p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خدمت دوستان گلم که عرض کنم بیاید بگید چقدر اعتماد به نفستون بالاست یا پایینه ؟ اگه بالاست چه عواملی باعث اون شده؟ و اگه پایینه چه عواملی باعث اون شده ؟ آهان راستی اینم بگید که مثل اگه یکی بهتون بگه من اعتماد به نفسم خیلی زیاده و واقعا هم همینطور باشه لجتون میگیره ؟ از پسرهای عزیز هم خواهش میکنم زیاد غلو نکنید و چیزی که هستید رو بگید خودمم هم میگم بعدا 27 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خوب اعتماد به نفس در هر جایی فرق میکنه. مثلا من موقع نوشتن مطلب اعتماد به نفسم بالاست،قبل از کنکور اعتماد به نفسم میاد پایین،اگه سر جلسه چندتا درست جواب بدم،اعتماد به نفسم میره بالا. اعتماد به نفس کلا متغیره و استرس و ترس و..... بر آن تاثیر میذاره. اما در کل من از 100 نمره به اعتماد به نفس خودم در همه موارد زندگی نمره 50 میدهم. 21 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من تو برخورد با دیگران از 100 به خودم 90 میدم تو بقیه موارد هم 80 85 به قول دوستام اعتماد به نفستو برم 11 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من كه اعتماد به نفسم خيلي پايينه كاريش هم نميشه كرد 11 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من كه اعتماد به نفسم خيلي پايينه كاريش هم نميشه كرد سعی کن تلقین کنی که بالاست جدی میگم 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سعی کن تلقین کنی که بالاست جدی میگم سعي ميكنم گاهي اوقات جواب ميده 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سعي ميكنم گاهي اوقات جواب ميده من اعتماد به نفسم خیلی پایین بود تقریبا تو 19- 20 سالگیم به حدی که روم نمی شد برم مغازه خرید کنم اینقد به خودم تلقین کردم که ( تو خودت نمره بیستی ........ تو مثل هیچ کسی نیسیتی) که جواب داد الان تو فامیل و دوستان و آشنایان یکم رو اعصابم.... حالا چقدشو بعدا میگم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بستگی به شرایط داره 50از 100 ..........فروتنم دیگه نمیتونم 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه بالاس نه پایینه.... متعادله... گاهی اوج میگیره گاهی فروکش کلهم به پاییننی بیشتر میزنه 9 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اعتماد به نفسم خوبه خدا رو شکر البته همون طور که بعضی بچه ها گفتند نسبیه و ممکنه بعضی جاها مثه قبل جلسه امتحان یهو افتضاح بشه ! ولی در کل خوبه و حتی اگر خوبم نباشه هی به خودم میگم خوبه که انرژی منفی ندم البته اینم بگم که این نظر دوستامم هست که بین اکیپمون از اعتماد به نفس خوبی برخوردارم 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ متاسفانه اعتماد بنفسم خیلی بالاست واقعا زیادش خوب نیست خیلی ضربه میخوری. 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ متاسفانه اعتماد بنفسم خیلی بالاست واقعا زیادش خوب نیست خیلی ضربه میخوری. چقدر شبیه منی !!! چقدر وجه مشترک 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ منم از وقتي مماغمو عمل كردم اعتماد به نفسم فول شده:ws2: كلا هميشه اعتماد به نفسم خوب بود ( به قول دوستام خداي اعتماد به نفسم) ولي وقتي براي اولين بار جايي ميرم يا كسيو ميخوام ببينم يكم افت ميكنه موقع امتحانا هم قبل امتحان از بس اعتماد به نفس دارم نميخونم بعدش گند ميزنم به امتحانم:icon_pf (34): خلاصه به خودم 70 ميدم 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خدمت دوستان گلم که عرض کنم بیاید بگید چقدر اعتماد به نفستون بالاست یا پایینه ؟ اگه بالاست چه عواملی باعث اون شده؟ و اگه پایینه چه عواملی باعث اون شده ؟ آهان راستی اینم بگید که مثل اگه یکی بهتون بگه من اعتماد به نفسم خیلی زیاده و واقعا هم همینطور باشه لجتون میگیره ؟ از پسرهای عزیز هم خواهش میکنم زیاد غلو نکنید و چیزی که هستید رو بگید خودمم هم میگم بعدا از صداقتت خوشم اومد:persiana__hahaha: خوب به نظر من بهتره اول یه تعریف درستی از اعتماد به نفس بشه. شما تعریفت چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ از صداقتت خوشم اومد:persiana__hahaha: ممنون امیدوارم از من هم خوشت بیاد مدیر جان ولی این یه واقعیته که هر پسری که جلوی یه دختر قرار میگیره شروع میکنه از اعتماد به نفس بالای خودش گفتن . اما وقتی وارد یه فست فود میشن تا یه ساندویج سفارش بده زبونش میگره ((((( با قاطعیت تاکید میکنم من تجربه ای این کارارو ندارمااااااااااااااااااا)))) خوب به نظر من بهتره اول یه تعریف درستی از اعتماد به نفس بشه. شما تعریفت چیه؟ اعتماد به نفس اعتماد و باور به توانایی های خوده . یعنی آدم اونی رو که داه به عمل بذاره . کمبود اون می تونه باعث بشه آدم از حد واقعیش کمتر دیده بشه و زیاد بودن اون هم باعث میشه همه به چشم یه آدم الکی خوش بهش نگاه کنن 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من كه اعتماد به نفسم خيلي پايينه كاريش هم نميشه كرد تو با وجود من نباید اعتماد به نفس پایینی داشته باشی من اعتماد به نفسم بدک نیست البت اگه سمانه بذاره 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ تو با وجود من نباید اعتماد به نفس پایینی داشته باشیمن اعتماد به نفسم بدک نیست البت اگه سمانه بذاره مثلا تو میتونی برای من چکار کنی :w00: تو که خدای اعتماد به نفسی 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ مثلا تو میتونی برای من چکار کنی :w00:تو که خدای اعتماد به نفسی من همیشه پشتیبانتم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون امیدوارم از من هم خوشت بیاد مدیر جان ولی این یه واقعیته که هر پسری که جلوی یه دختر قرار میگیره شروع میکنه از اعتماد به نفس بالای خودش گفتن . اما وقتی وارد یه فست فود میشن تا یه ساندویج سفارش بده زبونش میگره ((((( با قاطعیت تاکید میکنم من تجربه ای این کارارو ندارمااااااااااااااااااا)))) اعتماد به نفس اعتماد و باور به توانایی های خوده . یعنی آدم اونی رو که داه به عمل بذاره . کمبود اون می تونه باعث بشه آدم از حد واقعیش کمتر دیده بشه و زیاد بودن اون هم باعث میشه همه به چشم یه آدم الکی خوش بهش نگاه کنن اولا ممنون از تاپیک خوبت. این موضوع یه مدت دغدغه ذهنی خودم بود این تعریفی که شما از اعتماد به نفس کردی یعنی اعتماد به باور و توانایی های خود تعریفیه که اکثرا دارن و حتی شاید شنیده باشی که خیلی از مشاوران و روانشناسان معروف هم این تعریف رو می کنن. ولی من به شخصه قبول ندارم. هرچند که قبلا من هم همین طور فکر می کردم. ببین ممکنه من بگم که من یک خطاط زبردست هستم و مثلا به حرکت فوق العاده قلم خودم روی کاغذ ایمان دارم یا مثلا من یک مهندس فروش فوق العاده هستم و به خوبی آگاهم که چه طور با مشتریان صحبت کنم و روی اون ها تاثیر فوق العاده بگذارم یا مثلا در مورد مثالی که خودت زدی بگم من مرد یا مثلا زنی هستم با اعتماد به نفس بالا و به خوبی می دونم که چه طور جنس مخالف رو به خودم علاقه مند کنم تا در اولین ملاقات علاقه کامل شکل بگیره!!! ولی مشکل عمده ای که این نوع نگاه به اعتماد به نفس داره این هست که واقعا مهارت های خیلی معدود و کمی وجود دارند که شما می تونی توی اون ها توانایی فوق العاده داشته باشی. یعنی اگر قرار براین باشه که ما احساس اعتماد به نفس درونی خودمون رو بر اساس کارهایی که که در اون ها مهارت داریم، بذاریم فقط و فقط باز هم تاکید می کنم فقط و فقط مواقعی که مشغول انجام این کارها هستیم احساس اعتماد به نفس و خودباوری می کنیم. برای مثال اگر یه پزشک فوقالعاده هستی فقط توی بیمارستان احساس شکوفایی می کنی و شاید باقی امور زندگی حس یاس داشته باشی. اگه یه نویسنده خوب هستی فقط وقتی کتابت رو می نویسی از درون عالی هستی و کتابت که تموم شد اطمینان خاطر چندانی نداری. یعنی حس اعتماد به نفست محدود می شه به اوقاتی که کاریو که توش مهارت داری انجام بدی. برای همین هست که خیلی ها به کارشون معتاد می شن. بدون اون کار در واقع هیچند. برای همین هم هست که دوستان اغلبشون اومدن گفتن یه موقع هایی خیلی اعتماد به نفسم خوبه یه موقع هایی فروکش می کنه. مثلا شب امتحان فروکش می کنه ولی برای فلان کار عالیم. اعتماد به نفس واقعی هیچ ارتباطی با اون چیزی که در بیرون زندگی اتفاق میفته نداره. اعتماد به نفس واقعی نتیجه این باور هست که شما هر کاری رو که بخواهید، می تونید انجام بدید.این نوع نگاه از درونه نه از بیرون. این نوع نگاه ناشی از تعهد شما به خودتونه این تعهد که هر چه واقعا لازم باشه انجام می دید تا به خواسته نیاز درونی خودتون برسید. این نوع نگاه حقیقتا ریشه در اعتماد به خودتون داره و هیچ وابستگی به نایجی که ممکنه بگیرید و یا احتمالا نگیرید مطلقا ندارد. یه نوع باور شخصی که هر کس می تونه به خودش داشته باشه. باور به این که هر اتفاقی بیفته و با هر مشکلی که روبرو بشوم هر آن چه لازم هست و می باید رو انجام می دهم. به عبارتی اعتماد به نفس واقعی اعتماد به توانایی ها مثل نوازندگی نویسندگی فروشندگی ویا ..... نیست. صرفا اعتماد به توانایی خودمون در عمل کردن و اقدام کردن هر کاریه. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده