samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سال 89 ديگه چيزي به تمام شدنش نمونده هميشه از بديهاش گفتيم از مشكلاتي كه برامون پيش امد از شكست هامون اما هميشه از هر بدي بدتري هم وجود داره جا داره از خدامون تشكر كنم به خاطر نعمتهايي كه بمون داد خدا يا شكرت از اينكه ميتونستي داغ عزيزترين كسانم رو نصيبم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي درد بي درمون بهم بدي اما ندادي از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي رزق و روزي رو قطع كني اما نكردي ديگه چيزي يادم نيامد حالا نوبت شماست ؟ 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي :icon_pf (34): خدایا بابت همین یکی همین یه لطفت تا اخر عمرم نباید سر از سجدت بردارم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سال 89 ديگه چيزي به تمام شدنش نمونده هميشه از بديهاش گفتيم از مشكلاتي كه برامون پيش امد از شكست هامون اما هميشه از هر بدي بدتري هم وجود داره جا داره از خدامون تشكر كنم به خاطر نعمتهايي كه بمون داد خدا يا شكرت از اينكه ميتونستي داغ عزيزترين كسانم رو نصيبم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي درد بي درمون بهم بدي اما ندادي از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي رزق و روزي رو قطع كني اما نكردي ديگه چيزي يادم نيامد حالا نوبت شماست ؟ بهتر نبود بخاطر اون نعمتهای خوبی که به ما داد شکر بکنیم تا اون چیزهای بدی که نداد؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا خدا رو شکر خیلی چیزایی خوبی بهم داد ........ یه چیزاییشم زیاد خوب نبود ولی در کل خوب بود و خدا رو شکر 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بهتر نبود بخاطر اون نعمتهای خوبی که به ما داد شکر بکنیم تا اون چیزهای بدی که نداد؟؟ هر چي فكر كردم چيز خوبي به ذهنم نرسيد كه داده باشه مجبور شدم اينجوري بنويسم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ هر چي فكر كردم چيز خوبي به ذهنم نرسيد كه داده باشه مجبور شدم اينجوري بنويسم خدایا ممنونتم واسه سلامتی که بهم دادی(چه روحی و چه جسمی) ممنونم بخاطر آرامش.هر روز صبح فرصت زیبایی به من دادی برای روزی نو و فرصتی تازه. با خطاکار بودنم تولطفت رو از من دریغ نکردی و محتاج بنده ات ننمودی.و همیشه هوامو داشتی. اینها معناش با جملات شما یکیه ولی با دید امیدوارانه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده