sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ من فکر میکنم ستاره جون هم تا یه حدی درست میگه درسته که انتقال نقشها به شهر ها کمک میکنه که کمتر به تهران سفر بشه ولی بازم مهاجرت به تهران کم نمیشه مگه با فرهنگ سازی حتی اگه تهران هیچ امکاناتی هم نداشته باشه بازم مرردم با این تفکر میان تهران چون فکر میکنن تهران بهترین امکاناتو داره الان خیلی از شهرا هستن که امکانات خوبی حتی در سطح تهران دارن یا بالاتر مثلا تبریز تونست توی سرمایه گذاری غیر دولتی مقام اول رو بیاره یعنی زد رو دست تهران ولی کسی حتی این خبر رو نفهمید چون روش تبلیغاتی نشد به نظر من فرهنگ سازی حتی باید قبل از عملی شدن این طرحا انجام بشه 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ موافقم باهات سپيده جان اين بايد از يه جايي شروع بشه. به هر صورت بايد يه سري هزينه ها بشه. الان به خيلي از كارمنداي كه تو تهران هستن پيشنهاد داه ميشه كه به شهرستان برگردن و بهشون امكانات ميدن از جمله زمين و وام بلاعوض و ... ولي با اين وچجود كسي حاضر نيست از اون شهر دل بكنه. 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ یکی بیاد بحث رو ادامه بدهههههههه ! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ خوب حامد جان چرا خودت ادامه نمیدی؟ تو دوباره ادامه بده ما هم پشت سر میایم و ادامه میدیم لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ اینجا بازی نیست که نظریی حرفی چیزی داری بگو در مورد انتقال پایتخت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ در حال حاضر کار تو شهرستان نیست خیلی ها واسه کار میرن تهران اگه بتتونن بازار کار تو شهرستان به وجود بیارن خیلی ها دیگه نمیرن همچنین که در حال حاضر خیلی از بودجه های دانشگاهی رو دانشگاه تهران میگیره اگه بتونن دانشکاههای دیگه هم اونطوری قوی کنن خیلی خوب میشه چون خیلی که واسه تحصیل میرن همونجا موندگار میشن:ws6: 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ دقيقا هميني هست كه مينا ميگه. بايد اول شرايط كار و كلا شرايط انتقال رو اماده كرد و بعداً به فكر انتقال افتاد. در غير اينصورت چيزي در بر نداره جز اينكه كلي هزينه به گردن ملت بيفته. 2 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ سلام سلام سلام، دیر اومدم ولی نظرم اینه که: اصولا انتقال پایتخت ساده ترین راه حلی است که در کشورهای توسعه نیافته برای رفع مشکلات پایتخت ارائه میشه. تا به امروز پایتخت هیچ کشور توسعه یافته ای منتقل نشده اما در عوض پایتخت چند کشور توسعه نیافته عوض شده. به نظر شما دلیل این دو روش متفاوت برای حل مسئله چیه؟ فرض کنید به عنوان مثال ما پایتخت را از تهران به هر جای دیگری منتقل کردیم... تکلیف این همه سرمایه که در طول این چند صد سال در این نقطه انجام شده چی میشه؟ به نظر من دیگر متخصصان هر چه میخان بگن، اما شهرسازها اصولا نبایستی به انتقال پایتخت معتقد باشند، چرا که حرفه شهرسازها رفع مشکلات و معضلات شهری است. البته هیچ شهری را نمی توان در دنیا پیدا کرد که با تهدید از جوانب مختلف روبرو نباشه. خیلی کلی گویی و پراکنده نوشتم اما لپ کلامم اینه که: اصلاح، بازسازی، نوسازی و رفع مشکلات کلانشهر تهران به مراتب هزینه کمتری نسبت به انتقال پایتخت به دنبال خواهد داشت. می توان برخی از نقش های تهران را به دیگر شهرهای کشور منتقل کرد، اما این به معنای انتقال پایتخت نیست، شاید درست ترین چاره این باشه. اما در عین حال بایستی به چاره مشکلات تهران هم پرداخت در هر صورتی حتی اگر پایتخت را به طور کلی منتقل کرد این چیزیه که طراحان این ایده از آن غافلند. 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ درست احمد جان. بهترين راه تقسيم نقشهاي تهران بين شهرهاي ديگه هست. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ تو کشورهای پیشرفته هم انتقال پایتخت بوده ولی نه تو یه شهر جدید بلکه از یه شهر به شهر دیگه. در اصل نقش ها رو تقسیم کردن و شهری که نقش سیاسی رو داشته میشه پایتخت جدید. ایجاد یه شهر جدید به عنوان پایتخت اونم تو ایرانی که کوچکترین پروژه هاش بعد از چندین سال عقب افتادن و پول خوردن و این چیزا آخرشم شکست میخوره کار درست و منطقی به نظر نمیرسه. تغییر فرهنگ و نگرش مردم چیزی نیست که بشه خیلی زود عوضش کرد باید رو این قضیه مانور بدن که نگرش مردم رو عوض کنن. جدیداً هم که قانون ممنوع بودن ایجاد کارخونه و کاربری صنعتی تا شعاع 120 کیلومتری تهران رو برداشتن. فکر کنم احساس میکنن که تهران هنوزم قابلیت جذب جمعیت و نیروی کار بیشتر رو داره. (البته من خبر این مطلب رو ندیدم و از یکی از دوستان شنیدم که امیدوارم صحت نداشته باشه) :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۸ حرفای اقا احمد درسته ولی چیزی که ایران برای انتقال پایتخت مطرح کرده حادثه خیز بودن تهرانه مخصوصا زلزله اگه تو تهران زلزله اتفاق بیفته کله کشور فلج میشه برا همین رو انتقال پایتخت بحث میشه نه بخاطر دلایلی که بقیه کشورا این کار رو انجام دادن به همین خاطر باید این موضوع رو هم در نظر بگیرید اقا احمد 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۸ در ضمن انتقال پایتخت خیلی هم راحت نیست 1 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۸ حرفای اقا احمد درسته ولی چیزی که ایران برای انتقال پایتخت مطرح کرده حادثه خیز بودن تهرانه مخصوصا زلزله اگه تو تهران زلزله اتفاق بیفته کله کشور فلج میشه برا همین رو انتقال پایتخت بحث میشه نه بخاطر دلایلی که بقیه کشورا این کار رو انجام دادن به همین خاطر باید این موضوع رو هم در نظر بگیرید اقا احمد سلام، اگه به موقعیت کلی ایران نگاهی بندازیم می بینیم که مکان کاملا امنی از نظر خطرات طبیعی از جمله زلزله وجود نداره. من بحثم اینه که اصلا فرض می کنیم (فرض محال که محال نیست) انتقال پایتخت، چه به طور کامل و چه به صورت انتقال برخی از نقش ها، کار درستی باشه و اتفاق هم بیفته. به نظر شما مشکلات تهران حل میشه...البته که نه. سرمایه های هنگفتی که در این شهر خوابیده چه در صورتی که پایتخت باشه و چه در صورتی که نباشه، بایستی نجات داده بشه، آیا با انتقال مرکزیت سیاسی به نظر شما در صورت بروز زلزله ایران فلج نخواهد شد؟ حتما میشه، حتی با انتقال پایتخت از تهران به هر جای دیگری مطمئنا بخش عمده ای از جمعیت تهران در این شهر باقی خواهند ماند، چون همه مردم که توی وزارتخانه های دولتی مشغول به کار نیستند. تهران از قطب های صنعتی کشور و اصولا نمی توان همه این صنایع را به جای دیگری منتقل کرد از این رو شاغلان این صنایع در این محل خواهند ماند. تهران با قابلیت های امروزی خود حتی اگر پایتخت هم نباشد، بروز مشکلاتی برای آن، به کل کشور آسیب خواهد زد. جمله آخر اینکه : اعمال سیاستهای نادرست سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و مهمتر از همه شهرسازی در طول چند سده اخیر در این شهر، چیزی نیست که با انتقال مرکزیت سیاسی آن بتوان یک شبه همه آنها را حل کرد. در صورت اجرای چنین سیاستی، تازه در ابتدای راه خواهیم بود. 2 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۸ ببخشید اقا احمد ما قبلا خودمون این حرفا رو زدی و سرش بحث کردیم خودمون این حرفا رو قبول داریم لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ ببخشید اقا احمد ما قبلا خودمون این حرفا رو زدی و سرش بحث کردیم خودمون این حرفا رو قبول داریم کجا بحث کرده بودی سپیده خانم...آدرسشو بده ما هم بخونیم لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح دو پایتختی شدن کشور و تقسیم آن به دو مرکز سیاسی و اقتصادی، راهحل مجلسیها برای کاهش آلودگی هوای تهران و تمرکززدانی است. "سیدکاظم دلخوش" با اشاره به آلودگی هوای تهران افزود: شهر تهران با توجه به موقعیت جغرافیائی و تمرکز دولتی و اقتصادی اش،دچار آلودگی شده، که اگر تدبیری اساسی اندیشیده نشود، به آسیب ملی تبدیل خواهد شد. به گزارش اکونیوز، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی با اشاره به طرح دوپایتختی شدن کشور، اظهار داشت: در راستای تمرکززدائی و با توجه به اینکه تهران در معرض آلودگیهای شدید قرار دارد،لازم دیدیم طرح دو پایتختی کردن کشور را تدوین کنیم که طبق این طرح، تهران پایتخت اقتصادی و شهر دیگری در نزدیکی آن پایتخت سیاسی گردد. نماینده صومعهسرا با بیان اینکه تحقیقات برای انتخاب پایتخت سیاسی، ادامه دارد تصریح کرد: منطقهای نزدیک تهران که از لحاظ ژئوفیزیکی مناسب باشد،برای پایتخت سیاسی انتخاب خواهد شد. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ به نظر من هم انتقال پایتخت از تهران کاری غیر اصولی و اشتباه است. پاک کردن صورت مساله کار همچین خارق العاده ای نیست. در ضمن من فکر می کنم صحبت از انتقال پایتخت بیشتر جنبه سیاسی داره تا حل مشکلات و مردم تهران. خیلی از مشکل ها تو مملکت هست که با هزینه های کمتر قابل حله اما مسئولین هیچ صحبتی ازشون نمی کنن. تهران تو این چند ساله نشون داده پتانسیل اغتشاش بالایی داره. بنابراین می خوان منتقلش کنن. در ضمن من با داشتن چند تا مرکز مخالفم که علت این امر در ناکارامدی و ضعف سیستم اداری کشور ماست. اگه چند تا پایتخت داشته باشیم باید واسه دادن چند تا نامه یا پیگیری یه موضوع به چند تا شهر سفر کرد که باعث مشکلات زیادی می شه.مخصوصا تو کار ما(اینو خودم تجربه کردم). 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ درسته آنجل عزیز با توجه به سیستم اداری کشور این طرح، مشکلات زیادی رو می تونه داشته باشه. اما اگر به شکل اصولی انجام بشه، میتونه خیلی مفید و موثر باشه. 2 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم محمد جان نظر من بر خلاف نظر شماست. من معتقدم باید تهران رو اصلاح کرد و این کار ما شهرسازاست.(البته اگه بقیه بزارن) و انتقال پایتخت تنها باعث مشکلات بیشتر میشه.( یادمون باشه که علاوه بر هزینه های سیاسیٰ،اجتماعی و... چه هزینه هنگفتی داره) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده