نگوووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!! نکنه تازه فهمیدی؟ :persiana__hahaha: آها منتقلش کردن که کمتر درد داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ نکنه تازه فهمیدی؟ :persiana__hahaha: آها منتقلش کردن که کمتر درد داشته باشه چی چی رو منتقل کردن؟ اخی بجان مادرم من بیگناهم..............:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چی چی رو منتقل کردن؟اخی بجان مادرم من بیگناهم..............:banel_smiley_52: حداقل 8 عددش رو خودم منتقل کردم راستی بیا جلو ببینم ... تو کجا بودی تا حالا؟! تو آسمون دنبالت میگشتم.. :167: 2 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من فقط در حضوروکیلم صحبت میکنم.........:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اسپم کننده تریناشم پیدا شدن 1 لینک به دیدگاه
Mohajer11 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ . بهترین کاربر انجمن Amin Nepo بهترین مدیر انجمنAmin Nepo با اخلاق ترین کاربران انجمن Amin Nepoبا دانش ترین کاربر انجمن Amin Nepo بهترین مدیران بازنشسته وقتي بازنشسته بشه بازمAmin Nepo محبوبترین کاربر انجمنAmin Nepo خوشتیپ ترین پسر انجمن Amin Nepo ----------------------- اين رو نميخواستم بنويسم ولي وقتي يه نفر از اقايان يه اسمي نوشته حيفه مشابهش نوشته نشه بقول محمد زیاد سخت نمیگیریم اگه اون شوخیه اینم شوخیه اگه اون جدیه اینم جدیه اگه این نباید باشه اونم نباید باشه زیباترین دختر انجمن ميشه zahra rahnavard:a030: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ . اين رو نميخواستم بنويسم ولي وقتي يه نفر از اقايان يه اسمي نوشته حيفه مشابهش نوشته نشه بقول محمد زیاد سخت نمیگیریم اگه اون شوخیه اینم شوخیه اگه اون جدیه اینم جدیه اگه این نباید باشه اونم نباید باشه زیباترین دختر انجمن ميشه zahra rahnavard:a030: من اینقدر جدید الورود های آگاه به همه مسائل گذشته را دوست دارم که نگو. 10 لینک به دیدگاه
Mohajer11 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی................... من اینقدر جدید الورود های آگاه به همه مسائل گذشته را دوست دارم که نگو. Thank you khaily much:a030: تو بخواب که ما بیداریم برادر لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ thank you khaily much:a030:تو بخواب که ما بیداریم برادر راستی از دکتر چه خبر؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohajer11 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ راستی از دکتر چه خبر؟ هنوز از دست ما ناراحته و میخواد ضربه بزنه؟ خیر نیست . هرگز و هرگز 1 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن partow بهترین مدیر انجمن frnzt , چکاوک , mahnaz.d با اخلاق ترین کاربران انجمن sookut , niaz, هادی ناصح با دانش ترین کاربر انجمن chame , بهترین مدیران بازنشسته pesar-mashhadi , iman-emperatour , a1000a محبوبترین کاربر انجمن partow زیباترین دختر انجمن afsaneh.m خوشتیپ ترین پسر انجمن چکاوک :icon_gol: 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده